35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ja nie odebrałam
i cieszy mnie to, że tak wcześnie urodzone dzieci mają szansę na przeżycie
A moze to ja jestem pierdolnieta?Reni, moremi, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
mnie to na prawdę fascynuje
to wszystko tak poszło do przodu, że nawet takie miniaturowe dzieci są w stanie uratować
mało tego te operacje w łonie matki np sercajak takie malusie serducho operować
dla mnie to czary
kapturnica wrote:Widzisz 14lat tem u bylo to samo .Lezalam w 29tym tygodniu ciazy po wypadku samochodowym .Dachowalismy na sliskiej drodze.
Wtedy na usg waga mlodego byla w granicach 700gram (ciaz mlodsza ze wzgl na dlugi cykl) i gin dajac leki na wyciszenie skurczy poowiedzial ,ze dziecko nie ma szans na rpzezycie jesliby teraz sie urodzilo..Kilkanascie lat pzoniej szanse sa i to duze,.kapturnica, Simba, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/boohoo-crazy-rabbit-emoticon.gif
Bo ja mam hoooormoooonyyyyyy u uuuuuuu uuuumoremi, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Chociaz jedna..
Ja tylko się zaczełam zastanawiać czy w ogóle gdziekolwiek wrzucac swoje zdjęcia, jeżeli mozna je skopiować bez pytania i puścić dalej.
No i chyba daruję sobie.Simba, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Ja tez tego tak nie odebralam. Tylko mi sie ich strasznie szkoda zrobilo. Mialam ochote je zabrac, otulic i schowac przed swiatem zeby mogly spokojnie dochodzic do siebie. Nie wiem jak to wyrazic. Mam wrazenie ze takim pokazywaniem ich swiatu zostaje naruszony ich spokoj, ze jest im zimno i ze zabiera im sie sily
A moze to ja jestem pierdolnieta?
Nie wiem ja to bym tak odebrala.Bo kazddy komentarz napawa optymizmem .Zwl od mamusiek wczesnych dzieciaczkow ,. ktore pisaly ,ze dzieciaki daja rade i sie rozwijaja dobrze.. To chyba taka terapia troche i dla tych kobiet , ktore sa przerazone ,ze maluch juz na swiecie.efcia lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:mnie to na prawdę fascynuje
to wszystko tak poszło do przodu, że nawet takie miniaturowe dzieci są w stanie uratować
dla mnie to czary
PS Tez mi praca przeszkadza.Reni, kkisia, BISCA, iwcia77, Bozia3, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie jedna.
Ja tylko się zaczełam zastanawiać czy w ogóle gdziekolwiek wrzucac swoje zdjęcia, jeżeli mozna je skopiować bez pytania i puścić dalej.
No i chyba daruję sobie.iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mysle ,ze im matkom dodanie zdjecia i uslyszenie od innych ,ze maluch dzielnie walczy daje otuchy.
Nie wiem ja to bym tak odebrala.Bo kazddy komentarz napawa optymizmem .Zwl od mamusiek wczesnych dzieciaczkow ,. ktore pisaly ,ze dzieciaki daja rade i sie rozwijaja dobrze.. To chyba taka terapia troche i dla tych kobiet , ktore sa przerazone ,ze maluch juz na swiecie.ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
pamiętaj, że podwójne
no łyknij tabletusię, popij
wszystko będzie dobrzeSimba wrote:http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/boohoo-crazy-rabbit-emoticon.gif
Bo ja mam hoooormoooonyyyyyy u uuuuuuu uuuuSimba, kkisia, BISCA, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ale taka prawda.Wszystko co jest w necie krąży...
Simba, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:mnie to na prawdę fascynuje
dla mnie to czary
Moze dlatego teraz widzac takie maluchy w duzo mlodszych tygodniach , ktore radza sobie napawa mnie otucha ,ze maja duze szanse zyc.W niektorych publikacjach od 7mego miesiaca szanse to nawet 85% wiec naprawde kolosalne.Reni, kkisia, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Widzisz 14lat tem u bylo to samo .Lezalam w 29tym tygodniu ciazy po wypadku samochodowym .Dachowalismy na sliskiej drodze.
Wtedy na usg waga mlodego byla w granicach 700gram (ciaz mlodsza ze wzgl na dlugi cykl) i gin dajac leki na wyciszenie skurczy poowiedzial ,ze dziecko nie ma szans na rpzezycie jesliby teraz sie urodzilo..Kilkanascie lat pzoniej szanse sa i to duze,.
kapturnica, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie jedna.
No i chyba daruję sobie.
Ja tez bym nie chciala zeby ktos kopiowal zdjecia moich dzieci i puszczal je dalej. Moze Paszczak ma racje i trzeba sie zewszad wykasowac?
Tylko jak sie wykasowac ze zdjec japonskich turystow? Oni sa wszedzie!!!kapturnica, Reni, moremi, kkisia, ania.g, BISCA, iwcia77, megan8, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czyli ta tajna grupa to o kant dupy, bo nikomu nie mozna zaufać.
Ja kurwa czasem sobie nie ufam a co dopiero innym ......
Nie sadze ,ze dodajac te zdj tutaj naruszylam czyjac prywatnosc.Nie ma tam ani danych osobowych , ani miejsca urodzenia ani nic z tych rzeczy.megan8 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:No to w PL. Bo moja prezeska 22 lata temu urodzila blizniaki w 26 tygodniu i juz wtedy takie dzieci przezywaly.
dorbie lubi tę wiadomość
-
o wypraszam sobie
każda, która naruszy warunki paktu zostanie wypierdolona na zbity pysk
tak tak wy pier do lo na
moremi wrote:Czyli ta tajna grupa to o kant dupy, bo nikomu nie mozna zaufać.Simba, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, iwcia77, megan8, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o wypraszam sobie
każda, która naruszy warunki paktu zostanie wypierdolona na zbity pysk
tak tak wy pier do lo naWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:29
Reni, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
A na wrzesniowkach na fb nie ejst to tajna grupa I sa tam baby z calego swiata kompletnie ze soba nie zwiazane niczym..Wiec chyba ta nasza sie troche rozni od takiej zbieraniny chociazby jak to forum co Renek dodala o napalencach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:29
Reni, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość