35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jaki budyń... Masakra! Nie zapytałam z tego wszystkiego ile Toto waży. A wizytę mam za miesiąc i wcześniej krzywą cukrową mam zrobić. U mnie pozwalają cytrynę i lód dodać.
kapturnica, macduska, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, efcia, gretka, dorbie, Natka_79, kkisia, BISCA, Zofia8, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jaki budyń... Masakra! Nie zapytałam z tego wszystkiego ile Toto waży. A wizytę mam za miesiąc i wcześniej krzywą cukrową mam zrobić. U mnie pozwalają cytrynę i lód dodać.
Ja tez wciskalam cytryne.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A nie masz wagi moze na zdjeciu usg ??Albo wpisane w ksiazeczke skoro to bylo polowkowe ??
Ja tez wciskalam cytryne.trudno. Ważne, że wszystko w normie i "dziecko ładne"
kapturnica, macduska, Mega, iwcia77, efcia, dorbie, kkisia, BISCA, peppapig, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Acha, dzisiaj po ćwiczeniach zrobił mi się apdejt. Znaczy ta, no @.
Lecimy z następnym cyklem. Bezsensownym, m się nie zalapiemacduska, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, gretka, megan8, kkisia, stara.krycha, BISCA, Zofia8, Reni, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Moze mi cos podpowiecie...
I teraz pytanie.
Jak się nie zgodzę na te czarne to co ze szkłami? Przecież przycięte są do tych jedynych oprawek?
Oddadzą mi i za szkła???
Mam jechać w czwartek i sama nie wiem co zrobić.
Help!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 23:30
moremi, macduska, iwcia77, efcia, dorbie, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wszystko po bożemu!
E tam, po bożemu.
Ja cały czas pamiętam, że mi wróżka z tv napisała, że w sierpniu będę w ciąży. No to czekam.iwcia77, efcia, malgos741, megan8, dorbie, stara.krycha, kkisia, Magda* lubią tę wiadomość
-
O kuźwa, na TVP 1 ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym, pamiętacie?! O ja pierdziele
P.s.nagrywali m.in.w moim mieście, dlatego tak z zaciekawieniem to kiedyś oglądałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 23:41
iwcia77, moremi, megan8, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość