35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętam jak opowiadałaś o filmie 50 twarzy Greya, właśnie wczoraj oglądałam, nawet nie złyComeToMeBaby wrote:O kuźwa, na TVP 1 ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym, pamiętacie?! O ja pierdziele

Dobranoc dziewczynki
iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Tak, tytuł. Dokument. Kilkanaście odcinków nakręcili. Możesz sobie zerknąć, na internecie widziałam że jest. Oglądało się to pamiętam z niedowierzaniem. A wychodzi na to, że najpierw się smiejedz z tego kiczu wioskowo erotycznego a potem rozmyslasz nad losem takich dziewcząt z marginesu.iwcia77 wrote:czy to tytul? nie slyszalam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 23:49
iwcia77, moremi, megan8, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Tia? Ja tylko pisałam, że mi m włączył bo się tak nasluchal, że wspaniały. Mi się nie podobał, takie tam pierdu pierdu.malgos741 wrote:Pamiętam jak opowiadałaś o filmie 50 twarzy Greya, właśnie wczoraj oglądałam, nawet nie zły

Dobranoc dziewczynki
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ja pamietam, ta blondi czadowa- zdaje sie w innym dokumencie uczyla sie jezdzicComeToMeBaby wrote:Tak, tytuł. Dokument. Kilkanaście odcinków nakręcili.
polozylam sie spac, ale nic z tego, glowa boli
nie nadazam, zwlaszcza ze teraz mam notoryczne opoznienie
i juz zapomnialam do czego mialam sie odniesc....
moremi, ComeToMeBaby, megan8, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Tak był taki program "nauka jazdy ", jadymy jadymygretka wrote:ja pamietam, ta blondi czadowa- zdaje sie w innym dokumencie uczyla sie jezdzic
polozylam sie spac, ale nic z tego, glowa boli
nie nadazam, zwlaszcza ze teraz mam notoryczne opoznienie
i juz zapomnialam do czego mialam sie odniesc....
Ja pierdziele, oglądam gościa, on ponoć miał potem problemy przez zadawanie się z malolatami. One tam waletowały u niego na mieszkaniu, cuda tam się niestworzone działy. Erotoman chrzaniony. Szkoda mi było potem tych dziewczyn, myślały że będą robić karierę w światowym modelingu, a tarzały się we wioskowych dyskotekach w kisielu.
Updejt: za 10 -40 zł za występ.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 23:58
gretka, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia..mam taka sugestie..z racji tego ze jestem spokrewniona z leniwcem chcialabym miec taka opcje ze : jak ktoras doda w poscie link to chcialabym bezposrednio moc w niego kliknac i zeby mi sie otwieral z posta a nie , kopiowac i wklejac do paska wyszukiwarki....teraz to jest za duzo klikania a tak to zaoszczedze iles setnych sekund
jak myslisz da rade? mam nadzieje, ze jasno napisalam...?
Bozia3, stara.krycha, BISCA, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
zdaje sie ze on juz nie zyje?, m cos innego oglada, wiec juz sobie daruje....ComeToMeBaby wrote:Tak był taki program "nauka jazdy ", jadymy jadymy

Ja pierdziele, oglądam gościa, on ponoć miał potem problemy przez zadawanie się z malolatami. One tam waletowały u niego na mieszkaniu, cuda tam się niestworzone działy. Erotoman chrzaniony. Szkoda mi było potem tych dziewczyn, myślały że będą robić karierę w światowym modelingu, a tarzały się we wioskowych dyskotekach w kisielu.
iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
A tego nie słyszałam, ja raczej słyszałam, że go zamknęli po emisji tego serialu miał kłopoty.gretka wrote:zdaje sie ze on juz nie zyje?, m cos innego oglada, wiec juz sobie daruje....
Właśnie się skończył odcinek wypłatą dla dziewczyn za walkę w kisielu. Heh, jedna dostała 10zł.
iwcia77, gretka, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Ten slunzak był ok i żyje. To był program nauka jazdy, a wystąpiła w nim jako kursantka blondyna z tej ballady. Aparatka. Zobacz sobie na necie Joanna Naturalny, może w połączeniu z balladą.iwcia77 wrote:ten slunzak??? ooo! nie wiedzialam...tzn nie wiedzilam ze to byl erotoman i ze nie zyje
..afera
iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
erotoman nie zyje ten z warkoczykiem, ten ze slaska chyba ma sie dobrze- moze tamtejsze dziopk wiedza?iwcia77 wrote:ten slunzak??? ooo! nie wiedzialam...tzn nie wiedzilam ze to byl erotoman i ze nie zyje
..afera
ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Ten erotoman to jeden z głównych bohaterów ballady, biznesmen kurdę. Małolaty werbowal z biednych rodzin na wioskach, obiecywał im kariery modelek, cuda wianki, zarobki, ale musiały w dyskotekach tancowac na rurach, walczyć w kisielu i takie tam.
Kręcili to w moim regionie, stąd byłam żywo zainteresowana. Każda dziewczyna miała swoją historię, mamy im pomagały szyć stroje na szoł, wszyscy chwytali tego jako szansy na zarobienie paru groszy w zagłebiach bezrobocia.
moremi, megan8, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
O kurdę, nie wiedziałam. Ale powiem tak -płakać po nim nie będę. Może go zaciukali we więźniu. Hmmgretka wrote:erotoman nie zyje ten z warkoczykiem, ten ze slaska chyba ma sie dobrze- moze tamtejsze dziopk wiedza?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
a od czego on odwyka? seksu? dragow? prasowania?gretka wrote:oooo wlasnie przeczytalam ze Georg Michael gdzies pod zurychowem na odwyku w super drogiej klinice- tygodniowy koszt 70-100 tys. Fr
kosztowny nalog nie ma co....
gretka, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Bozia..mam taka sugestie..z racji tego ze jestem spokrewniona z leniwcem chcialabym miec taka opcje ze : jak ktoras doda w poscie link to chcialabym bezposrednio moc w niego kliknac i zeby mi sie otwieral z posta a nie , kopiowac i wklejac do paska wyszukiwarki....teraz to jest za duzo klikania a tak to zaoszczedze iles setnych sekund
jak myslisz da rade? mam nadzieje, ze jasno napisalam...?
Ale to dziewczyny musisz prosić. Trzeba przed linkiem wstawić [ url ] link [ / url ] bez spacji i mozesz klikać.
Tak jak do sukienek, które kupiłam
http://m.happymum.pl/d487d,sukienki,-fantasie_banana_dress_sale!.html
I druga
http://m.happymum.pl/d576b,sukienki_wizytowe,-broadway_pudre_dress_sale!.html
iwcia77, kapturnica, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH