35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ola_35 wrote:Nie mam jeszcze dziewczyny wyników. Gin kazał mi dzisiaj wysłać do siebie sms treści imię i nazwisko plus wyniki z Wrocławia (wynik testu Pappa) Wysłałam sms o godz 11, nie odpisuje. Tak naprawdę dzisiaj (wtorek) nie ma go w gabinecie też mnie zastanowiło jak mi kazał napisac do niego dokładnie 23 czerwca , bo to jego dzień wolny, ale napisałam i na razie cisza....
ola_35, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
ale, że o co chodzi?
coś macie dziwne te zabawy
nie jest męzowi przykro?
macduska wrote:Pojechałam po spermę knura i przywiozłam do domu.gretka, anna maria, moremi, kapturnica, Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby, stara.krycha, Dziobak, Mega, paszczakin, kkisia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niuta wrote:Jestem tylko przygotowuję sobie sprzęt do prasowania. Jutro będą idealne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbdc63ebc599.jpg
no i zakisiła ogóra"
malgos741, moremi, anna maria, iwcia77, Niuta, stara.krycha, efcia, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
gówno będzie'
grupka ma się co raz lepiej, nic sie nie spieprzyło, wręcz przeciwnie!
se se se se sestara.krycha wrote:Jakby w moich myslach czytal, polazl biegac, mam pol godziny. Nadrobilam tyle, ze:
- cos sie z tajnoscia zdjec na pejsbuku spieprzylo. Coz, podgrupko moja kartonowa, zaspiewajmy refren: "Ja wiedzialesm, ze tak bedzie"kapturnica, iwcia77, megan8, anna maria, ComeToMeBaby, stara.krycha, Dziobak, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Nie mogę przeczytać tego artykułu od Gretki, bo nie mam prenumeraty, a limit wyczerpałam. A tak lubię takie historie.
anna maria, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ola_35 wrote:Nie mam jeszcze dziewczyny wyników. Gin kazał mi dzisiaj wysłać do siebie sms treści imię i nazwisko plus wyniki z Wrocławia (wynik testu Pappa) Wysłałam sms o godz 11, nie odpisuje. Tak naprawdę dzisiaj (wtorek) nie ma go w gabinecie też mnie zastanowiło jak mi kazał napisac do niego dokładnie 23 czerwca , bo to jego dzień wolny, ale napisałam i na razie cisza....
anna maria, ola_35, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
no własnie polar może pierze pieluchy, które Danka przynosi..tak na zaś
a własnie Danka! Polar pewnie prasuje za Dankęiwcia77, moremi, kapturnica, efcia, gretka, kkisia, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-
anna maria moje próby z nocnikiem skończyły się nasikaniem na podłogę i ogromny płacz,że mama zmusza na nocnik.
pasuję , niech tatuś odwali tą czarną robotę jak przyjedzie.anna maria, iwcia77, Bozia3, moremi, Mega, efcia, kkisia, Simba lubią tę wiadomość