35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Hmmm. Zrobiłam sobie kawę. I... będę musiała odkupić Merci
Dobra, dopisać do dzisiejszego planu trening. Ciekawe kiedy. Może nie zasnę w trakcie.
Tesciowa zwiozła zajebisty tort czekoladowy z bita smietana i owocami.I jak sie oprzec jak mnie wołał ?? Nie było opcji..Boje sie zmierzyc cukier ....iwcia77, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, moremi, Mala79, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Ja becikowego po Marcelu nawet nie powąchałam i to nie przez zarobki ale przez różnych lekarzy prowadzących moją ciążę. Podobno trzeba mieć stempelek z każdej wizyty i podpis lekarza. Dla mnie nie wykonalne.
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moja dieta cukrzycowa poszla sie pasc na łąke.
Tesciowa zwiozła zajebisty tort czekoladowy z bita smietana i owocami.I jak sie oprzec jak mnie wołał ?? Nie było opcji..Boje sie zmierzyc cukier ....iwcia77, kapturnica, BISCA, kkisia, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Moja dieta cukrzycowa poszla sie pasc na łąke.
Tesciowa zwiozła zajebisty tort czekoladowy z bita smietana i owocami.I jak sie oprzec jak mnie wołał ?? Nie było opcji..Boje sie zmierzyc cukier ....moremi lubi tę wiadomość
-
no wiec tak : urodziny i imieniny ma dzis moja niedoszla tesciowa ..ale ona jest w gdansku , wiec nie mam szans wbic sie na torta
..i moja kolezanka, ta od staran i wynikow badan...wlasnie sie ubieram i wbijam na sernikona cukiernik to pewnie bedzie dobry
ps. kapta to wlasnie ta kolezanka ci przywiezie hustawkemoremi, Mala79, efcia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pielegniara nie wystawi.Tylko Twoj gin mial wypisac zaswiadczenie..Matka fantastycznej 4
-
ania.g wrote:Na początku ciąży byłam państwowo a tam rządzi pielęgniara która twierdzi że to ona musi wydać takie zaświadczenie. Mogłabym iść do gin którą zostawiłam w 16 tyg ciąży ale jakoś takoś głupio mi.
ania.g lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To rzeczywiscie jakas jebnieta rura w dupe , ktora uwaza ,ze moze wiecej. Moze i glupio ale znow tysiak na malego nie chodzi piechota...
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Oj nie chodzi... zadzwonię do niej i zapytam, może mnie nie pogoni.
By dostać becikowe matka dziecka pozostawała pod opieką medyczną nie później niż od 10 tygodnia ciąży do dnia porodu. Zaświadczenie o pozostawaniu matki dziecka pod opieką medyczną nie później niż od 10 tygodnia ciąży do dnia porodu może wystawić lekarz lub położna. Warunek ten nie dotyczy osób będących prawnymi albo faktycznymi opiekunami dziecka, a także osób, które przysposobiły dziecko.
http://kadry.infor.pl/kadry/ubezpieczenia/zasilki_i_inne_swiadczenia/705014,Becikowe-2015.html
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW telegraficznym skrócie:
Przepłynęłam kajakiem 8 kilometrów.
Przejechałam samochodem jakieś 110 kilometrów.
Przebierałam się w kiblu na stacji benzynowej.
Wlazłam bez rejestracji do ortopedy i wycyganiłam skierowanie na rehabilitację na cito dla mojej babci.
Zamówiłam kwiaty na wesele.
Kupiłam 3 pary spodni na ciuchach.
Kupiłam prezenty na dzień ojca ode mnie i od moich synów.
Pojechałam po spermę knura i przywiozłam do domu.
Zapisałam babcię na rehabilitację.
Zjadłam pół chleba dworskiego i zapiłam maślanką.
To tyle. Teraz leżę i odpoczywam w domu. Mogę już odpoczywać? Zasłużyłam?BISCA, kapturnica, gretka, Mala79, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, megan8, efcia, iwcia77, malgos741, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:W telegraficznym skrócie:
Przepłynęłam kajakiem 8 kilometrów.
Przejechałam samochodem jakieś 110 kilometrów.
Przebierałam się w kiblu na stacji benzynowej.
Wlazłam bez rejestracji do ortopedy i wycyganiłam skierowanie na rehabilitację na cito dla mojej babci.
Zamówiłam kwiaty na wesele.
Kupiłam 3 pary spodni na ciuchach.
Kupiłam prezenty na dzień ojca ode mnie i od moich synów.
Pojechałam po spermę knura i przywiozłam do domu.
Zapisałam babcię na rehabilitację.
Zjadłam pół chleba dworskiego i zapiłam maślanką.
To tyle. Teraz leżę i odpoczywam w domu. Mogę już odpoczywać? Zasłużyłam?macduska, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, SolarPolar, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość