35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiem jeszcze jakie sa plusy FB - pojawiaja sie powiadomienia, a nie jak tu ze czlowiek ma nerwice odswiezeniowa
Reni, efcia, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja nie mialam certoide. Gonal w penie i ovitreĺle tez. Cieniutkie igly. Ani kropki po zadnym z zastrzykow. A jeszcze niedawno mialam " fobie" n'a igly . Odechcialo mi sie fobii po 1643687428075 pobraniach krwi przy tych moich " trefnych" ciazach
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja sie odmeldowuję na jakiś czas. Za dużo spada mi na głowę, nie ogarniam, nie mam na nic czasu. Buziaki
Sabinka, powodzenia! I wracaj jak tylko będziesz mogła!
nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To sie musi udac! Musi! Musi! Musi!BISCA wrote:Ja nie mialam certoide. Gonal w penie i ovitreĺle tez. Cieniutkie igly. Ani kropki po zadnym z zastrzykow. A jeszcze niedawno mialam " fobie" n'a igly . Odechcialo mi sie fobii po 1643687428075 pobraniach krwi przy tych moich " trefnych" ciazach

Ja mialam jakies zupelnie inne bo mialam Menopur, Orgalutran i Ovitrelle na koncu. Dalo rade przezyc
BISCA, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
a to pen to nie jest strzykawka?

nie znam siępaszczakin wrote:Cetrotide jest w strzykawkach, sory gregory
pojedyncze porcję.. I troszkę grubsze igły, nie lubiłam tego, robiło mi siniaki i wysypke.. Ale wiesz Reni, zadziałały 
Gonal zazwyczaj jest w penie.. Gonalem masz stymulację?
moremi lubi tę wiadomość
-
a to jak się na chwilę znika z forum, to trzeba usunąć awatar?
ja się nie zgadzam nie nie nie nie nie
ComeToMeBaby, Simba, efcia, Bozia3, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, moremi, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a to pen to nie jest strzykawka?

nie znam się
Nie, pen to taki strzykawko-pistolecik
Zakrecasz odpowiednią dawkę, wbijasz cieniutka igłę i wciskasz.. Potem wywalasz igłę i następne dawki sobie czekają w tym samym..
nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Co kraj to obyczaj ....
Strzykawki to strzykawki. Trzeba samemu dozowac i z iglami roznie moze byc.
A pen sam sie dozuje i ma male igly
Zreszta dasz rade. Realizujecz, ze za kilka tygodni mozesz byc w ciazy ?
Reni, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ojejuśku czyli znowu mam pod górkę i będę się dziabać końską igłą??
paszczakin wrote:Nie, pen to taki strzykawko-pistolecik
Zakrecasz odpowiednią dawkę, wbijasz cieniutka igłę i wciskasz.. Potem wywalasz igłę i następne dawki sobie czekają w tym samym..
moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny witajcie... Nie mam kiedy tu zagladac... Teraz moj oprawca spi po obiedzie... Czytam Was w miare mozliwosci i trzymam kciuki...Generalnie praca i Mlody mnie wykańczają systematycznie i podstępnie...Padam na twarz o 21 z minutami... Ale podobno dobrze wyglądam- brak snu polecam... Trzymajcie sie cieplo...
BISCA, ComeToMeBaby, Simba, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, gretka, ania.g, Aasiula, Dziobak, moremi, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
teeee foty miałaś jeszcze raz ze ślubu wrzucić...w kulki se nie leć...MartaDidi wrote:Dziewczyny witajcie... Nie mam kiedy tu zagladac... Teraz moj oprawca spi po obiedzie... Czytam Was w miare mozliwosci i trzymam kciuki...Generalnie praca i Mlody mnie wykańczają systematycznie i podstępnie...Padam na twarz o 21 z minutami... Ale podobno dobrze wyglądam- brak snu polecam... Trzymajcie sie cieplo...
ComeToMeBaby, gretka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobrze.
Gdzie jest Marte - nie widzialam zdjec
Gdzie jest caffe - nowe buty som?
Gdzie jest zdjecie Gabrysi - slash! shame on you
O Polarze nie wspomne.
Bozia3, BISCA, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, gretka, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość