35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
JAsne!Łacznie z rodzeniem łozyska i obsraniem Maksa.Nie wspomne juz o nacinaniu i szyciuReni wrote:aaa jeszcze jedno
Kapta liczymy na to, że z porodu będzie fotorelacja skoro masz fejsa buahahahahah
nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyReni wrote:wiecie co przesadzacie
będąc na mieście łatwiej wstawić fotę ze smarta na fb niż tu na forum
a szkoda, że tu na forum nie można od razu, tylko trzeba jakies linki wstawiać
moze dorbie nie dojechała do domu i nie ma jak
już nie fiksujcie
Dlatego napisałam, że mam nadzieję, ze wstawi.
-
Wiem po swoim jak nie miał tyłow z wiedza w podstawowce to mimo przeskoku do gimbazy da rade.Bozia3 wrote:dziękuję..

To podstawówka - więc leci sie z rozpędu i w sumie niewiele tzeba się uczyć, jeśli dzieciak zdolny. W gimnazjum i liceum już tak łatwo nie będzie i wtedy dopiero zaczynają się schody...
Moj ma srednia 5.34
Stwierdzil ,ze stypendium przehula
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość

-
Wacia tylko sie nie pomyl z ta spermamacduska wrote:W telegraficznym skrócie:
Przepłynęłam kajakiem 8 kilometrów.
Przejechałam samochodem jakieś 110 kilometrów.
Przebierałam się w kiblu na stacji benzynowej.
Wlazłam bez rejestracji do ortopedy i wycyganiłam skierowanie na rehabilitację na cito dla mojej babci.
Zamówiłam kwiaty na wesele.
Kupiłam 3 pary spodni na ciuchach.
Kupiłam prezenty na dzień ojca ode mnie i od moich synów.
Pojechałam po spermę knura i przywiozłam do domu.
Zapisałam babcię na rehabilitację.
Zjadłam pół chleba dworskiego i zapiłam maślanką.
To tyle. Teraz leżę i odpoczywam w domu. Mogę już odpoczywać? Zasłużyłam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 23:23
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mój starszy miał dziś komers...poszedł do fryzjera rano, potem prysznic, garnitur i na imprezę - przed chwilą wrócił....zadowolony, że dziewczynom smutno, że kończą już szkołę i musiały się z tego żalu poprzytulać do kolegów...wszystkie dziewczynki miały piękne kreacje..
kurcze - jakiś etap się kończy...
i uwaga - chwalę się - średnia 5,1, test 6-klasisty 99% (jeden punkt stracony na j.polski)
Świetny wynik!
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorry, właśnie padł mi system w lapku i stąd tak późno piszę. Na komórce to najszybciej na fb
Po usg prenatalnym jest ok. NT 1,73, kosc nosowa 2,14 czyli ok. To najwyzsze pomiary a było ich kilka. Poza tym serce ok, zastawka trojdzielna ok, inne narządy na tym etapie ok. Maluch 6cm starszy o 6 dni niz wg OM
I chyba chłopak
Wynik Pappa mam ok 15.07
nick nieaktualny, malgos741, Reni, Dziobak, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, anna maria, efcia, gretka, megan8, nick nieaktualny, ania.g, BISCA, Zofia8, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c051e6cf38c0.jpg
przecież nie chcę tego wiedziećkapturnica wrote:JAsne!Łacznie z rodzeniem łozyska i obsraniem Maksa.Nie wspomne juz o nacinaniu i szyciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:51
nick nieaktualny, moremi, Mega, efcia, nick nieaktualny, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i super Dorbie. Martwily my sie troche, na szczescie niepotrzebniedorbie wrote:Sorry, właśnie padł mi system w lapku i stąd tak późno piszę. Na komórce to najszybciej na fb
Po usg prenatalnym jest ok. NT 1,73, kosc nosowa 2,14 czyli ok. To najwyzsze pomiary a było ich kilka. Poza tym serce ok, zastawka trojdzielna ok, inne narządy na tym etapie ok. Maluch 6cm starszy o 6 dni niz wg OM
I chyba chłopak
Wynik Pappa mam ok 15.07
malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, efcia, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dorbi super
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
ja wlasnie tez tak mysle, mi tez z telefonu prosciej na fb zajrzec, bo tel mam pod reka a kompa nieReni wrote:wiecie co przesadzacie
będąc na mieście łatwiej wstawić fotę ze smarta na fb niż tu na forum
a szkoda, że tu na forum nie można od razu, tylko trzeba jakies linki wstawiać
moze dorbie nie dojechała do domu i nie ma jak
już nie fiksujcie
moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:u nas też tak budują - razem z salonem...ja osobiście to lubię - mam tak od 15 lat i jestem zadowolona
A ja sobie przerobiłam jakieś 12 lat temu na otwartą. Sprawdzało się jak dzieci były małe - np. bawiły się w pokoju a ja z kuchni miałam ich na oku.
Teraz jest gorzej. Przychodza koledzy, duuuźo kolegów, Młody pokój ma niewielki to posiedzieli by w salonie ale głupio jak się matka po kuchni kręci.
I w druga stronę. Oglądaja coś w tv a do mnie kolezanka przyjdzie prasować i też duuupa, wszystko słychać i widać jak na patelni.
Wymysliłam, zeby zrobić duże suwane drzwi, tylko to się z remontem wiąże a tak mi się już nie chce...
moremi, iwcia77, Mega, anna maria, efcia, gretka, nick nieaktualny, Bozia3, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:JAsne!Łacznie z rodzeniem łozyska i obsraniem Maksa.Nie wspomne juz o nacinaniu i szyciu

I lewatywa- koniecznie!!!
nick nieaktualny, kapturnica, moremi, iwcia77, Mega, anna maria, efcia, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
ja nie , bo ja lubie ryby, smazone kartofle z cebula..i te smrody nijak sie maja z salonemBozia3 wrote:u nas też tak budują - razem z salonem...ja osobiście to lubię - mam tak od 15 lat i jestem zadowolona
wszystko trza wietrzyc ...
nick nieaktualny, moremi, efcia, gretka, megan8, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySorry Duska, naprawdę padł mi komp jak pisalam na ovu. A zaczęłam od fb, bo tam zdjęcia wrzuciłammacduska wrote:Mówcie co chcecie ale ja uwazam, ze to nie w porzadku ze strony Dorbie, ze dała wiadomość na fejsie a tu nie. I nie chodzi mi o zdjęcia tylko o zwyczajny post.
Tu się staramy, wspieramy i cieszymy.
Wszystkie czekają i kibicują.
Oczywiscie nie mozna niczego nakazać ale tak jakos wg mnie by wypadało. Mam nadzieję, że Dorbie jeszcze napisze.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Sorry Duska, naprawdę padł mi komp jak pisalam na ovu. A zaczęłam od fb, bo tam zdjęcia wrzuciłam
Spoko, nie przepraszaj.
Ja widziałam na fejsie ale one tu, my tam...
Jakos tak dziwnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:59
malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Natka_79, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo ja Wam nie pisalam, że na 19.00 jadę, opoznilo się i weszlam 19,30 a długo było i do domu wróciłam ok 21.00 bo daleko mamstara.krycha wrote:No i super Dorbie. Martwily my sie troche, na szczescie niepotrzebnie
nick nieaktualny, malgos741, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość