35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Buahaha, widzialyscie? Do wygrania 10 abonamentow na ovu.
Trzeba polubić ich na Facebooku i odpowiedzieć na pytanie ile razy w ciągu cyklu występuje owulacja :jeden, dwa czy trzy. Brak odpowiedzi zero
I wysłać formularz i czekać na losowanie.
Nie wiem jak wy ale ja sobie cenię prywatność i nie chcę, żeby moi znajomi widzieli co to ja polubiłam i zaczęli się zastanawiać czy dziecko robię. Pomijając to, że nawet moi rodzice nie wiedzą. Heh.iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
iwcia77 wrote:wow! super!
dziewczyny apel- wstawiac urly przed i po linku bez spacji - dziekuje za uwageComeToMeBaby lubi tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:ja na bank zapomne- juz nawet zrobilam sobie notatke z przepisu Komety na wstawianie zdjec i gdzies przepadla, takze na mni raczej nie licz
Chcesz to ci napiszę jeszcze raz, ale już dziś nie mam na to sił.
Poszłam do WC. Ledwie dałam radę usiąść na sedesie. Zakwasy. Wszędzie. Jutro będę leżeć odłogiemgretka lubi tę wiadomość
-
Dzien bry.!!!
Slonce wyszlo to i mi wstac sie chce. Mlody ma isc na 3lekcje.Ciekawe czy pojdzie.Widze ,ze juz totalnie ma rzyg z haftem na szkole.Nie dziwie sie mu , maja juz dosc budy.
Co do ballady.Ja tez to namietnie ogladalam a tenz warkoczykiem sie zawsze slinil na te niewiasty jak im stroje poprawial.
A dzoana to umiala sie malowac , a jezdzic jeszcze lepiejefcia, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry
Jednak ponowne zasypianie o 7 tylko po to żeby wstać o 7:40 to jest głupi pomysł...
Nie mogę oczu otworzyć.efcia, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, paszczakin, gretka, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Bisca suwak krychy jest ok, on poprostu jest wyczulony na pożarte krówki
Niuta potwierdzam, zrobilam podobnie i żałuję
Krakonka
hm... pytanie konkursowe troche podchwytliweprzeciaz sa przypadki podwojnej owulki
kkisia, Niuta, moremi, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, gretka, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Wczoraj w nocy usłyszałam dziwne odgłosy z podwórka. Wychodzę na balkon, a tam w kącie moje koty i z zewnątrz przy siatce mordka kota. Mało zawału nie dostałam, bo pomyslałam, że jakimś cudem jeden z moich sierściuchow wylazł na zewnątrz. Szybkie zapalanie świateł, budzenie męża i liczenie kotów. Ufffff. To tylko jakiś dzikus z zewnątrz próbował się zaprzyjaźnićkkisia, Dziobak, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, ania.g, paszczakin, megan8, gretka, Simba, stara.krycha, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Luna76 wrote:Cześć dziewczyny
melduję się, w moim ostatnim cyklu starań i ostatnim tygodniu pracy w szkole
Pozdrawiam, miłego dnia!Luna76, Bozia3, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!