35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Ola i Dorbie jak tam?
Ja już dawno po wizycie i jakoś nic mnie nie zaskoczyło. Wyniki dobre, tylko hemoglobina mi spada, Toto ma dalej fistacha, ładnie pozuje do usg, nieprawidłowości nie ma. Mogę spokojnie chodzić na basen, latać samolotem, chodzić na spacery i ogólnie jest dobrze. Clexane zostaje (chyba do końca będę te zastrzyki mieć). Przybrałam 4 kg od początku, więc nie jest źle. Za to z moim wzrostem zaczynam wyglądać jak kulka.
W nagrodę zamówiłam sobie dwie sukienki w happymum. Jest przecena, to zaszalałamu mnie na razie +2kg ale i tak sie dziwie bo raczej nie jem więcej i sie pilnuje ze słodkim. Musze znowu zrobic turę mierzenia cukru
efcia, gretka, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:To ty będziesz teraz już całkiem incognit, nawet tam, po tajnemu?-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Super wieści
u mnie na razie +2kg ale i tak sie dziwie bo raczej nie jem więcej i sie pilnuje ze słodkim. Musze znowu zrobic turę mierzenia cukru
efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mozna wynosić z grup zamkniętych, to i tajna nie lepsza. Nie, nie i nie.
Pytanie czy w tej grupie są osoby które tak robią / by zrobiły.
Tak czy inaczej cię rozumiem, nawet jeśli to przybierze skrajną formę. -
moremi wrote:Ja tez nie jem więcej, za to częściej, a i tak jestem w dolnej granicy przyrostu wagi. Ty to już w ogóle pod krechą jesteś.
i tak sie bałam ze wczoraj przy ważeniu bedzie zadyma
moremi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Trzymajcie mnie bo bo bo
Wybuchne zaraz wrrr
Moj Mlody ubzdural sobie ze jutro nie idzie do szkoły bo pani z j. polskiego zadala im jeszcze 7 stron w ćwiczeniach
Z jednej strony nie dziwie sie im ze sie zniechecaja bo frekwencja jest marna znaczy przychodzi 7,8 osób z calej klasy a pani probuje nadrobic materiał bo uczy ich od polowy rokuJakas bezsensowna baba nadgania material .Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu !
Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I Ty jako matka sie nie denerwuj tylko daj młodemu olac koncowke szkoly
Jakas bezsensowna baba nadgania material .Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu !
Kapta, to nie jest takie proste. Pewnie się nie wyrabia z podstawą programową.
Osobiscie jestem za tym, żeby dzieci ostatni tydzień miały formalnie wolny.Mega, moremi, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJakby w moich myslach czytal, polazl biegac, mam pol godziny. Nadrobilam tyle, ze:
- cos sie z tajnoscia zdjec na pejsbuku spieprzylo. Coz, podgrupko moja kartonowa, zaspiewajmy refren: "Ja wiedzialesm, ze tak bedzie"
- Krakonka, Dziobak dobrze gada, lac jej wodki. Trzymamy tu za Was wszystko ,co sie da, jeszcze Wam sie odmieni i zazieleni
- gratuluje ciezarnym wynikow, mimo ze nie do konca ogarniam temat. Niemniej wiem, ze kazda wizyta jest rownie stresujaca jak w czasie staran, wiec duze
- Macduska, po wczorajszej aluzji o mrozeniu materialu genetycznego, zaczynam sie o Ciebie mocno martwicWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 20:00
Mega, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, Dziobak, iwcia77, malgos741, kkisia, moremi, megan8, Mala79, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość