35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no przecież na jednej taśmie leżałyBozia3 wrote:paszcza Adaś super - ale nie wiem, co jest z tą Belgią, on mi jakoś przypomina Simbowe Twixy.....
BISCA, Bozia3, moremi, Simba, paszczakin, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:paszcza Adaś super - ale nie wiem, co jest z tą Belgią, on mi jakoś przypomina Simbowe Twixy.....
z jednej formy?
No i Adaś to 3 bliźniak, to jak ma być niepodobny?
Jak się Simba zgodzi to pokażemy zdjęcia trójki razem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 13:57
Reni, BISCA, Bozia3, moremi, Simba, macduska, anna maria, efcia, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
będziesz miała nauczkę!
tyle godzin Ciebie tu nie było!
Simba wrote:Kurwa! Mam 19 stron do nadrobienia????
Jakis skrot?BISCA, moremi, Simba, macduska, efcia, stara.krycha, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o tak tak zgadnij kto to
nastolatki bawią się w "zgadnij kto to" ale bez majtek i dziewczyny zgadują czyj to
paszczakin wrote:Wiesz Bozia, oni z tego samego szpitalaz jednej formy?
No i Adaś to 3 bliźniak, to jak ma być niepodobny?
Jak się Simba zgodzi to pokażemy zdjęcia trójki razem..Bozia3, moremi, paszczakin, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kuźwa pierwszy raz nie mogę się doczekać kiedy wydam pieniądze na leki
Kkisia też tak miałaś, a Belgówki?
mi już się to nawet śni
ale się nakręciłam
i będę testować już od 1 dptBozia3, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, peppapig, Simba, macduska, Sabina, efcia, stara.krycha, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Kuźwa pierwszy raz nie mogę się doczekać kiedy wydam pieniądze na leki
Kkisia też tak miałaś, a Belgówki?
mi już się to nawet śni
ale się nakręciłam
i będę testować już od 1 dpt
Ja jak kupilam leki do stymulacji to sie z nich cieszylam bardziej niz z nowego pieknego naroznika. W podskokach szlam robibc sobie zastrzyki i w ogole, dobrze wspominam cala "procedure".Szybko, bezproblemowo, do celu. Czego i Tobie zyczeReni, moremi, Bozia3, peppapig, Simba, macduska, Sabina, anna maria, efcia, stara.krycha, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale, że o co chodzi?
coś macie dziwne te zabawy
nie jest męzowi przykro?
Przychodzi chłop do weterynarza:
- Doktorze, świnie nie chcą żreć!
- Cóż, musi je pan wziąć do lasu i przelecieć, to dobrze na nie wpływa.
Chłop zrobił, jak mu lekarz kazał, zapakował świnie do Żuka, wywiózł do lasu i po kolei przeleciał. Nie pomogło.
- Panie doktorze, dalej nie chcą żreć.
- Musi pan je zabrać w nocy.
Jak powiedział lekarz, tak chłop zrobił. Zapakował świnie do Żuka, wywiózł nocą do lasu i przeleciał po kolei. Wrócił zmęczony nad ranem i położył się spać. Za godzinę budzi go przerażona baba.
- Wstawaj, stary! Wstawaj!
- Co?
- Świnie!
- Żrą?
- Nie! Siedzą w Żuku i trąbią.moremi, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, Reni, gretka, macduska, Sabina, efcia, stara.krycha, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ej no, ja jestem 7 miesięczny wcześniak
i tylko pare godzin byłam w inkubatorze, bo urodziła jakas pielęgniarka, o czasie, bez komplikacji ale podobno taki miała kaprys, wiec mnie wyjęli, a jej dzieciaka włożyli.
Bry wieczornie wiedźmy
Dorbie jeszcze raz - super infowracam odczytywać
Masz jej adres?
Pojade i podpale jej drzwiBozia3, ComeToMeBaby, paszczakin, Sabina, efcia, stara.krycha, kkisia, Aasiula, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzisiaj bylismy z Hela u ortopedy ,ostatnia wizyta ,Helka rozwija sie prawidlowo nie musi kontynuowac Rehabilitacji
.Za tydzien ostatnia seria szczepien i przerwa od doktorow
anna maria, efcia, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mój starszy miał dziś komers...poszedł do fryzjera rano, potem prysznic, garnitur i na imprezę - przed chwilą wrócił....zadowolony, że dziewczynom smutno, że kończą już szkołę i musiały się z tego żalu poprzytulać do kolegów...wszystkie dziewczynki miały piękne kreacje..
kurcze - jakiś etap się kończy...
i uwaga - chwalę się - średnia 5,1, test 6-klasisty 99% (jeden punkt stracony na j.polski)Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To ja se przypomnialam kawal na te okolicznosc:
Przychodzi chłop do weterynarza:
- Doktorze, świnie nie chcą żreć!
- Cóż, musi je pan wziąć do lasu i przelecieć, to dobrze na nie wpływa.
Chłop zrobił, jak mu lekarz kazał, zapakował świnie do Żuka, wywiózł do lasu i po kolei przeleciał. Nie pomogło.
- Panie doktorze, dalej nie chcą żreć.
- Musi pan je zabrać w nocy.
Jak powiedział lekarz, tak chłop zrobił. Zapakował świnie do Żuka, wywiózł nocą do lasu i przeleciał po kolei. Wrócił zmęczony nad ranem i położył się spać. Za godzinę budzi go przerażona baba.
- Wstawaj, stary! Wstawaj!
- Co?
- Świnie!
- Żrą?
- Nie! Siedzą w Żuku i trąbią.Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
a nie wiem
cetrotide na pewno
chyba
nie wiem kiedy je wykupić
w sumie niemożliwe, żebym była w ciążyale cały czas się czaję czy iść do apteki czy nie
jak powiedział klasyk: idę albo nie idę
BISCA wrote:Reni, wiesz czy zastrzyki masz w "penach" ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 14:25
Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
SImba Matko Bosko Kochano za dużo z Ahmedami chyba przebywasz!Simba wrote:Ale mi sie cisnienie podnioslo.
Masz jej adres?
Pojade i podpale jej drzwiBozia3, Simba, kkisia, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość