Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, zgadzam się. Zdecydowanie.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedne te dzieciaczki i biedni rodzice. Mam nadzieje, ze wyjdą na prostą.
    Za badania trzymam kciuki dziewczyny!
    My jedziemy właśnie po tesciowa, mam nadzieje, ze będzie spoko, bo u nas właśnie skok technologiczny ;) i młody się wziął uwstecznil ;) nawet smoczka nie daje sobie włożyć, tylko na ręce i bujać.. 3 dzień dziś taki, a doczytałam, że to i tydzień może trwać..
    To będzie się mogła tesciowa wykazać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:40

Simba, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, gretka, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bidulki malutkie, trzymam za nich kciuki
    Wczoraj pokazywali malucha, który urodził sie z mc 380g i teraz ma ponad 3kg i daje sobie radę. Niesamowite. 15 lat temu leżałm w szpitalu w 29 tyg ciązy i mowili mi, że dziecko waży ok 800-900g i gdybym wówczas urodziła, żeby go uratowac musiałoby wazyc ok 1100-1200. Ja miałam krwawienie i raczej po usg nie było porodu zagrażającego, ale...

ola_35, ola_35, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kaptaaa...wykasuj te zdjecia co?
    Jakos mi szkoda tych dzieciaczkow. Uwazam tez ze to wielce niestosowne ze ich matki wrzucily te zdjecia do netu. To sa male, cierpiace, walczace o zycie istotki a nie malpki w zoo do ogladania
    Matki wrzuciły pewnie do grupy, ale Kapta ma klapa w dupę za skopiowanie i wklejenie tutaj. I to mocnego.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka, co tam u Ciebie?

moremi lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej sorry nie wiem o co cho
    ale po jaki chuj matki wstawiają takie zdjęcia nawet na zamkniętej grupie???? O.o
    ja bym nawet Wam nie pokazała
    moremi wrote:
    Matki wrzuciły pewnie do grupy, ale Kapta ma klapa w dupę za skopiowanie i wklejenie tutaj. I to mocnego.

Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Zośka, co tam u Ciebie?
    no własnie ? :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Szkoda tych dzieciaczków, moja koleżanka urodziła w 24 tyg (waga 530g). Dziewczynka jest niestety niepełnosprawna, prawie nie widzi i ma wiele innych schorzeń. Trzeba robic wszystko żeby dotrzymać chociaż do 32 tyg. Kapta my też musimy bardzo uważać z tym cukrem.
    U mnie cukry w dzien ideał w normie . Ale rano mimo insuliny 24jednostek 2razy mialam 89 a tak to zawsze 95 XD
    Moj gin i rodzinna stwierdzili ,ze -
    Te normy sa chore do 90.Jesli miala bym cukrzyce ciążowa to insulina w takiej ilosci powinna zbic mi cukier w dol.A czy ja mam na wieczor 96 czy 118 rano cukier mam identyczny poziom.

efcia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzbry

stwierdzam, ze praca i ovu nie bardzo idą w parze
    odkąd tu jestem mam tyły w robocie, zapominam o ważnych rzeczach, jestem rozkojarzona i wkurzona gdy coś ode mnie chcą
    muszę zmienić pracę albo zajsć w końcu w ciążę, bo zwariuję

moremi, Simba, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, iwcia77, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej sorry nie wiem o co cho
    ale po jaki chuj matki wstawiają takie zdjęcia nawet na zamkniętej grupie???? O.o
    ja bym nawet Wam nie pokazała
    Ja chyba tez nie

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale przeciez nie dodalam zdjec martwych kurwa dzieci ! No bez przesad :-/

Reni, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kapta, bo jakiegos leka dostalam i sie balam odswiezac te strone.
    :(
    Przykro patrzec na te chudzinki wyrwane za wczesnie na swiat :(

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to są tak intymne zdjęcia, że szok
    moja koleżanka ma foty synka, który żył 7 godzin, pośmiertne plus zdjęcia jego grobu i wszystkim to pokazywała
    ale to już przypadek chyba dla Bursztyna
    Simba wrote:
    Ja chyba tez nie

moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale przeciez nie dodalam zdjec martwych kurwa dzieci ! No bez przesad :-/
    No nie. Niech walcza. Tylko dla mnie wrzucenie tych zdjec przez ich matki, jest ogoloceniem ich z godnosci osobistej. Moje zdanie.

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to są tak intymne zdjęcia, że szok
    moja koleżanka ma foty synka, który żył 7 godzin, pośmiertne plus zdjęcia jego grobu i wszystkim to pokazywała
    ale to już przypadek chyba dla Bursztyna
    No to na pewno normalne nie jest

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra czas na plan lekcji

kto co ma do zrobienia?
    Simba w ciąży
    ja mam w weekend @ i zaczynam trójkącik z lekarzem
    kto dalej?..

moremi, nick nieaktualny, ania.g, Dziobak, BISCA, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zamiarem bylo pokazac ,ze te dzieciaki maja szanse na zycie .
    A nie epatowanie cierpienia czy cus w tym rodzaju.To jest raczej otucha ,ze w dobie cywilizacji i takiego sprzetu nasze maluchy maja szanse zyc mimo czaem skrajnych wczesniactw !
    Nie sadziam ,ze odbierzecie to w druga strone :-/

anna maria, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie odebrałam
    i cieszy mnie to, że tak wcześnie urodzone dzieci mają szansę na przeżycie
    kapturnica wrote:
    Moim zamiarem bylo pokazac ,ze te dzieciaki maja szanse na zycie .
    A nie epatowanie cierpienia czy cus w tym rodzaju.To jest raczej otucha ,ze w dobie cywilizacji i takiego sprzetu nasze maluchy maja szanse zyc mimo czaem skrajnych wczesniactw !
    Nie sadziam ,ze odbierzecie to w druga strone :-/

kapturnica, moremi, anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no dobra czas na plan lekcji

kto co ma do zrobienia?
    Simba w ciąży
    ja mam w weekend @ i zaczynam trójkącik z lekarzem
    kto dalej?..
    Apdejt. Przyszla suka

moremi, nick nieaktualny, Dziobak, BISCA, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Bidulki malutkie, trzymam za nich kciuki
    Wczoraj pokazywali malucha, który urodził sie z mc 380g i teraz ma ponad 3kg i daje sobie radę. Niesamowite. 15 lat temu leżałm w szpitalu w 29 tyg ciązy i mowili mi, że dziecko waży ok 800-900g i gdybym wówczas urodziła, żeby go uratowac musiałoby wazyc ok 1100-1200. Ja miałam krwawienie i raczej po usg nie było porodu zagrażającego, ale...
    Widzisz 14lat tem u bylo to samo .Lezalam w 29tym tygodniu ciazy po wypadku samochodowym .Dachowalismy na sliskiej drodze.
    Wtedy na usg waga mlodego byla w granicach 700gram (ciaz mlodsza ze wzgl na dlugi cykl) i gin dajac leki na wyciszenie skurczy poowiedzial ,ze dziecko nie ma szans na rpzezycie jesliby teraz sie urodzilo..Kilkanascie lat pzoniej szanse sa i to duze,.

Reni, moremi, anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 10109 10110 10111 10112 10113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ