35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Kapta, to nie jest takie proste. Pewnie się nie wyrabia z podstawą programową.
Osobiscie jestem za tym, żeby dzieci ostatni tydzień miały formalnie wolny.macduska, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Buty zmienilam, dzie wszystkie?
ja wlasnie czytam o pierwszych studentkach nw Pl
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,142866,18188065,Studentki_w_gorsetach__Pierwsze_Polki_na_uniwersytecie.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_wysokieobcasyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 20:20
stara.krycha, macduska, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnygretka wrote:ja wlasnie czytam o pierwszych studentkach w PL
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,142866,18188065,Studentki_w_gorsetach__Pierwsze_Polki_na_uniwersytecie.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_wysokieobcasy -
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Buty zmienilam, dzie wszystkie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbdc63ebc599.jpgstara.krycha, gretka, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, iwcia77, malgos741, kkisia, Dziobak, BISCA, moremi, megan8, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Jestem po treningu, prysznicu, rozwieszeniu prania, czekam na tel od m, to chyba jeszcze umyję naczynia i będę mogła powiedzieć sobie,że jestem zadżebista
Zakwasy zwalczyłam w zarodku. Jak kaca klinemchociaż na myśl o tym ostatnim to mnie odrzuca.
stara.krycha, macduska, kkisia, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo tego własnie przyszłam z pracy, zjadłam i..... dalej do pracy - domowej nocnej, choć nieprzytomna ze zmęczenia i stresu jestem. I jak tu zajść w ciążę, a ponoć to najlepszy miesiąc, bo po laparo... Rzucam tę robotę i już.
stara.krycha, gretka, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pewni i tak ale nie dziwie sie ,ze sie dzieciory wkurzaja skoro inne maja luz a oni maja zapierdalac
No ba! Też się nie dziwię. Koniec czerwca to juz naprawdę nie pora na naukę.stara.krycha, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ola i Dorbie jak tam?
Ja już dawno po wizycie i jakoś nic mnie nie zaskoczyło. Wyniki dobre, tylko hemoglobina mi spada, Toto ma dalej fistacha, ładnie pozuje do usg, nieprawidłowości nie ma. Mogę spokojnie chodzić na basen, latać samolotem, chodzić na spacery i ogólnie jest dobrze. Clexane zostaje (chyba do końca będę te zastrzyki mieć). Przybrałam 4 kg od początku, więc nie jest źle. Za to z moim wzrostem zaczynam wyglądać jak kulka.
W nagrodę zamówiłam sobie dwie sukienki w happymum. Jest przecena, to zaszalałampoka kiecki !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 20:31
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:No ba! Też się nie dziwię. Koniec czerwca to juz naprawdę nie pora na naukę.
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:No ja też patrzę ,zę tu wsyzstko o fejsie, to ja cicho siedzę, bo mnie tam nie ma
A tam! Na fejsie tez nikogo nie ma!
Przerobiłam ostatnie 5 kg truskawek. Własnie zajadam chleb razowy z masłem i swieżym dzemem. Pycha!
Niuta narobiłaś mi smaka na małosolne. Robię jutro!stara.krycha, iwcia77, Niuta, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, Margolcia88, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Wez w ogole, o czym Wy tu do mnie rozmawiacie. Niemieckie dzieci zakuwaja w tym roku do konca lipca w moim landzie, a wakacji maja tylko szesc tygodni.
no ale kto bogatemu zabroni.....stara.krycha lubi tę wiadomość
gretka