35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wlasnie, co z Karkowka?
Krakus, ja Ci powiem ( jesli to przeczytasz). Czasami sie wydaje, ze jest tak chjowo, ze juz chjowiej sie nie da, ze myslisz, ze wlasnie kolejny raz skonczylo sie zycie, a mialo byc tak pieknie.
Ale jak sie bardzo chce, to z najwiekszego szamba mozna sie wygrzebac. I moze byc znowy dobrze, a potem nawet pieknie.
To mowilem ja, Pusur, a wiem, co mowie. Wy wiecie tez.
Krakus, moze jednak nie wszystko jest stracone?
Reni, ComeToMeBaby, Simba, gretka, BISCA, anna maria, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, kapturnica, megan8, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Moze sie jednak u Krakonki odmieni - na naszym forum rozstania sa przeciez zabronione. Pani nie pozwala.
Kkisiel - rozumiem ze to dobre wiesci? Widzisz ja nie w temacie, bo nie nadrobilam.
Reni, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
u ktorej wiesci dzisiaj z frontu ginowo- badaniowego?
swoja droga- kumulacja:dorbi, morka,ola- to tak w ramach prezentu na dzisiaj?
ja czekam na @ niby 24dc ale juz czuje oddech na plecach- a wolalabym zeby nie dogonila przed piatkiem- bo nie wiem czy moge startowac z visanne jak walna mi blokade czy cus innego........
Simba, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
gretka -
Dobrze, ze ja po obiedzie bo na glodnego czytac o cebulowych lodach ciezko by bylo.
Mam nadzieje, ze u Karkowki sie szybko pouklada.
Mi dzisiaj wyjatkowo ciezko z "brakiem ciazy". Lapie mnie czaami taki dol. Wyc mi sie chce. Wiekszoc z Was rozumie na pewno co mam na mysli .... Ta niemoc nam towarzyszy na codzien ale czasami jest kurewsko uciazliwa. Dobrze, ze ten stan szyblo mija ;)Kiedys przyjdzie czas na rewanz
Simba, moremi, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
w ogole to mam wyrzut sumienia- powiedzialam wynajmujacemu nam mieszkanie ze wypowiadamy- normalnie zal w oczach, a taki sympatyczny czlowiek.....
no ale coz mamy sie rozmnazac, trzeba zwiekszyc powerzchnie,ale juz mi szkoda tego lokum.....bu.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 13:34
iwcia77, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
gretka -
ahoj wiedzmy of..dzie jestescie, bo nie wiem gdzie sie witac tu czy na fb
?
widze, ze nasz forumowy kompozytor Simbulec pracuje nad hymnem szkoly
fajny 
a teraz ide nadrabiac , bo Ivek spi
Simba, nick nieaktualny, kapturnica, megan8, malgos741, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
stad maja ksywki Sharon Stone i James Bondefcia wrote:Simba to zdjecia twojego autorstwa? cudowne

a to wspólne zdjecie czarno-białe no szok, wygladacie jak gwiazdy Hollywood
nick nieaktualny, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość