35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:A ufasz wszystkim ??Morka ??
Ja kurwa czasem sobie nie ufam a co dopiero innym ......
Nie sadze ,ze dodajac te zdj tutaj naruszylam czyjac prywatnosc.Nie ma tam ani danych osobowych , ani miejsca urodzenia ani nic z tych rzeczy.
moremi, kkisia, ComeToMeBaby, gretka, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ufasz wszystkim ??Morka ??
Ja kurwa czasem sobie nie ufam a co dopiero innym ......
Nie sadze ,ze dodajac te zdj tutaj naruszylam czyjac prywatnosc.Nie ma tam ani danych osobowych , ani miejsca urodzenia ani nic z tych rzeczy.Simba, kkisia, ania.g, gretka, iwcia77, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Wiesz... Grupa została utworzona dlatego, żeby nikt zza krzaka nie zaglądał. Gdyby ktoś skopiował moje zdjęcie (udostępniam tylko znajomym), to nie patrzyłabym, tylko lała na oślep. Nie chodzi o dane osobowe, ale o zwykłą ludzką przyzwoitość. Z jakiegoś powodu moje zdjęcia nie są ogólnodostępne. Zamknięta grupa to też jakieś ograniczenie.
kkisia, iwcia77, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kapta a gdybym ktoras z Twoich fotek opublikowala na swoim profilu? To byloby ok wg Ciebie? Nawet bez Twoich danych?
Reni, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry wiedzmy :
Micha mi sie cieszy od rana po rozmowie z lekarzem
moje jajowody sa niedrozne w ujsciu macicznym i niezakontrastowaly
a to oznacza ze sie kwalifikuje na zabieg do Lublinapaszczakin, dorbie, ola_35, ola_35, ania.g, moremi, Dziobak, Reni, Simba, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, Bozia3, iwcia77, kapturnica, megan8, malgos741, macduska, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Helka po urodzeniu byla na intensywnej przez 5 dni,i tam sie naogladalm malenkich wczesniakow np.5oogr,moja przy nich jak sumo 1670 gr,maja tak sprzet do ratowania ze szok,ale jak mowia lekarze jak takie malenstwo bedzie sie pozniej rozwijalo to wielka niewiadoma.
dorbie, ola_35, moremi, kkisia, iwcia77, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No wlasnie...
Ja tez bym nie chciala zeby ktos kopiowal zdjecia moich dzieci i puszczal je dalej. Moze Paszczak ma racje i trzeba sie zewszad wykasowac?
Ha.. Fejsbuk srejsbuk.. A ludzie całe życie swoje publikują. I nie wiedzą, że prawa do ich zdjęć pazerny srejsbuk dostaje..moremi, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o wypraszam sobie
każda, która naruszy warunki paktu zostanie wypierdolona na zbity pysk
tak tak wy pier do lo na
Ciekawe, skąd będziesz wiedziała..BISCA, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Ejjj! Dzien ojca dzis! Prezenty i kartki ojce dostaly?
U nas kartka z odbiciem stopki i raczki Adasia. Ociec wzruszon do lez. A ja dostalam frezje. I okres.kkisia, anna maria, ania.g, Reni, moremi, Simba, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, iwcia77, kapturnica, megan8, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ejjj! Dzien ojca dzis! Prezenty i kartki ojce dostaly?
U nas kartka z odbiciem stopki i raczki Adasia. Ociec wzruszon do lez. A ja dostalam frezje. I okres.kkisia, Dziobak, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
U nas kartka z odbiciem stopki i raczki Adasia. Ociec wzruszon do lez. A ja dostalam frezje. I okres.anna maria, kkisia, Dziobak, Simba, dorbie, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, iwcia77, kapturnica, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kkisia wrote:Bry wiedzmy :
Micha mi sie cieszy od rana po rozmowie z lekarzem
moje jajowody sa niedrozne w ujsciu macicznym i niezakontrastowaly
a to oznacza ze sie kwalifikuje na zabieg do Lublinauda się
kkisia, Simba, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:U mnie cukry w dzien ideał w normie . Ale rano mimo insuliny 24jednostek 2razy mialam 89 a tak to zawsze 95
Moj gin i rodzinna stwierdzili ,ze -
Te normy sa chore do 90.Jesli miala bym cukrzyce ciążowa to insulina w takiej ilosci powinna zbic mi cukier w dol.A czy ja mam na wieczor 96 czy 118 rano cukier mam identyczny poziom.
Ja tez czasami nie wiem o co chodzi. Ja mam generalnie po posiłku max 90 (często po obiedzie niecałe 80-jestem najedzona). Ostatnio byłam na szkleniu z deserów i oczywiście wszyscy jedzą Cremy Brule , panna cotty , parfait i inne pyszności. Mi tylko ślinka leci. Po czasie mówię do kolegi zrób dla mnie trochę czekolady do picia -miał spacjalna do cukierni 80% kakao. Rozpuscił dodał trochę mleka , wypiłam godz 11. Cukier po godz 101. Obiad w domu godz 17 , zrobiłam bigos z młodej kapusty-na wodzie , z dodatkiem koncentratu i trochę mięsa z kurczaka -cukier po godz 151. I bądź tu madry. Fakt zdazyło mi się dopiero drugi raz taki wysoki, zastanawiałam się skąd?kapturnica lubi tę wiadomość
-
Hela ma niemieckiego tate :-)i juz byl dzien ojca,tylko ja jestem przebiegla i mam 2 razy dzien matki jeden niemiecki a jeden polski i co sie za tym kryje 2 niespodzianki
fajnie sobie to wykombinowalam
U nas kartka z odbiciem stopki i raczki Adasia. Ociec wzruszon do lez. A ja dostalam frezje. I okres.moremi, Reni, Dziobak, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, ania.g, gretka, BISCA, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
U nas kartka z odbiciem stopki i raczki Adasia. Ociec wzruszon do lez. A ja dostalam frezje. I okres.Reni, Dziobak, moremi, kkisia, dorbie, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, SolarPolar, paszczakin, kapturnica, megan8, macduska, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/boohoo-crazy-rabbit-emoticon.gif
Bo ja mam hoooormoooonyyyyyy u uuuuuuu uuuu
Biedna Simba, biedna.
U mnie updejt się zbliża. Tempka zanurkowała, czekam. W związku z tym moje hormony się uaktywniły już wczoraj na widok m na skype i haśle: wymasowałbym ci stópki... Ja pierniczę, rozkleiłam się i musiałam iść po chusteczki. Pyta się co mi się stało, a ja mu na to, że to nie ja, to hormonykkisia, Reni, moremi, Simba, SolarPolar, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość