35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygretka wrote:wlasnie, u mnie to samo 1 tydz lipca i 24.08 z powrotem....
no ale kto bogatemu zabroni.....
A słyszałyscie, że był projekt zeby zrobić ruchome wakacje? Tak jak ferie?
Źeby ruch turystyczny zwiększyć.stara.krycha, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A tam! Na fejsie tez nikogo nie ma!
Przerobiłam ostatnie 5 kg truskawek. Własnie zajadam chleb razowy z masłem i swieżym dzemem. Pycha!
Niuta narobiłaś mi smaka na małosolne. Robię jutro!
slodkia nie robi wrazenia- a propos- jutro ide na probe do fabryki - przejrzalam asortyment- chyba ze 40 rodzajow dzemow produkuja- zwariowali jak nicmalgos741, kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Wez w ogole, o czym Wy tu do mnie rozmawiacie. Niemieckie dzieci zakuwaja w tym roku do konca lipca w moim landzie, a wakacji maja tylko szesc tygodni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 20:46
Dziobak, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
hej wieczornie
Morka super wieści, czekamy na resztę
Kisia dobre wieści aby do przodu
Nie wiem co pierwsze czytać owu czy fejsa ale jak zwykle zaczynam od owu
kkisia, iwcia77, moremi, megan8, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
co tu taka cisza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 21:06
kariotypy ok
mutacja MTHFR
gretka wrote:no nie wiem wlasnie, ola dorbie- wizyta, Paszcza gosci tesciowa- a dalej?01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Bisca wiem co czujesz też mam takie napady ... tulam
najważniejsze nie poddawać się..
stara.krycha, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Nie mam jeszcze dziewczyny wyników. Gin kazał mi dzisiaj wysłać do siebie sms treści imię i nazwisko plus wyniki z Wrocławia (wynik testu Pappa) Wysłałam sms o godz 11, nie odpisuje. Tak naprawdę dzisiaj (wtorek) nie ma go w gabinecie też mnie zastanowiło jak mi kazał napisac do niego dokładnie 23 czerwca , bo to jego dzień wolny, ale napisałam i na razie cisza....
malgos741, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Nie mam jeszcze dziewczyny wyników. Gin kazał mi dzisiaj wysłać do siebie sms treści imię i nazwisko plus wyniki z Wrocławia (wynik testu Pappa) Wysłałam sms o godz 11, nie odpisuje. Tak naprawdę dzisiaj (wtorek) nie ma go w gabinecie też mnie zastanowiło jak mi kazał napisac do niego dokładnie 23 czerwca , bo to jego dzień wolny, ale napisałam i na razie cisza....
ola_35, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
gretka wrote:i nawet nikt dzisiaj nie prasuje.... ja czerwone bo zimno- ktos mi zajumal lato!!!!
Ja prasuję od dwóch godzin.
I do tego rozpaliłam w kominku bo u nas też ktoś ukradł lato.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 21:52
gretka, moremi, malgos741, iwcia77, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards