35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:kurde za duzo stresu ,nieprzespanych nocy.Nic z tego nie bedzie ,brzuch juz mnie boli i to bardzo ,@ za rogiem .
mi w sumie pomogło. ino cycki mnie bolą...Aasiula, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
mata
Ciach
ja dalej uwazam, ze czym starszy tym lepszyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 15:00
Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, ola_35, gretka, Heretyczka, Bozia3, BISCA, ania.g, moremi, peppapig, Simba, Sabina, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EEE no wygląda już jak facet
wiesz, że zbieram syny na forum, więc jak coś to zamawiam!
paszczakin wrote:mata
ja dalej uwazam, ze czym starszy tym lepszypaszczakin, Bozia3, BISCA, moremi, Simba, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłodziak!
Paszcza! Jakbyś kiedyś chciała się pozbyć to wiesz, ja tu mam spore doświadczenie w wychowaniu chłopaków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 13:31
paszczakin, BISCA, Simba, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
przykro mi
macduska wrote:Słodziak!
Paszcza! Jakbyś kiedyś chciała się pozbyć to wiesz, ja tu mam spore doświadczenie w wychowaniu chłopaków.paszczakin, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
doświadczenie nie zawsze idzie w parze z dobrem dziecka, możesz mieć złe nawyki te sprawy
z resztą paszczak, wie, że byłam pierwsza
macduska wrote:Co przyro? Co przykro?
Nie wiadomo co Paszcza wybierze!
Entuzjazm czy doświadczenie?ComeToMeBaby, macduska, BISCA, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość