X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa jeszcze jedno
    Kapta liczymy na to, że z porodu będzie fotorelacja skoro masz fejsa buahahahahah
    JAsne!Łacznie z rodzeniem łozyska i obsraniem Maksa.Nie wspomne juz o nacinaniu i szyciu XD

nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiecie co przesadzacie

będąc na mieście łatwiej wstawić fotę ze smarta na fb niż tu na forum
    a szkoda, że tu na forum nie można od razu, tylko trzeba jakies linki wstawiać

moze dorbie nie dojechała do domu i nie ma jak

już nie fiksujcie

Dlatego napisałam, że mam nadzieję, ze wstawi.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dziękuję..:)
    To podstawówka - więc leci sie z rozpędu i w sumie niewiele tzeba się uczyć, jeśli dzieciak zdolny. W gimnazjum i liceum już tak łatwo nie będzie i wtedy dopiero zaczynają się schody...
    Wiem po swoim jak nie miał tyłow z wiedza w podstawowce to mimo przeskoku do gimbazy da rade.
    Moj ma srednia 5.34 =D
    Stwierdzil ,ze stypendium przehula XD

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    W telegraficznym skrócie:

Przepłynęłam kajakiem 8 kilometrów.
    Przejechałam samochodem jakieś 110 kilometrów.
    Przebierałam się w kiblu na stacji benzynowej.
    Wlazłam bez rejestracji do ortopedy i wycyganiłam skierowanie na rehabilitację na cito dla mojej babci.
    Zamówiłam kwiaty na wesele.
    Kupiłam 3 pary spodni na ciuchach.
    Kupiłam prezenty na dzień ojca ode mnie i od moich synów.
    Pojechałam po spermę knura i przywiozłam do domu.
    Zapisałam babcię na rehabilitację.
    Zjadłam pół chleba dworskiego i zapiłam maślanką.

To tyle. Teraz leżę i odpoczywam w domu. Mogę już odpoczywać? Zasłużyłam?
    Wacia tylko sie nie pomyl z ta sperma ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 23:23

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mój starszy miał dziś komers...poszedł do fryzjera rano, potem prysznic, garnitur i na imprezę - przed chwilą wrócił....zadowolony, że dziewczynom smutno, że kończą już szkołę i musiały się z tego żalu poprzytulać do kolegów...wszystkie dziewczynki miały piękne kreacje..:) kurcze - jakiś etap się kończy...
    i uwaga - chwalę się - średnia 5,1, test 6-klasisty 99% (jeden punkt stracony na j.polski) :)

Świetny wynik! :-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry, właśnie padł mi system w lapku i stąd tak późno piszę. Na komórce to najszybciej na fb

Po usg prenatalnym jest ok. NT 1,73, kosc nosowa 2,14 czyli ok. To najwyzsze pomiary a było ich kilka. Poza tym serce ok, zastawka trojdzielna ok, inne narządy na tym etapie ok. Maluch 6cm starszy o 6 dni niz wg OM
    I chyba chłopak :-)
    Wynik Pappa mam ok 15.07

nick nieaktualny, malgos741, Reni, Dziobak, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, anna maria, efcia, gretka, megan8, nick nieaktualny, ania.g, BISCA, Zofia8, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c051e6cf38c0.jpg
    przecież nie chcę tego wiedzieć
    kapturnica wrote:
    JAsne!Łacznie z rodzeniem łozyska i obsraniem Maksa.Nie wspomne juz o nacinaniu i szyciu XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:51

nick nieaktualny, moremi, Mega, efcia, nick nieaktualny, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Sorry, właśnie padł mi system w lapku i stąd tak późno piszę. Na komórce to najszybciej na fb

Po usg prenatalnym jest ok. NT 1,73, kosc nosowa 2,14 czyli ok. To najwyzsze pomiary a było ich kilka. Poza tym serce ok, zastawka trojdzielna ok, inne narządy na tym etapie ok. Maluch 6cm starszy o 6 dni niz wg OM
    I chyba chłopak :-)
    Wynik Pappa mam ok 15.07
    No i super Dorbie. Martwily my sie troche, na szczescie niepotrzebnie

malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, efcia, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbi super :)

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec skoro wszycho gra i buczy moge isc spac. Dobranoc!

malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, efcia, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiecie co przesadzacie

będąc na mieście łatwiej wstawić fotę ze smarta na fb niż tu na forum
    a szkoda, że tu na forum nie można od razu, tylko trzeba jakies linki wstawiać

moze dorbie nie dojechała do domu i nie ma jak

już nie fiksujcie
    ja wlasnie tez tak mysle, mi tez z telefonu prosciej na fb zajrzec, bo tel mam pod reka a kompa nie :(

moremi, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    u nas też tak budują - razem z salonem...ja osobiście to lubię - mam tak od 15 lat i jestem zadowolona

A ja sobie przerobiłam jakieś 12 lat temu na otwartą. Sprawdzało się jak dzieci były małe - np. bawiły się w pokoju a ja z kuchni miałam ich na oku.
    Teraz jest gorzej. Przychodza koledzy, duuuźo kolegów, Młody pokój ma niewielki to posiedzieli by w salonie ale głupio jak się matka po kuchni kręci.
    I w druga stronę. Oglądaja coś w tv a do mnie kolezanka przyjdzie prasować i też duuupa, wszystko słychać i widać jak na patelni.
    Wymysliłam, zeby zrobić duże suwane drzwi, tylko to się z remontem wiąże a tak mi się już nie chce...

moremi, iwcia77, Mega, anna maria, efcia, gretka, nick nieaktualny, Bozia3, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

I lewatywa- koniecznie!!! :-D

nick nieaktualny, kapturnica, moremi, iwcia77, Mega, anna maria, efcia, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    u nas też tak budują - razem z salonem...ja osobiście to lubię - mam tak od 15 lat i jestem zadowolona
    ja nie , bo ja lubie ryby, smazone kartofle z cebula..i te smrody nijak sie maja z salonem :( wszystko trza wietrzyc ...

nick nieaktualny, moremi, efcia, gretka, megan8, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie- czyli wsio w pariadkie?
    Uspokoiłaś się trochę?

nick nieaktualny, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.
    Tu się staramy, wspieramy i cieszymy.
    Wszystkie czekają i kibicują.

Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze. :-)
    Sorry Duska, naprawdę padł mi komp jak pisalam na ovu. A zaczęłam od fb, bo tam zdjęcia wrzuciłam

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Krakonki szkoda....
    Miejmy nadzieję, ze się pojawi.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, gretka, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Sorry Duska, naprawdę padł mi komp jak pisalam na ovu. A zaczęłam od fb, bo tam zdjęcia wrzuciłam

Spoko, nie przepraszaj. :-)
    Ja widziałam na fejsie ale one tu, my tam...
    Jakos tak dziwnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:59

malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Natka_79, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    No i super Dorbie. Martwily my sie troche, na szczescie niepotrzebnie
    Bo ja Wam nie pisalam, że na 19.00 jadę, opoznilo się i weszlam 19,30 a długo było i do domu wróciłam ok 21.00 bo daleko mam

nick nieaktualny, malgos741, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c051e6cf38c0.jpg
    przecież nie chcę tego wiedzieć
    Oj tam oj tam. =D

Reni lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 10126 10127 10128 10129 10130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ