35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTrzymajcie mnie bo bo bo
Wybuchne zaraz wrrr
Moj Mlody ubzdural sobie ze jutro nie idzie do szkoły bo pani z j. polskiego zadala im jeszcze 7 stron w ćwiczeniach
Z jednej strony nie dziwie sie im ze sie zniechecaja bo frekwencja jest marna znaczy przychodzi 7,8 osób z calej klasy a pani probuje nadrobic materiał bo uczy ich od polowy roku
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ta sperma knura mnie zaintrygowała
gretka wrote:mnie wlasnie tez, a kto dziala dalej w takim razie?
No co?
Idzie się i mówi - poproszę świńskie nasienie dwa razy. I można sobie rasę wybrać.I dają takie strzykawki.
Resztę robi hodowca.
Takie mnie naszły tam refleksje, ze podobnie mogłoby być w banku spermy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 17:33
moremi, Mala79, kkisia, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:No co?
Idzie się i mówi - poproszę świńskie nasienie dwa razy. I można sobie rasę wybrać.I dają takie strzykawki.
Resztę robi hodowca.
Takie mnie naszły tam refleksje, ze podobnie mogło by być w banku spermy.macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Natka_79, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Mala79 wrote:Trzymajcie mnie bo bo bo
Wybuchne zaraz wrrr
Moj Mlody ubzdural sobie ze jutro nie idzie do szkoły bo pani z j. polskiego zadala im jeszcze 7 stron w ćwiczeniach
Z jednej strony nie dziwie sie im ze sie zniechecaja bo frekwencja jest marna znaczy przychodzi 7,8 osób z calej klasy a pani probuje nadrobic materiał bo uczy ich od polowy rokuMala79, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnygretka wrote:ale to dostalas jakies specjalne pojemniczki, lodoweczke, czy tak lut do torebki- i znowu znajdziesz skarb przy nastepnym przegladzie torebek??
Przechowuje się je w temperaturze pokojowej. Dzisiejsze 18 stopni jest w sam raz.
I nie ma szansy zeby zostały zapomniane. Wydarto mi je z ręki chwilę po przyjeździe.
Świnie nie lubią czekać!moremi, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, kapturnica, iwcia77, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Ola i Dorbie jak tam?
Ja już dawno po wizycie i jakoś nic mnie nie zaskoczyło. Wyniki dobre, tylko hemoglobina mi spada, Toto ma dalej fistacha, ładnie pozuje do usg, nieprawidłowości nie ma. Mogę spokojnie chodzić na basen, latać samolotem, chodzić na spacery i ogólnie jest dobrze. Clexane zostaje (chyba do końca będę te zastrzyki mieć). Przybrałam 4 kg od początku, więc nie jest źle. Za to z moim wzrostem zaczynam wyglądać jak kulka.
W nagrodę zamówiłam sobie dwie sukienki w happymum. Jest przecena, to zaszalałamMala79, gretka, ComeToMeBaby, Zofia8, macduska, ania.g, kkisia, Natka_79, gosia7122, efcia, kapturnica, Dziobak, Margolcia88, beates, iwcia77, Sabina, malgos741, ola_35, Bozia3, Reni, Mega, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyania.g wrote:Bez sensu na ostatnią chwilę kiedy dzieci mają już serdecznie dosyć. U nas dzieci już chodzą na dwie godz bez książek.
Ech a ja musze wylezc w ta paskudna pogodę do rosmanna a mnie sie nie chce
Chce juz wieczór i moje wyrko o! -
moremi wrote:Ola i Dorbie jak tam?
Ja już dawno po wizycie i jakoś nic mnie nie zaskoczyło. Wyniki dobre, tylko hemoglobina mi spada, Toto ma dalej fistacha, ładnie pozuje do usg, nieprawidłowości nie ma. Mogę spokojnie chodzić na basen, latać samolotem, chodzić na spacery i ogólnie jest dobrze. Clexane zostaje (chyba do końca będę te zastrzyki mieć). Przybrałam 4 kg od początku, więc nie jest źle. Za to z moim wzrostem zaczynam wyglądać jak kulka.
W nagrodę zamówiłam sobie dwie sukienki w happymum. Jest przecena, to zaszalałamComeToMeBaby, Zofia8, macduska, kkisia, moremi, efcia, BISCA, kapturnica, iwcia77, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
gretka -
Morka, a właśnie. Skoro fistach nie odpadł to ja się pytam gdzie te obiecane niespodzianki z konkursu chłopiec czy dziewczynka, co to je z kkisia wygrałyśmy? Hmm?
Może chociaż jakiś wierszyk lub piosenka?dajesz!
gretka, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jeszcze w ferworze zalatwiania spraw zauważyłam, że naderwała mi się kokardka przy jednym pantoflu. Wygladało to beznadziejnie i klapało podczas chodzenia. Oderwałam całkiem i dla symetrii takze z drugiego! I co się okazało?
Wygladają znacznie lepiej!
Nie ma tego złego...
kkisia, moremi, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Sabina, Mala79, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Morka, a właśnie. Skoro fistach nie odpadł to ja się pytam gdzie te obiecane niespodzianki z konkursu chłopiec czy dziewczynka, co to je z kkisia wygrałyśmy? Hmm?
Może chociaż jakiś wierszyk lub piosenka?dajesz!
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:i fotka by sie zdala...
kupujesz i kupujesz garderobe, a my bysmy chetnie poogladaly na modelceMega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!