35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ola_35 wrote:Wreszcie mi lekarz odpisał.
Ryzyko bardzo małe po biochemii i jeszcze zmalało. Już na Usg ryzyko uważam że było bardzo małe a jak teraz jeszcze zmalało to w ogóle bomba. Bardzo się cieszę dokładny wynik mam do odbioru w rejestracji, odbiore go przy okazji.
Dorbie super! -tyle doczytałam. Może później trochę znajde chwilke to dalej przeczytam:-) Teraz dalej musze do pracy.
ola to rewelka! gratulacje!ola_35, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:moj Ciapus został podobnie otruty ,ktos wrzucał do ogrodów kiełbase z trutka na szczury.Potwornie si meczył gdy odchodził :(Był łasuchem i zjadł ta przekleta kiełabase,8 psów tak ktos usmiercił kurwa ! dla zabawy ? z nienawisci?
mam nadzieje, ze skurwiel, co to zrobil bedzie sie smazyl w piekle..Reni, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszcza, właśnie o to mi chodzi. Wszystko zależy od okolicy i sąsiadów. Moi rodzice mieszkają na koncu ślepej uliczki, w pobliżu nie ma żadnych większych ulic i kotka spokojnie może spędzać dnie na podwórku. Ona całe szczęście nie wychodzi na tą uliczkę, ale kotki sąsiadki wychodziły. Wszyscy podejrzewają jednego sąsiada o przejechanie jednej z kotek. No trafił się taki skurwiel.
I tak, wierzę w złą karmę. Może znajdę jedną historię z Bialegostoku.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no wiesz co
Czy ja jestem dla Ciebie niemiła? Czy życzę Ci źle???!
koleżanka! pff..
efcia wrote:Reni to moze popracuj
ComeToMeBaby, efcia, macduska, moremi, kkisia, BISCA, Aasiula, Simba, stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co tu taka cisza???
Pracujom, śpiom, chendożom?
nudzi mi się
A caffe jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 11:30
ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, stara.krycha, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
właśnie zauważyłam w innym dziale
że moderator wlepia upomnienia nawet za to, że ktoś wstawia jeden post pod drugim zamiast edytować stary
i uwaga na czerwono
Bozia ani mi się waż?ComeToMeBaby, macduska, efcia, moremi, kkisia, BISCA, Aasiula, gretka, Simba, stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jeszcze Andżeja potrafię zrozumieć, bo pewnie dzwon poleruje, ale reszta!
po pójdę na inny wątek..
Nie strasz, nie strasz!
Nudzi jej się!
Koniec roku za pasem a Pani się nudzi!
Frekwencja policzona?
Świadectwa wypisane?
Nagrody za aktywność przygotowane?
Reni, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie pokaże Wam się, bo mi ryj wysyfiło, przebarwiło
coś złego mi się dzieje w organiźmie, chyba stres mi wyłazi
włosy mam wylniałe
i czuję się ociężała
Dziobak wrote:Reni! Lec do fryzjera, zaczynamy turne po Polsce! Jezdem w Wawie 5 do 8 lypca. Musze obskoczyc egzaminy corku, trening u Chidakowskiej i zakupy w Tatuum, i juz jestem wolna. Pasi Ci jakis termin w tych dniach?
A caffe jak?moremi, kkisia, efcia, Simba, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:właśnie zauważyłam w innym dziale
że moderator wlepia upomnienia nawet za to, że ktoś wstawia jeden post pod drugim zamiast edytować stary
i uwaga na czerwono
Bozia ani mi się waż?
Skarżom się pewnie. Chyba, że mod tak sam z siebie taki chuReni, kkisia, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co tu taka cisza???
Pracujom, śpiom, chendożom?
nudzi mi się
nudz sie, nudz, Reniek.. ja mam dziecie aktualnie doswiadczajace "skoku rozwojowego" nr 2.. podmienili mi slodkiego 2 miesiecznego dzidziola na malego diabelka..
smoka kurde nie chce! matki polki- co sie kuwa moglo stac, ze dziecie, ktore sobie spokojnie smoka ciumkalo przez dwa miechy nagle puje nim w 1 sekunde?!Reni, Dziobak, moremi, kkisia, efcia, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Hahaha jaki terror
Skarżom się pewnie. Chyba, że mod tak sam z siebie taki chu
Na czerwono to tylko Pani może pisać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 11:33
Reni, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, efcia, BISCA, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
oddaj go na gwarancjipaszczakin wrote:nudz sie, nudz, Reniek.. ja mam dziecie aktualnie doswiadczajace "skoku rozwojowego" nr 2.. podmienili mi slodkiego 2 miesiecznego dzidziola na malego diabelka..
smoka kurde nie chce! matki polki- co sie kuwa moglo stac, ze dziecie, ktore sobie spokojnie smoka ciumkalo przez dwa miechy nagle puje nim w 1 sekunde?!ComeToMeBaby, Dziobak, paszczakin, moremi, kkisia, efcia, BISCA, Simba, stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nudz sie, nudz, Reniek.. ja mam dziecie aktualnie doswiadczajace "skoku rozwojowego" nr 2.. podmienili mi slodkiego 2 miesiecznego dzidziola na malego diabelka..
smoka kurde nie chce! matki polki- co sie kuwa moglo stac, ze dziecie, ktore sobie spokojnie smoka ciumkalo przez dwa miechy nagle puje nim w 1 sekunde?!
Dorasta...Bozia3, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość