35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tylko trzy?
no dobra
to czekamy
idę po prezent dla taty, męża, bo ma imieniny i dla piesława, bo ma urodziny w dniu imienin mojego męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 16:03
iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, Dziobak, moremi, Mala79, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tylko trzy?
no dobra
to czekamy
idę po prezent dla taty, męża, bo ma imieniny i dla piesława, bo ma urodziny w dniu imienin mojego mężaa to Dasti solenizant
Reni, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nie nie Dasti w poniedziałek
tata dzisiaj tylko ma święto tatowe
iwcia77 wrote:no wiedzialam ze dzis ktos obchodzi urodzinya to Dasti solenizant
iwcia77, BISCA, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:A nie chodzi ci o jednorazowe becikowe? Wtedy faktycznie dochód sie liczy. Ja to info znalazłam na listopadowkach, a jak to jest faktycznie to nie wiem. Jedna doczytała ze w projekcie jestbonfirnsvja ze obydwoje rodzice musza byc bez prawa do zasiłku
A w tym becikowymijewdnorazowym wlasnie sie dochod liczy.I z tego co widze to mnie ominie napewno WRR -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Nie nie o becikowe o ...O to tzw macierzynskie wyplacane do ukonczenia przez dziecie 12miesaica zycia.Ma ono obejmowac rowniez kobiety , ktore urodzilyprzed styczniem 2016roku ...
A w tym becikowymijewdnorazowym wlasnie sie dochod liczy.I z tego co widze to mnie ominie napewno WRRkapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja becikowego po Marcelu nawet nie powąchałam i to nie przez zarobki ale przez różnych lekarzy prowadzących moją ciążę. Podobno trzeba mieć stempelek z każdej wizyty i podpis lekarza. Dla mnie nie wykonalne.
moremi lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4