X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ufasz wszystkim ??Morka ??
    Ja kurwa czasem sobie nie ufam a co dopiero innym ......
    Nie sadze ,ze dodajac te zdj tutaj naruszylam czyjac prywatnosc.Nie ma tam ani danych osobowych , ani miejsca urodzenia ani nic z tych rzeczy.
    Kapta a gdybym ktoras z Twoich fotek opublikowala na swoim profilu? To byloby ok wg Ciebie? Nawet bez Twoich danych?

moremi, kkisia, ComeToMeBaby, gretka, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ufasz wszystkim ??Morka ??
    Ja kurwa czasem sobie nie ufam a co dopiero innym ......
    Nie sadze ,ze dodajac te zdj tutaj naruszylam czyjac prywatnosc.Nie ma tam ani danych osobowych , ani miejsca urodzenia ani nic z tych rzeczy.
    Wiesz... Grupa została utworzona dlatego, żeby nikt zza krzaka nie zaglądał. Gdyby ktoś skopiował moje zdjęcie (udostępniam tylko znajomym), to nie patrzyłabym, tylko lała na oślep. Nie chodzi o dane osobowe, ale o zwykłą ludzką przyzwoitość. Z jakiegoś powodu moje zdjęcia nie są ogólnodostępne. Zamknięta grupa to też jakieś ograniczenie.

Simba, kkisia, ania.g, gretka, iwcia77, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wiesz... Grupa została utworzona dlatego, żeby nikt zza krzaka nie zaglądał. Gdyby ktoś skopiował moje zdjęcie (udostępniam tylko znajomym), to nie patrzyłabym, tylko lała na oślep. Nie chodzi o dane osobowe, ale o zwykłą ludzką przyzwoitość. Z jakiegoś powodu moje zdjęcia nie są ogólnodostępne. Zamknięta grupa to też jakieś ograniczenie.
    No wlasnie. Moze to jakas przysiege trzeba by zlozyc ;)

kkisia, iwcia77, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kapta a gdybym ktoras z Twoich fotek opublikowala na swoim profilu? To byloby ok wg Ciebie? Nawet bez Twoich danych?
    Dodajac swoje zdjecia gdziekolwiek musze sie z tym liczyc p[rzeciez..To cena internetow

Reni, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wiedzmy :

Micha mi sie cieszy od rana po rozmowie z lekarzem
    moje jajowody sa niedrozne w ujsciu macicznym i niezakontrastowaly
    a to oznacza ze sie kwalifikuje na zabieg do Lublina :)

paszczakin, dorbie, ola_35, ola_35, ania.g, moremi, Dziobak, Reni, Simba, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, Bozia3, iwcia77, kapturnica, megan8, malgos741, macduska, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helka po urodzeniu byla na intensywnej przez 5 dni,i tam sie naogladalm malenkich wczesniakow np.5oogr,moja przy nich jak sumo 1670 gr,maja tak sprzet do ratowania ze szok,ale jak mowia lekarze jak takie malenstwo bedzie sie pozniej rozwijalo to wielka niewiadoma.

dorbie, ola_35, moremi, kkisia, iwcia77, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry zimno,12stp.milego dnia

kkisia, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No wlasnie...
    Ja tez bym nie chciala zeby ktos kopiowal zdjecia moich dzieci i puszczal je dalej. Moze Paszczak ma racje i trzeba sie zewszad wykasowac?

Ha.. Fejsbuk srejsbuk.. A ludzie całe życie swoje publikują. I nie wiedzą, że prawa do ich zdjęć pazerny srejsbuk dostaje..

moremi, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o wypraszam sobie
    każda, która naruszy warunki paktu zostanie wypierdolona na zbity pysk
    tak tak wy pier do lo na

Ciekawe, skąd będziesz wiedziała.. ;)

BISCA, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjj! Dzien ojca dzis! Prezenty i kartki ojce dostaly?
    U nas kartka z odbiciem stopki i raczki Adasia. Ociec wzruszon do lez. A ja dostalam frezje. I okres. ;-)

kkisia, anna maria, ania.g, Reni, moremi, Simba, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, iwcia77, kapturnica, megan8, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam też nam też huuura
    kkisia wrote:
    Bry wiedzmy :

moremi, kkisia, gretka, BISCA, iwcia77, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    U nas kartka z odbiciem stopki i raczki Adasia. Ociec wzruszon do lez. A ja dostalam frezje. I okres. ;-)
    Jeszcze nie ale plan w trakcie realizacji :)

kkisia, Dziobak, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja dzisiaj na połówkowe idę.

anna maria, kkisia, Dziobak, Simba, dorbie, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, iwcia77, kapturnica, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry wiedzmy :

moje jajowody sa niedrozne w ujsciu macicznym i niezakontrastowaly
    a to oznacza ze sie kwalifikuje na zabieg do Lublina :)
    I tak trzymać! Jak nie drzwiami, to oknem trzeba! :-) uda się :-)

kkisia, Simba, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnie cukry w dzien ideał w normie . Ale rano mimo insuliny 24jednostek 2razy mialam 89 a tak to zawsze 95 XD
    Moj gin i rodzinna stwierdzili ,ze -
    Te normy sa chore do 90.Jesli miala bym cukrzyce ciążowa to insulina w takiej ilosci powinna zbic mi cukier w dol.A czy ja mam na wieczor 96 czy 118 rano cukier mam identyczny poziom.

Ja tez czasami nie wiem o co chodzi. Ja mam generalnie po posiłku max 90 (często po obiedzie niecałe 80-jestem najedzona). Ostatnio byłam na szkleniu z deserów i oczywiście wszyscy jedzą Cremy Brule , panna cotty , parfait i inne pyszności. Mi tylko ślinka leci. Po czasie mówię do kolegi zrób dla mnie trochę czekolady do picia -miał spacjalna do cukierni 80% kakao. Rozpuscił dodał trochę mleka , wypiłam godz 11. Cukier po godz 101. Obiad w domu godz 17 , zrobiłam bigos z młodej kapusty-na wodzie , z dodatkiem koncentratu i trochę mięsa z kurczaka -cukier po godz 151. I bądź tu madry. Fakt zdazyło mi się dopiero drugi raz taki wysoki, zastanawiałam się skąd?

kapturnica lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Zośka, co tam u Ciebie?

Nic specjalnego sie nie dzieje.

Zofia8
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela ma niemieckiego tate :-)i juz byl dzien ojca,tylko ja jestem przebiegla i mam 2 razy dzien matki jeden niemiecki a jeden polski i co sie za tym kryje 2 niespodzianki :-) fajnie sobie to wykombinowalam :-)
    Dziobak wrote:

moremi, Reni, Dziobak, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, ania.g, gretka, BISCA, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Mialam ten sam plan z raczkami i stopkami, ale po pierwsze nie kupilam farb, bo drugie za duzo rak i stop do odbijania, po trzecie nie dostalam frezji, po czwarte mam okres.

Reni, Dziobak, moremi, kkisia, dorbie, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, SolarPolar, paszczakin, kapturnica, megan8, macduska, efcia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja dzisiaj na połówkowe idę.
    Morek kciuki!

moremi, kkisia, dorbie, ola_35, gretka, efcia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/boohoo-crazy-rabbit-emoticon.gif
    Bo ja mam hoooormoooonyyyyyy u uuuuuuu uuuu

Biedna Simba, biedna.
    U mnie updejt się zbliża. Tempka zanurkowała, czekam. W związku z tym moje hormony się uaktywniły już wczoraj na widok m na skype i haśle: wymasowałbym ci stópki... Ja pierniczę, rozkleiłam się i musiałam iść po chusteczki. Pyta się co mi się stało, a ja mu na to, że to nie ja, to hormony :P

kkisia, Reni, moremi, Simba, SolarPolar, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 10111 10112 10113 10114 10115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ