35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a nie wiem
cetrotide na pewno
chyba
nie wiem kiedy je wykupić
w sumie niemożliwe, żebym była w ciążyale cały czas się czaję czy iść do apteki czy nie
jak powiedział klasyk: idę albo nie idę
Ok, jutro rano zrob test. Jak negatyw to do apteki po leki. Pamietaj, ze one musza byc przechowywane w lodowce.
Bedziesz spokojniejsza.Reni, moremi, macduska, efcia, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:będziesz miała nauczkę!
tyle godzin Ciebie tu nie było!Nie? A to nie takie cos jak w dlugopisie?
moremi, BISCA, Reni, macduska, efcia, kkisia, gretka, Aasiula, Mega, Arwena, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bylam u ginekologa. Przez to ze wczoraj przyszla suka @ to myslalam ze to bedzie bardziej wizyta towarzyska. Zaczelismy gadac o antykoncepcji i okazalo sie ze to swietny moment na zalozenie spirali. I voilà! Teraz bede dzwonic na bramkach na lotniskach. Bo to chyba metalowe jest, nie?
Nie? A to nie takie cos jak w dlugopisie?
anna maria, efcia, kkisia, gretka, moremi, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
no właśnie
nie zdążyła być TajlandiiSimba wrote:Kasa mieszkanie praca.
Poza tym chce sie troche tymi nacieszyc na osobnosciSimba, paszczakin, macduska, efcia, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A tak na serio- ja jak Simba, uważam, że dzieci bez powodu nie płaczą. I jak medzi to szukam przyczyny. Jak znajdę, to jestem w stanie akceptowac/walczyć..
A nocki mój potworek przesypia.. Sam w łóżeczkuza to jak zacznie, to osiagne najwyzszy poziom nirwany.
A z tym placzem, to roznie bywa. Adas czasem budzi sie z placzem w nocy. Nie doszlam jeszcze do etapu kontroli jego sennej aktywnosci mozgu. Jak sie budzi, czesto buczy jak syrena okretowa, takie buuuuu, na znak, ze juz sie obudzil i nuda jest. Ale ja sie z nim o 6 rano nie bawie i nie zamierzam. Kiedys sie nauczy, ze to czas na spanie.Simba, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a nie wiem
cetrotide na pewno
chyba
nie wiem kiedy je wykupić
w sumie niemożliwe, żebym była w ciążyale cały czas się czaję czy iść do apteki czy nie
jak powiedział klasyk: idę albo nie idę
Cetrotide jest w strzykawkach, sory gregorypojedyncze porcję.. I troszkę grubsze igły, nie lubiłam tego, robiło mi siniaki i wysypke.. Ale wiesz Reni, zadziałały
Gonal zazwyczaj jest w penie.. Gonalem masz stymulację?moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja sie odmeldowuję na jakiś czas. Za dużo spada mi na głowę, nie ogarniam, nie mam na nic czasu. Buziaki
Sabina, macduska, ComeToMeBaby, Bozia3, stara.krycha, kkisia, Aasiula, peppapig, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Adas nie jest podobny do Twixow. On jest Twixem, tylko trzecim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 16:07
paszczakin, Reni, BISCA, macduska, MartaDidi, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, stara.krycha, kkisia, kapturnica, Aasiula, Dziobak, moremi, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A moj nie
za to jak zacznie, to osiagne najwyzszy poziom nirwany.
A z tym placzem, to roznie bywa. Adas czasem budzi sie z placzem w nocy. Nie doszlam jeszcze do etapu kontroli jego sennej aktywnosci mozgu.
Moze go przygniatasz? Łobojczyk koscisty Twoj mu się w plecy wbija.. Alternatywnie w czoło..
Simba, kkisia, kapturnica, Dziobak, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość