35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:A bezrobotne i to podobno tylko wtedy gdy małżonek tez nie pracuje dostaną co miesiac 1000... Widocznie państwo dotuje tylko meneli
nie widza ze cos tu nie gra?? Wielce piszą ze studenci tez ale kto na studiach chce miec dzieci?
megan8, szczęśliwa 2, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
OOO Polar
najlepszego dla Danki
iwcia77 wrote:ale imieniny Danuty dzis sa?
no to wszystkim forumowym Dankomszczęśliwa 2, iwcia77, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Slyszalam ,ze wsyztskie kobity od stycznia po 1000zl na dzieciora do 12miesiaca.Ale nigdzie nie bylo ,ze oboje musza byc bezrobotni..Mialo byc bez wzgl na dochody..Nawet mnie nie uruchamiaj nerwowkowo bo ja mimo wszuystko liczylam ze od stycznia rpzez kilka miesiecy te pare groszy na pieluchy bede miala.Pojde 30czerwca bo mam sie zglosic do UP to sie zorientuje co i jak. Ale nie slyszalam o tym co piszesz
-
moja mała od wczoraj ma szatana w sobie !!!
nie chce spać w dzień ,wyje jak wilk do księżyca
zaraz zwariuję ,albo wyjdę z domu
mam ochotę na bezludną wyspę i Piętaszka do masowania stóp !!!iwcia77, ania.g, paszczakin, moremi, Mala79, efcia, SolarPolar, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
jest ociotana
przetarłaś ją brudnymi gaciami?
megan8 wrote:moja mała od wczoraj ma szatana w sobie !!!
mam ochotę na bezludną wyspę i Piętaszka do masowania stóp !!!iwcia77, megan8, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, kkisia, moremi, Mala79, efcia, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:moja mała od wczoraj ma szatana w sobie !!!
mam ochotę na bezludną wyspę i Piętaszka do masowania stóp !!!
ile Jagodka ma lat? -
ale nie przyciskałaś jej tych gaci za długo chyba???
muszą mieć dużą moc!
megan8 wrote:
zasnęła , uffWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 15:55
iwcia77, megan8, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość