X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Dorbie bedzie miala 3 synka :-)
    kapturnica wrote:
    Jak tak dalej pojdzie to komu ja wysle rozoffe spodnie od AM ??? Same chUopy sie tworza!

iwcia77, malgos741, kapturnica, moremi, dorbie, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mi mnie
    kapturnica wrote:
    Jak tak dalej pojdzie to komu ja wysle rozoffe spodnie od AM ??? Same chUopy sie tworza!

anna maria, iwcia77, kapturnica, moremi, Mega, efcia, gretka, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest dobrze Helka nocnik lubi :-),duzo dzieci nie chce sikac do nocnika nie wiedziec czemu :-)
    megan8 wrote:
    anna maria moje próby z nocnikiem skończyły się nasikaniem na podłogę i ogromny płacz,że mama zmusza na nocnik.

pasuję , niech tatuś odwali tą czarną robotę jak przyjedzie.

megan8, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i będzie miała słowiańskie imię

Dziadumiła

iwcia77, anna maria, stara.krycha, kapturnica, moremi, Dziobak, Mega, efcia, paszczakin, gretka, kkisia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja wtedy bylam przerazona szczeroscia lekarza i tym ,ze mlody moze nie przezyc.Chyba wtedy dopiero do mnie dotarlo ,ze moze go nie byc.
    Moze dlatego teraz widzac takie maluchy w duzo mlodszych tygodniach , ktore radza sobie napawa mnie otucha ,ze maja duze szanse zyc.W niektorych publikacjach od 7mego miesiaca szanse to nawet 85% wiec naprawde kolosalne.
    Ej no, ja jestem 7 miesięczny wcześniak :) i tylko pare godzin byłam w inkubatorze, bo urodziła jakas pielęgniarka, o czasie, bez komplikacji ale podobno taki miała kaprys, wiec mnie wyjęli, a jej dzieciaka włożyli.
    Bry wieczornie wiedźmy ;)
    Dorbie jeszcze raz - super info :) wracam odczytywać ;)

anna maria, malgos741, macduska, kapturnica, moremi, Dziobak, dorbie, efcia, gretka, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie a ja obrazona ;-) serdecznie Ci gratuluje :-)

anna maria, ComeToMeBaby, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość

Zofia8
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj bylismy z Hela u ortopedy ,ostatnia wizyta ,Helka rozwija sie prawidlowo nie musi kontynuowac Rehabilitacji :-).Za tydzien ostatnia seria szczepien i przerwa od doktorow :-)

malgos741, iwcia77, Reni, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, Mala79, stara.krycha, kapturnica, moremi, peppapig, Dziobak, dorbie, efcia, paszczakin, gretka, kkisia, ania.g, BISCA, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na twarz...chyba sie poloze spac...jutro idziemy na basen :)

moj alojz dzisiaj dzwonil do tych ludzi co chca kupic nasze mieszkanie...wyglada na to ze chyba dojdzie do sprzedazy :)..ale mam stresa...juz sie nie moge doczekac 4 lipca...wtedy mamy podpisac 1 umowe sprzedazy u notariusza ...

aha - ide napisac priva do Kapci :)

malgos741, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Dziobak, dorbie, efcia, kkisia, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Anna Maria :)

anna maria lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie mogę przeczytać tego artykułu od Gretki, bo nie mam prenumeraty, a limit wyczerpałam. A tak lubię takie historie.

Ja też. :-(

moremi lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzisiaj bylismy z Hela u ortopedy ,ostatnia wizyta ,Helka rozwija sie prawidlowo nie musi kontynuowac Rehabilitacji :-).Za tydzien ostatnia seria szczepien i przerwa od doktorow :-)
    ale super! Helka to baba z jajami <3

anna maria, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bozia chodzisz z Kajtkiem na basen?
    kurcze właśnie nie...a skończył już 9 miesięcy - u nas od 9 miesięcy można na naszym basenie. Muszę się wybrać wreszcie. Na razie latamy na zmianę z A., a dziecko w domu...

anna maria, megan8, iwcia77, moremi, efcia, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja powiem - u Dorbie wszystko w porządku. Ale to ona chyba tu będzie pisać, tak mi się wydaje.

iwcia77, moremi, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.
    Tu się staramy, wspieramy i cieszymy.
    Wszystkie czekają i kibicują.

Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze. :-)

Natka_79, anna maria, Bozia3, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Mala79, peppapig, efcia, gretka, kkisia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Padam na twarz...chyba sie poloze spac...jutro idziemy na basen :)

moj alojz dzisiaj dzwonil do tych ludzi co chca kupic nasze mieszkanie...wyglada na to ze chyba dojdzie do sprzedazy :)..ale mam stresa...juz sie nie moge doczekac 4 lipca...wtedy mamy podpisac 1 umowe sprzedazy u notariusza ...

aha - ide napisac priva do Kapci :)
    iwcia i co dalej? jakie plany? większe mieszkanie?

anna maria, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie ciesze ,jeszcze powiedzial zeby sie nie stresowac tym ze dziecko w wieku 12,13 mie.nie chodzi.Zaden Problem jak zacznie chodzic w 15,16 miesiacu.:-) a zapomnialam powiedziec ze Hela raczkuje :-)
    malgos741 wrote:
    Super Anna Maria :)

Bozia3, stara.krycha, moremi, kapturnica, macduska, peppapig, iwcia77, efcia, gretka, megan8, kkisia, ania.g, BISCA, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trochę ten fejsbuk namieszał niepotrzebnie - i niepotrzebnie tworzą się podziały....:) ale ja się dostosuję, bo będę se i tu i tam kukać....a czasu coraz mniej...:)

macduska, iwcia77, efcia, gretka, megan8, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.

Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze. :-)
    Popieram, mnie sie nawet przykro zrobiło.... Jakieś dziwne fejsbukowe kuluary :(

Bozia3, anna maria, ComeToMeBaby, macduska, peppapig, iwcia77, efcia, gretka, kkisia, BISCA, Zofia8, gosia7122 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

o widzisz...o tym samym pomyślałam, ale bardziej oględnie napisałam....:)

Natka_79, anna maria, macduska, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Tez sie ciesze ,jeszcze powiedzial zeby sie nie stresowac tym ze dziecko w wieku 12,13 mie.nie chodzi.Zaden Problem jak zacznie chodzic w 15,16 miesiacu.:-) a zapomnialam powiedziec ze Hela raczkuje :-)
    To teraz musisz jej bardziej pilnować ;)

anna maria lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 10124 10125 10126 10127 10128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ