35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:nie pokaże Wam się, bo mi ryj wysyfiło, przebarwiło
coś złego mi się dzieje w organiźmie, chyba stres mi wyłazi
włosy mam wylniałe
i czuję się ociężałaReni, kkisia, efcia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
włosy mam wylniałe
i czuję się ociężała
A, zapomnialam, ze my non alko jestesmy. Bedziesz juz w ciazy, to hormony Cie upieksza. Poza tym obiecalam, ze nie bede patrzec.
No i mam maaaaaagnes dla Ciebie, la lala.moremi, Reni, kkisia, efcia, BISCA, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nudz sie, nudz, Reniek.. ja mam dziecie aktualnie doswiadczajace "skoku rozwojowego" nr 2.. podmienili mi slodkiego 2 miesiecznego dzidziola na malego diabelka..
smoka kurde nie chce! matki polki- co sie kuwa moglo stac, ze dziecie, ktore sobie spokojnie smoka ciumkalo przez dwa miechy nagle puje nim w 1 sekunde?!stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
włosy mam wylniałe
i czuję się ociężałaReni, kkisia, efcia, BISCA, gretka, stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:
Bozia, a Twoje raczej aktywne, czy bardziej kanapowce? Bo moja kota zima wychodzi na jakies 2 minuty, latem to roznie, ale np nigdy nie spi poza domem. Fuj, brudno przecieziwcia77 lubi tę wiadomość
-
wczoraj laska dała typowi pudełko a w nim buciki
a on, że co o co chodzi
a ona, że jest w ciąży (on ma już 3)
co nie cieszysz się..nie no cieszę ojej cieszę się
a ta na to, ale to nie wszystko mam dla ciebie coś jeszcze i daje mu drugie pudełko, a tam buciki
bliźniaki??? ona, że tak hahaha
dobre to było dobrekkisia wrote:Ola gratki super wynikow
Renek a co bylo ? Bo nie ogladalammoremi, anna maria, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, ania.g, gretka, Simba, Sabina, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość