35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:oddaj go na gwarancji
Pokaze Wam później fote potworka z dzisiaj. Co to jest za typ, miny rządzą.. Wielki dzidz jest niezadowolony..kkisia, efcia, moremi, Reni, BISCA, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Never!
Pokaze Wam później fote potworka z dzisiaj. Co to jest za typ, miny rządzą.. Wielki dzidz jest niezadowolony..moremi, Reni, efcia, BISCA, Simba, stara.krycha, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nic nie powiem. Slowa nie rzekne...
to tylko skok rozwojowy, pomarudzi tydzień, a potem będzie recytowal inwokacje..
A objawy ma książkowe, regres i na ręce.. Ale juz powoli mu przechodzi, jest nadzieja. A w nagrodę zaczyna chichotac i człowiek wszystko wybacza..moremi, efcia, Reni, Dziobak, BISCA, Simba, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ze strony szablon może wrzuć
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no, sorry za jakość, ale robione telefonem.
prawidłowy kolor to: na górze "koronka" kremowa, wstążeczka ecru, dół ecru o fakturze skóry. taaa daaam. oczywiście wszystko pod sukienkę.
i takie skromne sa najlepsze
faktycznie jak kiecka
ComeToMeBaby, paszczakin, szczęśliwa 2, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
zrobiłam sobie tego czystka.
smakuje dość przyjemnie jak na ziółkolekko cierpkie.
było napisane, że dobrze smakuje z paroma kroplami cytrynu lub/i z miodem. Dodałam cytryny- rzeczywiście super. polecamiwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Nie mów, nie mów Dziobak
to tylko skok rozwojowy, pomarudzi tydzień, a potem będzie recytowal inwokacje..
A objawy ma książkowe, regres i na ręce.. Ale juz powoli mu przechodzi, jest nadzieja. A w nagrodę zaczyna chichotac i człowiek wszystko wybacza..
Ale przeciez jakby wyl dniami i nocami, to tez bys kochala jak swoje.
A im dalej, tym fajniej bedzie, przeciez zawsze to mowie!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale przeciez jakby wyl dniami i nocami, to tez bys kochala jak swoje.
A im dalej, tym fajniej bedzie, przeciez zawsze to mowie!
No nie wiem, Paszczakowa cierpliwość ma swoje granice..
A tak na serio- ja jak Simba, uważam, że dzieci bez powodu nie płaczą. I jak medzi to szukam przyczyny. Jak znajdę, to jestem w stanie akceptowac/walczyć..
A nocki mój potworek przesypia.. Sam w łóżeczkuReni, BISCA, moremi, efcia, kkisia, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
no, sorry za jakość, ale robione telefonem.
prawidłowy kolor to: na górze "koronka" kremowa, wstążeczka ecru, dół ecru o fakturze skóry. taaa daaam. oczywiście wszystko pod sukienkę.[/QUOTE]
Mi się podobają, są eleganckie, proste , ponadczasowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 12:54
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość