35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wlasnie, co z Karkowka?
Krakus, ja Ci powiem ( jesli to przeczytasz). Czasami sie wydaje, ze jest tak chjowo, ze juz chjowiej sie nie da, ze myslisz, ze wlasnie kolejny raz skonczylo sie zycie, a mialo byc tak pieknie.
Ale jak sie bardzo chce, to z najwiekszego szamba mozna sie wygrzebac. I moze byc znowy dobrze, a potem nawet pieknie.
To mowilem ja, Pusur, a wiem, co mowie. Wy wiecie tez.
Krakus, moze jednak nie wszystko jest stracone?Reni, ComeToMeBaby, Simba, gretka, BISCA, anna maria, Heretyczka, SolarPolar, dorbie, moremi, iwcia77, kapturnica, megan8, Bozia3, kkisia, macduska, efcia, stara.krycha, Magda*, Mega lubią tę wiadomość
-
Moze sie jednak u Krakonki odmieni - na naszym forum rozstania sa przeciez zabronione. Pani nie pozwala.
Kkisiel - rozumiem ze to dobre wiesci? Widzisz ja nie w temacie, bo nie nadrobilam.Reni, moremi, kapturnica, kkisia, efcia, Magda*, Mega lubią tę wiadomość
-
u ktorej wiesci dzisiaj z frontu ginowo- badaniowego?
swoja droga- kumulacja:dorbi, morka,ola- to tak w ramach prezentu na dzisiaj?
ja czekam na @ niby 24dc ale juz czuje oddech na plecach- a wolalabym zeby nie dogonila przed piatkiem- bo nie wiem czy moge startowac z visanne jak walna mi blokade czy cus innego........Simba, dorbie, moremi, iwcia77, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
gretka -
Dobrze, ze ja po obiedzie bo na glodnego czytac o cebulowych lodach ciezko by bylo.
Mam nadzieje, ze u Karkowki sie szybko pouklada.
Mi dzisiaj wyjatkowo ciezko z "brakiem ciazy". Lapie mnie czaami taki dol. Wyc mi sie chce. Wiekszoc z Was rozumie na pewno co mam na mysli .... Ta niemoc nam towarzyszy na codzien ale czasami jest kurewsko uciazliwa. Dobrze, ze ten stan szyblo mija ;)Kiedys przyjdzie czas na rewanzSimba, moremi, iwcia77, kapturnica, kkisia, macduska, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
w ogole to mam wyrzut sumienia- powiedzialam wynajmujacemu nam mieszkanie ze wypowiadamy- normalnie zal w oczach, a taki sympatyczny czlowiek.....
no ale coz mamy sie rozmnazac, trzeba zwiekszyc powerzchnie,ale juz mi szkoda tego lokum.....bu.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 13:34
iwcia77, efcia, Magda* lubią tę wiadomość
gretka -
ahoj wiedzmy of..dzie jestescie, bo nie wiem gdzie sie witac tu czy na fb
?
widze, ze nasz forumowy kompozytor Simbulec pracuje nad hymnem szkolyfajny
a teraz ide nadrabiac , bo Ivek spiSimba, dorbie, kapturnica, megan8, malgos741, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość