35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mialam certoide. Gonal w penie i ovitreĺle tez. Cieniutkie igly. Ani kropki po zadnym z zastrzykow. A jeszcze niedawno mialam " fobie" n'a igly . Odechcialo mi sie fobii po 1643687428075 pobraniach krwi przy tych moich " trefnych" ciazach
macduska, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja sie odmeldowuję na jakiś czas. Za dużo spada mi na głowę, nie ogarniam, nie mam na nic czasu. Buziaki
Sabinka, powodzenia! I wracaj jak tylko będziesz mogła!Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja nie mialam certoide. Gonal w penie i ovitreĺle tez. Cieniutkie igly. Ani kropki po zadnym z zastrzykow. A jeszcze niedawno mialam " fobie" n'a igly . Odechcialo mi sie fobii po 1643687428075 pobraniach krwi przy tych moich " trefnych" ciazach
Ja mialam jakies zupelnie inne bo mialam Menopur, Orgalutran i Ovitrelle na koncu. Dalo rade przezycBISCA, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
a to pen to nie jest strzykawka?
nie znam siępaszczakin wrote:Cetrotide jest w strzykawkach, sory gregorypojedyncze porcję.. I troszkę grubsze igły, nie lubiłam tego, robiło mi siniaki i wysypke.. Ale wiesz Reni, zadziałały
Gonal zazwyczaj jest w penie.. Gonalem masz stymulację?moremi lubi tę wiadomość
-
a to jak się na chwilę znika z forum, to trzeba usunąć awatar?
ja się nie zgadzam nie nie nie nie nie
ComeToMeBaby, Simba, efcia, Bozia3, BISCA, macduska, kkisia, gretka, moremi, Arwena, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a to pen to nie jest strzykawka?
nie znam się
Nie, pen to taki strzykawko-pistolecik
Zakrecasz odpowiednią dawkę, wbijasz cieniutka igłę i wciskasz.. Potem wywalasz igłę i następne dawki sobie czekają w tym samym..kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Co kraj to obyczaj ....
Strzykawki to strzykawki. Trzeba samemu dozowac i z iglami roznie moze byc.
A pen sam sie dozuje i ma male igly
Zreszta dasz rade. Realizujecz, ze za kilka tygodni mozesz byc w ciazy ?Reni, Simba, stara.krycha, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ojejuśku czyli znowu mam pod górkę i będę się dziabać końską igłą??paszczakin wrote:Nie, pen to taki strzykawko-pistolecik
Zakrecasz odpowiednią dawkę, wbijasz cieniutka igłę i wciskasz.. Potem wywalasz igłę i następne dawki sobie czekają w tym samym..moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny witajcie... Nie mam kiedy tu zagladac... Teraz moj oprawca spi po obiedzie... Czytam Was w miare mozliwosci i trzymam kciuki...Generalnie praca i Mlody mnie wykańczają systematycznie i podstępnie...Padam na twarz o 21 z minutami... Ale podobno dobrze wyglądam- brak snu polecam... Trzymajcie sie cieplo...
BISCA, ComeToMeBaby, Simba, macduska, efcia, stara.krycha, kkisia, kapturnica, gretka, ania.g, Aasiula, Dziobak, moremi, Arwena, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Dziewczyny witajcie... Nie mam kiedy tu zagladac... Teraz moj oprawca spi po obiedzie... Czytam Was w miare mozliwosci i trzymam kciuki...Generalnie praca i Mlody mnie wykańczają systematycznie i podstępnie...Padam na twarz o 21 z minutami... Ale podobno dobrze wyglądam- brak snu polecam... Trzymajcie sie cieplo...
ComeToMeBaby, gretka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobrze.
Gdzie jest Marte - nie widzialam zdjec
Gdzie jest caffe - nowe buty som?
Gdzie jest zdjecie Gabrysi - slash! shame on you
O Polarze nie wspomne.Bozia3, BISCA, macduska, efcia, stara.krycha, kkisia, Reni, gretka, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość