35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O tym samym pomyslalammacduska wrote:Mówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.
Tu się staramy, wspieramy i cieszymy.
Wszystkie czekają i kibicują.
Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze.
Natka_79, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
szkoda bo warto z dzieckiem chodzicBozia3 wrote:kurcze właśnie nie...a skończył już 9 miesięcy - u nas od 9 miesięcy można na naszym basenie. Muszę się wybrać wreszcie. Na razie latamy na zmianę z A., a dziecko w domu...
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
wiecie co przesadzacie
będąc na mieście łatwiej wstawić fotę ze smarta na fb niż tu na forum
a szkoda, że tu na forum nie można od razu, tylko trzeba jakies linki wstawiać
moze dorbie nie dojechała do domu i nie ma jak
już nie fiksujcie
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, iwcia77, Dziobak, efcia, gretka, megan8, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
Dlatego dla uspokojenia tych co tutaj czekają, napisałam, że ok,a resztę chyba sama dopisze. Może coś jej przeszkodziło, może net padł, korki wywalilo, poczekajmy.macduska wrote:Mówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.
Tu się staramy, wspieramy i cieszymy.
Wszystkie czekają i kibicują.
Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze.
moremi, nick nieaktualny, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
mój starszy miał dziś komers...poszedł do fryzjera rano, potem prysznic, garnitur i na imprezę - przed chwilą wrócił....zadowolony, że dziewczynom smutno, że kończą już szkołę i musiały się z tego żalu poprzytulać do kolegów...wszystkie dziewczynki miały piękne kreacje..
kurcze - jakiś etap się kończy...
i uwaga - chwalę się - średnia 5,1, test 6-klasisty 99% (jeden punkt stracony na j.polski)
Reni, anna maria, ComeToMeBaby, malgos741, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, Mega, efcia, gretka, megan8, nick nieaktualny, ania.g, BISCA, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-
ale fota niepotrzebna - dziewczyny czekały na informacje...wystarczyło 3 zdania napisać - to szybciej, niż wstawienie postu ze zdjęciami na FBReni wrote:wiecie co przesadzacie
będąc na mieście łatwiej wstawić fotę ze smarta na fb niż tu na forum
a szkoda, że tu na forum nie można od razu, tylko trzeba jakies linki wstawiać
moze dorbie nie dojechała do domu i nie ma jak
już nie fiksujcie
ComeToMeBaby, Natka_79, anna maria, iwcia77, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
aaa jeszcze jedno
Kapta liczymy na to, że z porodu będzie fotorelacja skoro masz fejsa buahahahahah
ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Dziobak, Mega, efcia, gretka, megan8, nick nieaktualny, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość
-
Hehehe koniecznieReni wrote:aaa jeszcze jedno
Kapta liczymy na to, że z porodu będzie fotorelacja skoro masz fejsa buahahahahah
A streamingu na żywo nie będzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:34
malgos741, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dziękuję..anna maria wrote:Bozia gratulacje

To podstawówka - więc leci sie z rozpędu i w sumie niewiele tzeba się uczyć, jeśli dzieciak zdolny. W gimnazjum i liceum już tak łatwo nie będzie i wtedy dopiero zaczynają się schody...
moremi, nick nieaktualny, anna maria, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No dokładnie. Nawet można było skopiować tekst i wrzucić.., kiedyś sie dało a odkąd jest fb to nie po drodzeBozia3 wrote:ale fota niepotrzebna - dziewczyny czekały na informacje...wystarczyło 3 zdania napisać - to szybciej, niż wstawienie postu ze zdjęciami na FB
nie fajnie
-
Jutroiwcia77 wrote:ale imieniny Danuty dzis sa?
no to wszystkim forumowym Dankom
moremi, nick nieaktualny, iwcia77, efcia, gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
tak, oczywiscie, szukamy wiekszego ale takiego bloku od 1989Bozia3 wrote:iwcia i co dalej? jakie plany? większe mieszkanie?
i blisko tesciowej 
duzo by pisac o wloskim rynku nieruchomosci. mi sie marzy duza i osobna kuchnia, bo tu w nowszym budownictwie buduja kuchnie razem z salonem
a mi to sie wogole nie podoba...
moremi, Bozia3, Dziobak, efcia, megan8, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie spinajmy sie tak tym pejsbukiem. Spinanie nie jest zdrowe. Kto chce korzysta, kto nie to nie. Przeciez zycie forumowe wcale nie zamarlo.
moremi, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, efcia, megan8, nick nieaktualny, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
u nas też tak budują - razem z salonem...ja osobiście to lubię - mam tak od 15 lat i jestem zadowolonaiwcia77 wrote:tak, oczywiscie, szukamy wiekszego ale takiego bloku od 1989
i blisko tesciowej 
duzo by pisac o wloskim rynku nieruchomosci. mi sie marzy duza i osobna kuchnia, bo tu w nowszym budownictwie buduja kuchnie razem z salonem
a mi to sie wogole nie podoba...

,szczegolnie do psow labradorce lubie palec w oko wsadzac ,a teriera za uszy ciagnac