35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Krysia, w porzo u Ciebie wszystko? Jakas taka przygaszona jestes ostatnio, bejbe
BISCA, ComeToMeBaby, Simba, kkisia, kapturnica, efcia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a nie wiem
cetrotide na pewno
chyba
nie wiem kiedy je wykupić
w sumie niemożliwe, żebym była w ciążyale cały czas się czaję czy iść do apteki czy nie
jak powiedział klasyk: idę albo nie idę
Ja mialam tylko gonal f w penie
reszta cetrotide , fragmin to cos na o w jednorazowych strzykawkach
a menopur do rozrobienia i do tego kilka strzykawek
stara.krycha, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFoty widzialam juz drugi raz, ale ladne, to chetnie ogladalam Marta. Nawet Kartofel mi gdzies mignal, ale kasuj Simba te fote, zanim ja Paszczak zwietrzy, bo Cie o jakies powielanie danych oskarzy albo cus
MartaDidi, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki i o dobre wspominanie proszę
A tak na serio tylko odsapne, przetrawie, może doczekamy aż córka bedzie zdrowsza i nie oszaleje i wrócęstara.krycha, kkisia, MartaDidi, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Simba, ania.g, SolarPolar, caffe, moremi, Mega, gosia7122, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O mamusiu! zalapalam sie na focie trojaczkow
Sabbcia odsapnij złap wiatr w żagle i wracaj.Bo wiesz ,ze ja ttu tesknic bede!!!!
Co jeszcze?? A wiem!! Załapałam sie na zdjecie Marty!Znaczy hultaja
MartaDidi, stara.krycha, efcia, kkisia, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no, to się doczekałam, mogę kończyć lizanie kopert
idę na pocztę zaraz.
widziałam foty- jestem na dziś spełnionastara.krycha, efcia, macduska, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Foty widzialam juz drugi raz, ale ladne, to chetnie ogladalam Marta. Nawet Kartofel mi gdzies mignal, ale kasuj Simba te fote, zanim ja Paszczak zwietrzy, bo Cie o jakies powielanie danych oskarzy albo cus
stara.krycha, kapturnica, BISCA, kkisia, paszczakin, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQrwa, podpucha z ta kuchnia, jeszcze nie gotowe. Z glodu wpierdolilam batona. I co teraz, suwaka mam na minus ustawic czy jak?
Edit: bilans na zero, nadaje z wucetaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 16:11
Simba, efcia, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
A moja diete wykancza wlasnie "Energy Mix" Mieszanka migdalow, kokosa, zurawiny, rodzynek, rodzynek w czekoladzie bialej, mlecznej i czarnej. Tak zdrowo to wyglada a ma 455 kcal na 100 gr
stara.krycha, macduska, kkisia, efcia, moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość