SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Dorbie bedzie miala 3 synka :-)
    kapturnica wrote:
    Jak tak dalej pojdzie to komu ja wysle rozoffe spodnie od AM ??? Same chUopy sie tworza!

iwcia77, malgos741, kapturnica, moremi, dorbie, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mi mnie
    kapturnica wrote:
    Jak tak dalej pojdzie to komu ja wysle rozoffe spodnie od AM ??? Same chUopy sie tworza!

anna maria, iwcia77, kapturnica, moremi, Mega, efcia, gretka, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest dobrze Helka nocnik lubi :-),duzo dzieci nie chce sikac do nocnika nie wiedziec czemu :-)
    megan8 wrote:
    anna maria moje próby z nocnikiem skończyły się nasikaniem na podłogę i ogromny płacz,że mama zmusza na nocnik.

pasuję , niech tatuś odwali tą czarną robotę jak przyjedzie.

megan8, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i będzie miała słowiańskie imię

Dziadumiła

iwcia77, anna maria, stara.krycha, kapturnica, moremi, Dziobak, Mega, efcia, paszczakin, gretka, kkisia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja wtedy bylam przerazona szczeroscia lekarza i tym ,ze mlody moze nie przezyc.Chyba wtedy dopiero do mnie dotarlo ,ze moze go nie byc.
    Moze dlatego teraz widzac takie maluchy w duzo mlodszych tygodniach , ktore radza sobie napawa mnie otucha ,ze maja duze szanse zyc.W niektorych publikacjach od 7mego miesiaca szanse to nawet 85% wiec naprawde kolosalne.
    Ej no, ja jestem 7 miesięczny wcześniak :) i tylko pare godzin byłam w inkubatorze, bo urodziła jakas pielęgniarka, o czasie, bez komplikacji ale podobno taki miała kaprys, wiec mnie wyjęli, a jej dzieciaka włożyli.
    Bry wieczornie wiedźmy ;)
    Dorbie jeszcze raz - super info :) wracam odczytywać ;)

anna maria, malgos741, macduska, kapturnica, moremi, Dziobak, dorbie, efcia, gretka, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie a ja obrazona ;-) serdecznie Ci gratuluje :-)

anna maria, ComeToMeBaby, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość

Zofia8
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj bylismy z Hela u ortopedy ,ostatnia wizyta ,Helka rozwija sie prawidlowo nie musi kontynuowac Rehabilitacji :-).Za tydzien ostatnia seria szczepien i przerwa od doktorow :-)

malgos741, iwcia77, Reni, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, Mala79, stara.krycha, kapturnica, moremi, peppapig, Dziobak, dorbie, efcia, paszczakin, gretka, kkisia, ania.g, BISCA, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na twarz...chyba sie poloze spac...jutro idziemy na basen :)

moj alojz dzisiaj dzwonil do tych ludzi co chca kupic nasze mieszkanie...wyglada na to ze chyba dojdzie do sprzedazy :)..ale mam stresa...juz sie nie moge doczekac 4 lipca...wtedy mamy podpisac 1 umowe sprzedazy u notariusza ...

aha - ide napisac priva do Kapci :)

malgos741, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Dziobak, dorbie, efcia, kkisia, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Anna Maria :)

anna maria lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie mogę przeczytać tego artykułu od Gretki, bo nie mam prenumeraty, a limit wyczerpałam. A tak lubię takie historie.

Ja też. :-(

moremi lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzisiaj bylismy z Hela u ortopedy ,ostatnia wizyta ,Helka rozwija sie prawidlowo nie musi kontynuowac Rehabilitacji :-).Za tydzien ostatnia seria szczepien i przerwa od doktorow :-)
    ale super! Helka to baba z jajami <3

anna maria, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bozia chodzisz z Kajtkiem na basen?
    kurcze właśnie nie...a skończył już 9 miesięcy - u nas od 9 miesięcy można na naszym basenie. Muszę się wybrać wreszcie. Na razie latamy na zmianę z A., a dziecko w domu...

anna maria, megan8, iwcia77, moremi, efcia, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja powiem - u Dorbie wszystko w porządku. Ale to ona chyba tu będzie pisać, tak mi się wydaje.

iwcia77, moremi, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.
    Tu się staramy, wspieramy i cieszymy.
    Wszystkie czekają i kibicują.

Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze. :-)

Natka_79, anna maria, Bozia3, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Mala79, peppapig, efcia, gretka, kkisia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Padam na twarz...chyba sie poloze spac...jutro idziemy na basen :)

moj alojz dzisiaj dzwonil do tych ludzi co chca kupic nasze mieszkanie...wyglada na to ze chyba dojdzie do sprzedazy :)..ale mam stresa...juz sie nie moge doczekac 4 lipca...wtedy mamy podpisac 1 umowe sprzedazy u notariusza ...

aha - ide napisac priva do Kapci :)
    iwcia i co dalej? jakie plany? większe mieszkanie?

anna maria, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie ciesze ,jeszcze powiedzial zeby sie nie stresowac tym ze dziecko w wieku 12,13 mie.nie chodzi.Zaden Problem jak zacznie chodzic w 15,16 miesiacu.:-) a zapomnialam powiedziec ze Hela raczkuje :-)
    malgos741 wrote:
    Super Anna Maria :)

Bozia3, stara.krycha, moremi, kapturnica, macduska, peppapig, iwcia77, efcia, gretka, megan8, kkisia, ania.g, BISCA, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trochę ten fejsbuk namieszał niepotrzebnie - i niepotrzebnie tworzą się podziały....:) ale ja się dostosuję, bo będę se i tu i tam kukać....a czasu coraz mniej...:)

macduska, iwcia77, efcia, gretka, megan8, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.

Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze. :-)
    Popieram, mnie sie nawet przykro zrobiło.... Jakieś dziwne fejsbukowe kuluary :(

Bozia3, anna maria, ComeToMeBaby, macduska, peppapig, iwcia77, efcia, gretka, kkisia, BISCA, Zofia8, gosia7122 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

o widzisz...o tym samym pomyślałam, ale bardziej oględnie napisałam....:)

Natka_79, anna maria, macduska, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Tez sie ciesze ,jeszcze powiedzial zeby sie nie stresowac tym ze dziecko w wieku 12,13 mie.nie chodzi.Zaden Problem jak zacznie chodzic w 15,16 miesiacu.:-) a zapomnialam powiedziec ze Hela raczkuje :-)
    To teraz musisz jej bardziej pilnować ;)

anna maria lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 10124 10125 10126 10127 10128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ