35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Mialam ten sam plan z raczkami i stopkami, ale po pierwsze nie kupilam farb, bo drugie za duzo rak i stop do odbijania, po trzecie nie dostalam frezji, po czwarte mam okres.
Z nozkami i raczkami byla gruba zabawa. Jak pomalowalam Adasiowi konczyny, to jakiegos amoku dostal i chcial raczka inozka pacnac wszedzie, byle nie na kartke. Bez pomocy corki bym sobie nie poradzila. Z Twixami to jakies miszyn imposibl. I do tego z okresem.moremi, Reni, Simba, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, SolarPolar, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wiesz... Grupa została utworzona dlatego, żeby nikt zza krzaka nie zaglądał. Gdyby ktoś skopiował moje zdjęcie (udostępniam tylko znajomym), to nie patrzyłabym, tylko lała na oślep. Nie chodzi o dane osobowe, ale o zwykłą ludzką przyzwoitość. Z jakiegoś powodu moje zdjęcia nie są ogólnodostępne. Zamknięta grupa to też jakieś ograniczenie.
ludzka przyzwoitość to jedno, a wykorzystanie wizerunku bez zgody podlega pod paragraf- można się komuś narazićReni, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Biedaku... Tak bez frezji...
Z nozkami i raczkami byla gruba zabawa. Jak pomalowalam Adasiowi konczyny, to jakiegos amoku dostal i chcial raczka inozka pacnac wszedzie, byle nie na kartke. Bez pomocy corki bym sobie nie poradzila. Z Twixami to jakies miszyn imposibl. I do tego z okresem.Dziobak, moremi, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Bozia3, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ejjj! Dzien ojca dzis! Prezenty i kartki ojce dostaly?
U nas kartka z odbiciem stopki i raczki Adasia. Ociec wzruszon do lez. A ja dostalam frezje. I okres.Mega lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Otoz to. Takze gdybys mi mogla skserowac i zeskanowac stopki Adasia razy dwa to bylabym wdzieczna
Reni, kkisia, kapturnica, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bez przesady okiej?!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a8d3332d285.jpg
Dziobak wrote:Z Twixami to jakies miszyn imposibl. I do tego z okresem.moremi, Simba, Dziobak, kkisia, BISCA, Bozia3, iwcia77, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie ma sprawy. Pamietaj tylko, ze Adas ma prawie 11 miesiecy, a nie 6. Dzejms nie zacznie czegos podejrzewac?
Wiesz ze to daltonisci
(tak wiem ze daltonista to taki co nie odroznia kolorow, ale nie znalazlam nic lepszego...)Reni, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, BISCA, Bozia3, iwcia77, macduska, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
a nie możesz ustawić w ksero pomniejszenia? weź sieDziobak wrote:Nie ma sprawy. Pamietaj tylko, ze Adas ma prawie 11 miesiecy, a nie 6. Dzejms nie zacznie czegos podejrzewac?
moremi, Simba, ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, gretka, BISCA, SolarPolar, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przypominam ze ojciec twixow jest FACETEM
Wiesz ze to daltonisci
(tak wiem ze daltonista to taki co nie odroznia kolorow, ale nie znalazlam nic lepszego...)iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bardziej mi o sajz chodzilo... Adas ma kopytko namber 19, jakies 12 cm. Twixiaki nieco mniejsze raczej? Chyba, ze na Nutramigenie takie wyrosniete, to bedzie pasic.
Dziobak, kkisia, BISCA, efcia lubią tę wiadomość