35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:O kuźwa, na TVP 1 ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym, pamiętacie?! O ja pierdziele
Dobranoc dziewczynkiiwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:czy to tytul? nie slyszalam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 23:49
iwcia77, moremi, megan8, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Pamiętam jak opowiadałaś o filmie 50 twarzy Greya, właśnie wczoraj oglądałam, nawet nie zły
Dobranoc dziewczynkiiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Tak, tytuł. Dokument. Kilkanaście odcinków nakręcili.
polozylam sie spac, ale nic z tego, glowa boli
nie nadazam, zwlaszcza ze teraz mam notoryczne opoznienie
i juz zapomnialam do czego mialam sie odniesc....moremi, ComeToMeBaby, megan8, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:ja pamietam, ta blondi czadowa- zdaje sie w innym dokumencie uczyla sie jezdzic
polozylam sie spac, ale nic z tego, glowa boli
nie nadazam, zwlaszcza ze teraz mam notoryczne opoznienie
i juz zapomnialam do czego mialam sie odniesc....
Ja pierdziele, oglądam gościa, on ponoć miał potem problemy przez zadawanie się z malolatami. One tam waletowały u niego na mieszkaniu, cuda tam się niestworzone działy. Erotoman chrzaniony. Szkoda mi było potem tych dziewczyn, myślały że będą robić karierę w światowym modelingu, a tarzały się we wioskowych dyskotekach w kisielu.
Updejt: za 10 -40 zł za występ.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 23:58
gretka, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia..mam taka sugestie..z racji tego ze jestem spokrewniona z leniwcem chcialabym miec taka opcje ze : jak ktoras doda w poscie link to chcialabym bezposrednio moc w niego kliknac i zeby mi sie otwieral z posta a nie , kopiowac i wklejac do paska wyszukiwarki....teraz to jest za duzo klikania a tak to zaoszczedze iles setnych sekund
jak myslisz da rade? mam nadzieje, ze jasno napisalam...?
Bozia3, stara.krycha, BISCA, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Tak był taki program "nauka jazdy ", jadymy jadymy
Ja pierdziele, oglądam gościa, on ponoć miał potem problemy przez zadawanie się z malolatami. One tam waletowały u niego na mieszkaniu, cuda tam się niestworzone działy. Erotoman chrzaniony. Szkoda mi było potem tych dziewczyn, myślały że będą robić karierę w światowym modelingu, a tarzały się we wioskowych dyskotekach w kisielu.iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:zdaje sie ze on juz nie zyje?, m cos innego oglada, wiec juz sobie daruje....
Właśnie się skończył odcinek wypłatą dla dziewczyn za walkę w kisielu. Heh, jedna dostała 10zł.iwcia77, gretka, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ten slunzak??? ooo! nie wiedzialam...tzn nie wiedzilam ze to byl erotoman i ze nie zyje
..afera
iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ten slunzak??? ooo! nie wiedzialam...tzn nie wiedzilam ze to byl erotoman i ze nie zyje
..afera
ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Ten erotoman to jeden z głównych bohaterów ballady, biznesmen kurdę. Małolaty werbowal z biednych rodzin na wioskach, obiecywał im kariery modelek, cuda wianki, zarobki, ale musiały w dyskotekach tancowac na rurach, walczyć w kisielu i takie tam.
Kręcili to w moim regionie, stąd byłam żywo zainteresowana. Każda dziewczyna miała swoją historię, mamy im pomagały szyć stroje na szoł, wszyscy chwytali tego jako szansy na zarobienie paru groszy w zagłebiach bezrobocia.moremi, megan8, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:erotoman nie zyje ten z warkoczykiem, ten ze slaska chyba ma sie dobrze- moze tamtejsze dziopk wiedza?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
gretka wrote:oooo wlasnie przeczytalam ze Georg Michael gdzies pod zurychowem na odwyku w super drogiej klinice- tygodniowy koszt 70-100 tys. Fr
kosztowny nalog nie ma co....gretka, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Bozia..mam taka sugestie..z racji tego ze jestem spokrewniona z leniwcem chcialabym miec taka opcje ze : jak ktoras doda w poscie link to chcialabym bezposrednio moc w niego kliknac i zeby mi sie otwieral z posta a nie , kopiowac i wklejac do paska wyszukiwarki....teraz to jest za duzo klikania a tak to zaoszczedze iles setnych sekund
jak myslisz da rade? mam nadzieje, ze jasno napisalam...?
Ale to dziewczyny musisz prosić. Trzeba przed linkiem wstawić [ url ] link [ / url ] bez spacji i mozesz klikać.
Tak jak do sukienek, które kupiłam
http://m.happymum.pl/d487d,sukienki,-fantasie_banana_dress_sale!.html
I druga
http://m.happymum.pl/d576b,sukienki_wizytowe,-broadway_pudre_dress_sale!.htmliwcia77, kapturnica, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!