35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:I kurde znowu plamię. Coraz bardziej. Mam nawet coś a`la bóle @ a to 11 dzień tabsów.
-
macduska wrote:Simba a nie czas przypadkiem na aktualizację zdjęcia twixów?
Rozmawiałaś z pediatrą o Maksie?
Aktualizacje zrobię.
O Maksie rozmawiałam. Zgadnij co powiedział? Ze to normalne.
A ten jak gdyby nigdy nic zaczął nam sie od dwoch dni turlac z boku na bokMega, efcia, macduska, gretka, moremi, stara.krycha, Bozia3, kkisia, Dziobak, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Tak proszę paniom.
Aktualizacje zrobię.
O Maksie rozmawiałam. Zgadnij co powiedział? Ze to normalne.
A ten jak gdyby nigdy nic zaczął nam sie od dwoch dni turlac z boku na bok
Widocznie potrzebował więcej czasu.
Aaaaa!!! Dopiero zajarzyłam!
Masz szczęście, ze jesteś w Belgii!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 22:38
Mega, efcia, moremi, stara.krycha, Simba, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzlowiek po nocach nadrabia, a one po fejsach sie wlocza i zdjecia ogladaja. Choc Paszcza, robie miejscowe w kartonie
Bisca tez sie zmiesci i kazda z opozycji
ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, Mala79, kkisia, megan8, efcia, macduska, moremi, ania.g, BISCA, iwcia77, Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Simba to zdjecia twojego autorstwa? cudowne
a to wspólne zdjecie czarno-białe no szok, wygladacie jak gwiazdy Hollywood
Odcinek 59493829949493929292292991919100192393938Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 23:02
kapturnica, efcia, Mala79, stara.krycha, BISCA, kkisia, Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Czlowiek po nocach nadrabia, a one po fejsach sie wlocza i zdjecia ogladaja. Choc Paszcza, robie miejscowe w kartonie
Bisca tez sie zmiesci i kazda z opozycji
Zasiadałam.. Tak będę siedzieć!efcia, Mala79, macduska, stara.krycha, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Zasiadałam.. Tak będę siedzieć!
Na dodatek z mojego telefonu na fb sie nie wbije(brak jakiejs tam aplikacji) a nadaje teraz z lozeczka wiec inne gadzety za duze i niewygodne do trzymania.
Tak wiec prosze sie przesunac w tym kartonieefcia, paszczakin, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kometa to MK? Przestaje ogarniac fejsa... Miliony lajkniec starych fotek, tryliony powiadomien o aktywnosci wiedzm... Ide na urlop!
Mala79, Iwone, megan8, ComeToMeBaby, moremi, stara.krycha, BISCA, kapturnica, Simba, efcia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Kometa to MK? Przestaje ogarniac fejsa... Miliony lajkniec starych fotek, tryliony powiadomien o aktywnosci wiedzm... Ide na urlop!
ja też się gubię - jeśli coś napiszę na grupie wiedźmy - to się to wyświetla też innym moim znajomym? nie ogarniam tego..ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tak to Kometa...\
ja też się gubię - jeśli coś napiszę na grupie wiedźmy - to się to wyświetla też innym moim znajomym? nie ogarniam tego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 23:54
megan8, efcia, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość