35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:O kuźwa, na TVP 1 ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym, pamiętacie?! O ja pierdziele
P.s.nagrywali m.in.w moim mieście, dlatego tak z zaciekawieniem to kiedyś oglądałam.
smutne takie
ostatnio rozmyślałam o dziewczynach które pracują w Amsterdamie na czerwonej,
tak samo smutne..ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Z Wiecznego glodu nie mam sily pisac:-) Nic sie nie dzieje ale wszystko ok. Poszlam na 3 dniowe zwolnionko bo mnie jakas franca zgiela w pol i przespalam 17 godzin i obudzilam sie jak nowa i w zasadzie powinnam isc do pracy ale stwierdzilam ze skoro mam zwolnienie to po xója tam lazic. I tak od rana - koszenie ogrodka, mycie podlog, pranie. ... Oczywiscie probuje przeczytac ovu ale co nadrobie to jestem w tyle.
BISCA, gretka, stara.krycha, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, efcia, caffe, moremi, Bozia3, Mega, Simba, Arwena, gosia7122, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja mam konto lewe na fb i tak podgladalam znajac tylko imie Bozenka i po nitce do klebka.... Kim jest ta blond laska chyba w czerwieni co idzie po plazy, drugie zdjecie ma czarnobiale. Ma ja kilka z Was m. In. Simba. - od nas?
efcia, moremi, Bozia3, Simba, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Sabcia ,wracaj szybko ,bede tesknic ...
Marta ja znow kurwa sie nie załapałam na zdjecia ,wysyłaj na priv
tak bez Info ze beda i juz , nIeee tak sie nie robiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 16:54
efcia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:kurcze znowu nic nie widzialam- m 24/7 dezorganizuje wszystko, co z tego ze jeszcze 2 dni jak od przyszlego tygodnia ja tez z brakami czasowymi pewnie....
Wyslij go do mamusi, jak ja mojegogretka, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja mam konto lewe na fb i tak podgladalam znajac tylko imie Bozenka i po nitce do klebka.... Kim jest ta blond laska chyba w czerwieni co idzie po plazy, drugie zdjecie ma czarnobiale. Ma ja kilka z Was m. In. Simba. - od nas?
Magda*, SolarPolar, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, MartaDidi, moremi, Bozia3, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlasnie cos do mnie strasznego dotarlo: ze jak oboje na emeryture przejdziemy, to tak bedzie juz ZAWSZE!
Chociaz pocieszam sie, ze nikla szansa, ze emerytury dozyjegretka, Aasiula, SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, efcia, caffe, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Wlasnie cos do mnie strasznego dotarlo: ze jak oboje na emeryture przejdziemy, to tak bedzie juz ZAWSZE!
Chociaz pocieszam sie, ze nikla szansa, ze emerytury dozyjestara.krycha, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnygretka wrote:no jakies szanse statystyczne masz, bo kobiety zyja dluzej, on chyba w gorszej sytuacji?
Aasiula, BISCA, kkisia, moremi lubią tę wiadomość