35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dziobakowi nawet na alasce bedzie cieplo w letnich kieckach
skandynawia ma to do siebie , ze hartuje z temperatur - listopad w polsce a norwescy turysci w t-shertach popylaja..sa latwo rozpoznawalni
ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, BISCA, efcia, Aasiula, dorbie, Dziobak, kkisia, megan8, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobrymoremi wrote:Sprzęt mają dobry, ale on chyba nie mierzył dziecka pod kątem wagi - bo wtedy faktycznie byłby taki wynik, a pod kątem badań połówkowych.
Do zdjęć mam też wydruk papierowy i niestety nie ma tam wagi.najwazniejsze że wszystkie pomiary sa prawidłowe i nic nie odbiega od normy.
Ale mam stertę prania do prasowaniawiecie, takiego tradycyjnego
moremi, ania.g, kkisia, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Dzień dobry
Moremi, nie przejmj się wagą, to tylko orientacja. Mi gin teraz mierzył dokładnie i główke i brzuszek i kośc udową, oglądał serducho i kombinował z płcią. Na wydruku mam wagę (260g) ale np zapomniał mi zmierzyć ile młody ma cmnajwazniejsze że wszystkie pomiary sa prawidłowe i nic nie odbiega od normy.
Ale mam stertę prania do prasowaniawiecie, takiego tradycyjnego
-
iwcia77 wrote:dziobakowi nawet na alasce bedzie cieplo w letnich kieckach
skandynawia ma to do siebie , ze hartuje z temperatur - listopad w polsce a norwescy turysci w t-shertach popylaja..sa latwo rozpoznawalni
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Spałam z zagłówkiem kanapowym pod stopami, dokładniej pod kostkami. Rewelacja, ulżyło mi w nogach - dziś do WC poszłam bez wielkich zakwasów. Dziwne, ale skuteczne
jak Ty rozszarpujesz wibratory, to aż się boję, co się będzie działo z rogalem - jak będziesz w ciąży - jego się też dla ulgi między nogi wkłada....
efcia, Aasiula, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:dziobak w ciągu dnia jest ciepło - dasz radę z kieckami, ale poranki i wieczory - zaciąga kostuchą jak cholera, tak więc dołóż do walizeczki jakiegoś uroczego merynosa na wieczór i będzie git...
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się.
Poszłam dzisiaj do pracy w nowych butach typu baleriny na bose stopy.
Teraz mam stopy czarne jakbym po węglu chodziła.
Farbują cholera jasna!
W szkole armagedon końcoworoczny i na dokładkę nie ma prądu! Katastrofa!
A dzień się dopiero zaczął.iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, szczęśliwa 2, kkisia, megan8, gretka, Simba, stara.krycha, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Witam się.
Poszłam dzisiaj do pracy w nowych butach typu baleriny na bose stopy.
Teraz mam stopy czarne jakbym po węglu chodziła.
Farbują cholera jasna!
W szkole armagedon końcoworoczny i na dokładkę nie ma prądu! Katastrofa!
A dzień się dopiero zaczął.Wstyd jak Ch.. ,ale lans był z brudnymi girami hehehe
macduska, efcia, Bozia3, kkisia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Dobrze ze to kryte buty,ja tak sobie załatwiłam kiedys od japonek.Paradowałam cały dzien ,chwalac sie jakie mam piekne klapeczki ,i nikt mi kuzwa nie powiedział nikt ze stopy to czarne mam.Dopiero w domu zobaczyłam,
Wstyd jak Ch.. ,ale lans był z brudnymi girami hehehe
Ja kiedyś dawno, dawno temu do gina tak się wybrałam! Potem mu swieciłam czrnymi piętami przed nosem...Aasiula, Reni, efcia, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
w sumie mam to w dupie
różne strony obserwuje i niech sobie myślą co chcą
mam strony antyklerykalne ale też obserwuję jednego księdza, bo jaja z nim są (ktoś mu włam na konto zrobił chyba)
obserwuję ivitro i bociana, strony o matkach, bo niektóre fajnego bloga prowadzą, ale też beka z mam na forach
mam cały wachlarz i niech sobie znajomi śledzą i kombinują
ComeToMeBaby wrote:Buahaha, widzialyscie? Do wygrania 10 abonamentow na ovu.
Trzeba polubić ich na Facebooku i odpowiedzieć na pytanie ile razy w ciągu cyklu występuje owulacja :jeden, dwa czy trzy. Brak odpowiedzi zero
I wysłać formularz i czekać na losowanie.
Nie wiem jak wy ale ja sobie cenię prywatność i nie chcę, żeby moi znajomi widzieli co to ja polubiłam i zaczęli się zastanawiać czy dziecko robię. Pomijając to, że nawet moi rodzice nie wiedzą. Heh.ania.g, moremi, kapturnica, efcia, kkisia, Simba, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Dzien dobry
Ktos mi ukradl slonce...
Zimno, wieje pogoda nie rozpieszcza...
Milego dnia
Lece zaplacic za neta
Dziecie jednak wczoraj zrobilo j.polski a dzisiaj z usmiechem poszlo do szkoly. Czary jakiesefcia lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
czasami tak
teściów kot potrafił i tydzień nie wracać
raz go znaleźli pół żywego, bo we wnyki wpadł
stracił w walkach jedno oko, na chwilę przed śmiercią i drugie
więc różnie to bywa
ja podziwiam ludzi, którzy wypuszczają koty w mieście, tak jak u mnie na osiedlu
łażą 3
umarłabym ze strachu - koty chodzą po drodze osiedlowej między samochodami, auta popierdzielają czasami bardzo szybko
to nie na moje nerwy - na wsi chyba bym wypuszczała - nie wiem jak to jest z kastratami (chyba bardziej wpierdziel dostają)
chyba kwestia przyzwyczajenia
dodam tylko, że nie jestem specem..tak tylko z obserwacji
a z naszym miejskim kotem jak na wieś pojechaliśmy, to wędrował i wszystkie drogi prowadziły go zawsze na słup wysokiego napięcia
p.s. witam sięmacduska wrote:Jak to jest z tymi kotami? Naprawdę im się taka krzywda dzieje jak chodzą wolno?
Jakbym zamknęła swoje w domu to chyba by umarły z tęsknoty za wolnoscią po tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 10:01
moremi, efcia, Bozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
chciałam tylko powiedzieć, że mój organizm zwariował
nie mogę spać, budzę się codziennie po 4 potem dosypiam i kiedy muszę wstać jestem nieprzytomna
jestem poddenerwowana
mam 10dpo, a już wczoraj miałam plamienie, temp mi spadła na pysk
chyba denerwuję się tym ivf
idę dzisiaj chyba po leki do apteki, żeby mnie przesunięty cykl nie zaskoczył
efcia, Bozia3, kkisia, gretka, Simba, stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość