35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O tym samym pomyslalammacduska wrote:Mówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.
Tu się staramy, wspieramy i cieszymy.
Wszystkie czekają i kibicują.
Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze.Natka_79, macduska lubią tę wiadomość
-
szkoda bo warto z dzieckiem chodzicBozia3 wrote:kurcze właśnie nie...a skończył już 9 miesięcy - u nas od 9 miesięcy można na naszym basenie. Muszę się wybrać wreszcie. Na razie latamy na zmianę z A., a dziecko w domu...
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
wiecie co przesadzacie
będąc na mieście łatwiej wstawić fotę ze smarta na fb niż tu na forum
a szkoda, że tu na forum nie można od razu, tylko trzeba jakies linki wstawiać
moze dorbie nie dojechała do domu i nie ma jak
już nie fiksujcie
ComeToMeBaby, stara.krycha, moremi, kapturnica, iwcia77, Dziobak, efcia, gretka, megan8, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.
Tu się staramy, wspieramy i cieszymy.
Wszystkie czekają i kibicują.
Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze.moremi, macduska, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
mój starszy miał dziś komers...poszedł do fryzjera rano, potem prysznic, garnitur i na imprezę - przed chwilą wrócił....zadowolony, że dziewczynom smutno, że kończą już szkołę i musiały się z tego żalu poprzytulać do kolegów...wszystkie dziewczynki miały piękne kreacje..
kurcze - jakiś etap się kończy...
i uwaga - chwalę się - średnia 5,1, test 6-klasisty 99% (jeden punkt stracony na j.polski)Reni, anna maria, ComeToMeBaby, malgos741, stara.krycha, moremi, kapturnica, macduska, peppapig, Dziobak, Mega, efcia, gretka, megan8, kkisia, ania.g, BISCA, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiecie co przesadzacie
będąc na mieście łatwiej wstawić fotę ze smarta na fb niż tu na forum
a szkoda, że tu na forum nie można od razu, tylko trzeba jakies linki wstawiać
moze dorbie nie dojechała do domu i nie ma jak
już nie fiksujcieComeToMeBaby, Natka_79, anna maria, iwcia77, macduska, megan8, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
aaa jeszcze jedno
Kapta liczymy na to, że z porodu będzie fotorelacja skoro masz fejsa buahahahahah
ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, stara.krycha, moremi, kapturnica, macduska, Dziobak, Mega, efcia, gretka, megan8, kkisia, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaa jeszcze jedno
Kapta liczymy na to, że z porodu będzie fotorelacja skoro masz fejsa buahahahahah
A streamingu na żywo nie będzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:34
malgos741, moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bozia gratulacje
To podstawówka - więc leci sie z rozpędu i w sumie niewiele tzeba się uczyć, jeśli dzieciak zdolny. W gimnazjum i liceum już tak łatwo nie będzie i wtedy dopiero zaczynają się schody...moremi, macduska, anna maria, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale fota niepotrzebna - dziewczyny czekały na informacje...wystarczyło 3 zdania napisać - to szybciej, niż wstawienie postu ze zdjęciami na FB
nie fajnie
-
iwcia77 wrote:ale imieniny Danuty dzis sa?
no to wszystkim forumowym Dankommoremi, macduska, iwcia77, efcia, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:iwcia i co dalej? jakie plany? większe mieszkanie?
i blisko tesciowej
duzo by pisac o wloskim rynku nieruchomosci. mi sie marzy duza i osobna kuchnia, bo tu w nowszym budownictwie buduja kuchnie razem z salonema mi to sie wogole nie podoba...
moremi, Bozia3, Dziobak, efcia, megan8, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:tak, oczywiscie, szukamy wiekszego ale takiego bloku od 1989
i blisko tesciowej
duzo by pisac o wloskim rynku nieruchomosci. mi sie marzy duza i osobna kuchnia, bo tu w nowszym budownictwie buduja kuchnie razem z salonema mi to sie wogole nie podoba...