35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedne te dzieciaczki i biedni rodzice. Mam nadzieje, ze wyjdą na prostą.
Za badania trzymam kciuki dziewczyny!
My jedziemy właśnie po tesciowa, mam nadzieje, ze będzie spoko, bo u nas właśnie skok technologicznyi młody się wziął uwstecznil
nawet smoczka nie daje sobie włożyć, tylko na ręce i bujać.. 3 dzień dziś taki, a doczytałam, że to i tydzień może trwać..
To będzie się mogła tesciowa wykazaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:40
Simba, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, kkisia, gretka, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBidulki malutkie, trzymam za nich kciuki
Wczoraj pokazywali malucha, który urodził sie z mc 380g i teraz ma ponad 3kg i daje sobie radę. Niesamowite. 15 lat temu leżałm w szpitalu w 29 tyg ciązy i mowili mi, że dziecko waży ok 800-900g i gdybym wówczas urodziła, żeby go uratowac musiałoby wazyc ok 1100-1200. Ja miałam krwawienie i raczej po usg nie było porodu zagrażającego, ale...ola_35, ola_35, Magda*, moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kaptaaa...wykasuj te zdjecia co?
Jakos mi szkoda tych dzieciaczkow. Uwazam tez ze to wielce niestosowne ze ich matki wrzucily te zdjecia do netu. To sa male, cierpiace, walczace o zycie istotki a nie malpki w zoo do ogladania-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ej sorry nie wiem o co cho
ale po jaki chuj matki wstawiają takie zdjęcia nawet na zamkniętej grupie????
ja bym nawet Wam nie pokazałamoremi wrote:Matki wrzuciły pewnie do grupy, ale Kapta ma klapa w dupę za skopiowanie i wklejenie tutaj. I to mocnego.Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:Szkoda tych dzieciaczków, moja koleżanka urodziła w 24 tyg (waga 530g). Dziewczynka jest niestety niepełnosprawna, prawie nie widzi i ma wiele innych schorzeń. Trzeba robic wszystko żeby dotrzymać chociaż do 32 tyg. Kapta my też musimy bardzo uważać z tym cukrem.
Moj gin i rodzinna stwierdzili ,ze -
Te normy sa chore do 90.Jesli miala bym cukrzyce ciążowa to insulina w takiej ilosci powinna zbic mi cukier w dol.A czy ja mam na wieczor 96 czy 118 rano cukier mam identyczny poziom.efcia lubi tę wiadomość
-
dzbry
stwierdzam, ze praca i ovu nie bardzo idą w parze
odkąd tu jestem mam tyły w robocie, zapominam o ważnych rzeczach, jestem rozkojarzona i wkurzona gdy coś ode mnie chcą
muszę zmienić pracę albo zajsć w końcu w ciążę, bo zwariujęmoremi, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, iwcia77, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
to są tak intymne zdjęcia, że szok
moja koleżanka ma foty synka, który żył 7 godzin, pośmiertne plus zdjęcia jego grobu i wszystkim to pokazywała
ale to już przypadek chyba dla BursztynaSimba wrote:Ja chyba tez niemoremi, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to są tak intymne zdjęcia, że szok
moja koleżanka ma foty synka, który żył 7 godzin, pośmiertne plus zdjęcia jego grobu i wszystkim to pokazywała
ale to już przypadek chyba dla Bursztynaiwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
no dobra czas na plan lekcji
kto co ma do zrobienia?
Simba w ciąży
ja mam w weekend @ i zaczynam trójkącik z lekarzem
kto dalej?..moremi, kkisia, ania.g, Dziobak, BISCA, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Moim zamiarem bylo pokazac ,ze te dzieciaki maja szanse na zycie .
A nie epatowanie cierpienia czy cus w tym rodzaju.To jest raczej otucha ,ze w dobie cywilizacji i takiego sprzetu nasze maluchy maja szanse zyc mimo czaem skrajnych wczesniactw !
Nie sadziam ,ze odbierzecie to w druga strone
anna maria, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
ja nie odebrałam
i cieszy mnie to, że tak wcześnie urodzone dzieci mają szansę na przeżyciekapturnica wrote:Moim zamiarem bylo pokazac ,ze te dzieciaki maja szanse na zycie .
A nie epatowanie cierpienia czy cus w tym rodzaju.To jest raczej otucha ,ze w dobie cywilizacji i takiego sprzetu nasze maluchy maja szanse zyc mimo czaem skrajnych wczesniactw !
Nie sadziam ,ze odbierzecie to w druga stronekapturnica, moremi, anna maria, kkisia, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Bidulki malutkie, trzymam za nich kciuki
Wczoraj pokazywali malucha, który urodził sie z mc 380g i teraz ma ponad 3kg i daje sobie radę. Niesamowite. 15 lat temu leżałm w szpitalu w 29 tyg ciązy i mowili mi, że dziecko waży ok 800-900g i gdybym wówczas urodziła, żeby go uratowac musiałoby wazyc ok 1100-1200. Ja miałam krwawienie i raczej po usg nie było porodu zagrażającego, ale...
Wtedy na usg waga mlodego byla w granicach 700gram (ciaz mlodsza ze wzgl na dlugi cykl) i gin dajac leki na wyciszenie skurczy poowiedzial ,ze dziecko nie ma szans na rpzezycie jesliby teraz sie urodzilo..Kilkanascie lat pzoniej szanse sa i to duze,.Reni, moremi, anna maria, kkisia, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość