35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:jeść
mam śledzia w szufladzie, ale mamy też gości, więc chyba nie mogę cebuli odpalić
kuźwa no jak żyć!Reni, kkisia, gretka, BISCA, moremi, macduska, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
pogonię
spieprzaj dziadu!
ale paczaj jakie to wszystko bezczelne!
Simba wrote:Wez ich wypros! W porze obiadowej przychodza? Pewnie na krzywy ryj na tego sledzika wlasnie!BISCA, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Lody. To takie zimne smietankowe albo trudkawkowe na bazie mleka?
Nie znam.Dziobak, kkisia, moremi, iwcia77, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
jaaaa cie
a są o smaku serowo cebulowym?
albo chociaż bobu..
jejuśku mam w domu bób, a ja w pracy
Simba wrote:Lody tak, na mleku tak, ben and jerry jedne z maslem orzechowym, drugie bananowe z dodatkiem malych bananow z ciemnej czekolady i orzechami wloskimi.kkisia, Simba, Dziobak, BISCA, moremi, iwcia77, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:pogonię
spieprzaj dziadu!
ale paczaj jakie to wszystko bezczelne!
Ja wiedzialam ze tak bedzie!
Jest nawet taka piosenka:
Komor zmyka, Duda fika
I wpierdoli ci sledzika!
(refren tradycyjny)
Yeah yaeh yeah!!!kkisia, Reni, gretka, BISCA, moremi, iwcia77, kapturnica, megan8, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:zagadka
Przychodzi facet do lekarza i pyta się:
"czy ja bym mogł dostac skierowanie na przesiew?"
Kto zgadnie o co chodziło?kkisia, Reni, BISCA, moremi, dorbie, iwcia77, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Lody tak, na mleku tak, ben and jerry jedne z maslem orzechowym, drugie bananowe z dodatkiem malych bananow z ciemnej czekolady i orzechami wloskimi.
jak ja wczoraj powiedziałam m, że zjadłam królika to powiedział, że jak przyjedzie będzie kara. Udało mi się z niej wywinąć tylko dlatego, że powiedziałam, że jadłam go przez tydzień małymi porcjami i po zrobiłam trening... Na dokładkę pochwaliłam się, że dostałam od mamy czekoladowe Merci w podziękowaniu za opiekę nad kotem i one teraz tak leżą i kuszą. Powiedział, żebym je odsunęła, schowała i zapomniała. No! No! I jak tu żyć?...
W sumie... na Merci mnie w razie czego stać, żeby odkupićhehehee
kkisia, moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:zagadka
Przychodzi facet do lekarza i pyta się:
"czy ja bym mogł dostac skierowanie na przesiew?"
Kto zgadnie o co chodziło?
Kon mnie w pletwe dziabl.
lub
Boli mnie stad do pochwy (rowniez wypowiedziane przez faceta)kkisia, Reni, BISCA, moremi, dorbie, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość