35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no mi mnie
kapturnica wrote:Jak tak dalej pojdzie to komu ja wysle rozoffe spodnie od AM ??? Same chUopy sie tworza!anna maria, iwcia77, kapturnica, moremi, Mega, efcia, gretka, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
U nas jest dobrze Helka nocnik lubi
,duzo dzieci nie chce sikac do nocnika nie wiedziec czemu
megan8 wrote:anna maria moje próby z nocnikiem skończyły się nasikaniem na podłogę i ogromny płacz,że mama zmusza na nocnik.
pasuję , niech tatuś odwali tą czarną robotę jak przyjedzie.megan8, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja wtedy bylam przerazona szczeroscia lekarza i tym ,ze mlody moze nie przezyc.Chyba wtedy dopiero do mnie dotarlo ,ze moze go nie byc.
Moze dlatego teraz widzac takie maluchy w duzo mlodszych tygodniach , ktore radza sobie napawa mnie otucha ,ze maja duze szanse zyc.W niektorych publikacjach od 7mego miesiaca szanse to nawet 85% wiec naprawde kolosalne.i tylko pare godzin byłam w inkubatorze, bo urodziła jakas pielęgniarka, o czasie, bez komplikacji ale podobno taki miała kaprys, wiec mnie wyjęli, a jej dzieciaka włożyli.
Bry wieczornie wiedźmy
Dorbie jeszcze raz - super infowracam odczytywać
anna maria, malgos741, macduska, kapturnica, moremi, Dziobak, dorbie, efcia, gretka, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj bylismy z Hela u ortopedy ,ostatnia wizyta ,Helka rozwija sie prawidlowo nie musi kontynuowac Rehabilitacji
.Za tydzien ostatnia seria szczepien i przerwa od doktorow
malgos741, iwcia77, Reni, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, Mala79, stara.krycha, kapturnica, moremi, peppapig, Dziobak, dorbie, efcia, paszczakin, gretka, kkisia, ania.g, BISCA, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Padam na twarz...chyba sie poloze spac...jutro idziemy na basen
moj alojz dzisiaj dzwonil do tych ludzi co chca kupic nasze mieszkanie...wyglada na to ze chyba dojdzie do sprzedazy..ale mam stresa...juz sie nie moge doczekac 4 lipca...wtedy mamy podpisac 1 umowe sprzedazy u notariusza ...
aha - ide napisac priva do Kapcimalgos741, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Dziobak, dorbie, efcia, kkisia, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Dzisiaj bylismy z Hela u ortopedy ,ostatnia wizyta ,Helka rozwija sie prawidlowo nie musi kontynuowac Rehabilitacji
.Za tydzien ostatnia seria szczepien i przerwa od doktorow
anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bozia chodzisz z Kajtkiem na basen?
anna maria, megan8, iwcia77, moremi, efcia, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.
Tu się staramy, wspieramy i cieszymy.
Wszystkie czekają i kibicują.
Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze.Natka_79, anna maria, Bozia3, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Mala79, peppapig, efcia, gretka, kkisia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Padam na twarz...chyba sie poloze spac...jutro idziemy na basen
moj alojz dzisiaj dzwonil do tych ludzi co chca kupic nasze mieszkanie...wyglada na to ze chyba dojdzie do sprzedazy..ale mam stresa...juz sie nie moge doczekac 4 lipca...wtedy mamy podpisac 1 umowe sprzedazy u notariusza ...
aha - ide napisac priva do Kapcianna maria, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Tez sie ciesze ,jeszcze powiedzial zeby sie nie stresowac tym ze dziecko w wieku 12,13 mie.nie chodzi.Zaden Problem jak zacznie chodzic w 15,16 miesiacu.
a zapomnialam powiedziec ze Hela raczkuje
malgos741 wrote:Super Anna MariaBozia3, stara.krycha, moremi, kapturnica, macduska, peppapig, iwcia77, efcia, gretka, megan8, kkisia, ania.g, BISCA, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.
Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze.Bozia3, anna maria, ComeToMeBaby, macduska, peppapig, iwcia77, efcia, gretka, kkisia, BISCA, Zofia8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.
Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze.Natka_79, anna maria, macduska, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Tez sie ciesze ,jeszcze powiedzial zeby sie nie stresowac tym ze dziecko w wieku 12,13 mie.nie chodzi.Zaden Problem jak zacznie chodzic w 15,16 miesiacu.
a zapomnialam powiedziec ze Hela raczkuje
anna maria lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017