35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:aaa jeszcze jedno
Kapta liczymy na to, że z porodu będzie fotorelacja skoro masz fejsa buahahahahahstara.krycha, macduska, anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:wiecie co przesadzacie
będąc na mieście łatwiej wstawić fotę ze smarta na fb niż tu na forum
a szkoda, że tu na forum nie można od razu, tylko trzeba jakies linki wstawiać
moze dorbie nie dojechała do domu i nie ma jak
już nie fiksujcie
Dlatego napisałam, że mam nadzieję, ze wstawi.
-
Bozia3 wrote:dziękuję..
To podstawówka - więc leci sie z rozpędu i w sumie niewiele tzeba się uczyć, jeśli dzieciak zdolny. W gimnazjum i liceum już tak łatwo nie będzie i wtedy dopiero zaczynają się schody...
Moj ma srednia 5.34
Stwierdzil ,ze stypendium przehulastara.krycha, macduska, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:W telegraficznym skrócie:
Przepłynęłam kajakiem 8 kilometrów.
Przejechałam samochodem jakieś 110 kilometrów.
Przebierałam się w kiblu na stacji benzynowej.
Wlazłam bez rejestracji do ortopedy i wycyganiłam skierowanie na rehabilitację na cito dla mojej babci.
Zamówiłam kwiaty na wesele.
Kupiłam 3 pary spodni na ciuchach.
Kupiłam prezenty na dzień ojca ode mnie i od moich synów.
Pojechałam po spermę knura i przywiozłam do domu.
Zapisałam babcię na rehabilitację.
Zjadłam pół chleba dworskiego i zapiłam maślanką.
To tyle. Teraz leżę i odpoczywam w domu. Mogę już odpoczywać? Zasłużyłam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 23:23
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mój starszy miał dziś komers...poszedł do fryzjera rano, potem prysznic, garnitur i na imprezę - przed chwilą wrócił....zadowolony, że dziewczynom smutno, że kończą już szkołę i musiały się z tego żalu poprzytulać do kolegów...wszystkie dziewczynki miały piękne kreacje..
kurcze - jakiś etap się kończy...
i uwaga - chwalę się - średnia 5,1, test 6-klasisty 99% (jeden punkt stracony na j.polski)
Świetny wynik!Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorry, właśnie padł mi system w lapku i stąd tak późno piszę. Na komórce to najszybciej na fb
Po usg prenatalnym jest ok. NT 1,73, kosc nosowa 2,14 czyli ok. To najwyzsze pomiary a było ich kilka. Poza tym serce ok, zastawka trojdzielna ok, inne narządy na tym etapie ok. Maluch 6cm starszy o 6 dni niz wg OM
I chyba chłopak
Wynik Pappa mam ok 15.07
stara.krycha, malgos741, Reni, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, moremi, anna maria, efcia, gretka, megan8, kkisia, ania.g, BISCA, Zofia8, peppapig, Simba, Magda*, gosia7122, mama78 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c051e6cf38c0.jpg
przecież nie chcę tego wiedziećkapturnica wrote:JAsne!Łacznie z rodzeniem łozyska i obsraniem Maksa.Nie wspomne juz o nacinaniu i szyciuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:51
stara.krycha, moremi, Mega, efcia, kkisia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Sorry, właśnie padł mi system w lapku i stąd tak późno piszę. Na komórce to najszybciej na fb
Po usg prenatalnym jest ok. NT 1,73, kosc nosowa 2,14 czyli ok. To najwyzsze pomiary a było ich kilka. Poza tym serce ok, zastawka trojdzielna ok, inne narządy na tym etapie ok. Maluch 6cm starszy o 6 dni niz wg OM
I chyba chłopak
Wynik Pappa mam ok 15.07malgos741, macduska, dorbie, Mala79, moremi, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:wiecie co przesadzacie
będąc na mieście łatwiej wstawić fotę ze smarta na fb niż tu na forum
a szkoda, że tu na forum nie można od razu, tylko trzeba jakies linki wstawiać
moze dorbie nie dojechała do domu i nie ma jak
już nie fiksujcie
moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:u nas też tak budują - razem z salonem...ja osobiście to lubię - mam tak od 15 lat i jestem zadowolona
A ja sobie przerobiłam jakieś 12 lat temu na otwartą. Sprawdzało się jak dzieci były małe - np. bawiły się w pokoju a ja z kuchni miałam ich na oku.
Teraz jest gorzej. Przychodza koledzy, duuuźo kolegów, Młody pokój ma niewielki to posiedzieli by w salonie ale głupio jak się matka po kuchni kręci.
I w druga stronę. Oglądaja coś w tv a do mnie kolezanka przyjdzie prasować i też duuupa, wszystko słychać i widać jak na patelni.
Wymysliłam, zeby zrobić duże suwane drzwi, tylko to się z remontem wiąże a tak mi się już nie chce...moremi, iwcia77, Mega, anna maria, efcia, gretka, kkisia, Bozia3, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:u nas też tak budują - razem z salonem...ja osobiście to lubię - mam tak od 15 lat i jestem zadowolona
wszystko trza wietrzyc ...
stara.krycha, moremi, efcia, gretka, megan8, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Mówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.
Tu się staramy, wspieramy i cieszymy.
Wszystkie czekają i kibicują.
Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze.macduska, stara.krycha, moremi, iwcia77, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Sorry Duska, naprawdę padł mi komp jak pisalam na ovu. A zaczęłam od fb, bo tam zdjęcia wrzuciłam
Spoko, nie przepraszaj.
Ja widziałam na fejsie ale one tu, my tam...
Jakos tak dziwnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:59
malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Natka_79, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:No i super Dorbie. Martwily my sie troche, na szczescie niepotrzebnie
stara.krycha, malgos741, moremi, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, kkisia lubią tę wiadomość