35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:ja przed pierwszym usg mialam schize ze niczego tam nie znajda,ze to jakas iluzja albo ciaza urojona
No ja tez takie mam, pomimo, że widziałam juz kilka razy maleństwo.
Ale tak to jest w ciązy i szczęscie i mega stresmoremi, Magda*, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Fajnie, ze ci szyje. Pokaz jak dostaniesz
Ja ma fajne kolorowe pledy jeszcze szyte dla Huberta i dla brata ciotecznego Huberta, to mam dwa, pokazę Wam pożniej jak będę w domu
Ostatnio uszyla mi duza kołdre i poduchy Taka co mozna ja prac w pralce.Normalnie kopara mi opadla jaka ladna.Jak bedzie lepsze swiatlo to zrobie zdjecia.Ma babeczka reke do szycia wiec korzystam .No i w wozku ktorym kupilam w gondoli ta wysciolka byla taka troche przesikana to stwierdzila ,ze dla niej uszycie nowej to pestjka.Wiec bedzie nowa.
AA i reczniki z rozkiem na glowe ma uszyc.Sie kurde staramoremi, ola_35, Magda*, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:co do mojego fb to tak ,ktos miał moje hasło
co prawda mogłam je tylko zmienić,ale emocje wzięły górę i usunełam się z fb
U mnie ostatnio włamali się na konto mojego M na Allegro. Mój M bardzo rzadko z niego korzysta. Ktoś powystawiał rzeczy z jego konta i oczywiście nie wysyłał, korzystał sobie z danych mojego M zmienił tylko nr telefonu. Włamał się też na pocztę , która była podpięta pod Allegro i odczytywał wszystkie maile. Dowiedzielismy się dopiero jak chciał M cos kupić a tutaj konto zablokowane. Dziwię się że jeszcze u nas policji nie było.
-
Krakonka wrote:Cześć.
U mnie to koniec starań.
Za miesiąc przeprowadzam się do mieszkania z dziećmi. Bez m.
Pewnie będę wpadała, jeśli forum nie umrze.efcia, gretka lubią tę wiadomość
-
O taka .Nie wiem czym to jest wypełnione ale puchate , leciutkie i ciepłe bardzo
Troche zdjecia ciemne bo robione telefonem no i pogoda za oknem kijowa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5af92037fb0b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a5371a23aff.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/523781b4ed01.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 09:30
Magda*, ComeToMeBaby, dorbie, moremi, paszczakin, kkisia, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:U mnie ostatnio włamali się na konto mojego M na Allegro. Mój M bardzo rzadko z niego korzysta. Ktoś powystawiał rzeczy z jego konta i oczywiście nie wysyłał, korzystał sobie z danych mojego M zmienił tylko nr telefonu. Włamał się też na pocztę , która była podpięta pod Allegro i odczytywał wszystkie maile. Dowiedzielismy się dopiero jak chciał M cos kupić a tutaj konto zablokowane. Dziwię się że jeszcze u nas policji nie było.
dobrze ze w pore odkryliscie
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moj wczoraj sie zwinalz 2ostatnich lekcji bo tylko siedzieli i sie nudzili
Ja nie wiem po uj taka maniana skoro nic sie nie ucZa a tylko nudza.Powinni im rozdac swiadectwa i wolne
Szykuje lepsiejszy obiad bo zjezdza tesciowa ,a ze szyje mi kocyki minky , rozki i inne bajery to trza sie wysilic bo zasluguje
ja tylko troszke szyłam kiedys,
ale lubie to,chętnie bym do tego wróciła
ale co,jak i tak nie ma dla kogo spódniczek szyćdorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta, to ona robi takie rzeczy cięższego kalibru, co? Super.
Zestawienie materiałów akurat nie w moim guście, ale o gustach się nie dyskutuje ani darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby
Ino pędź tam do kuchni, trza ją ugościć godnieola_35, efcia, Magda*, moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:fajnie ze masz taka pomocna tesciowa
ja tylko troszke szyłam kiedys,
ale lubie to,chętnie bym do tego wróciła
ale co,jak i tak nie ma dla kogo spódniczek szyćMagda*, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta, to ona robi takie rzeczy cięższego kalibru, co? Super.
Zestawienie materiałów akurat nie w moim guście, ale o gustach się nie dyskutuje ani darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby
Ino pędź tam do kuchni, trza ją ugościć godniedorbie, Magda*, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny