35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no.. i kurde mielismy isc na spacer, a pada.. dziecie w wozku spi, ja odstawiona na runde po wsi, a tu pada..
mam oslone przeciwdeszczowa na wozek, ale tak specjalnie w deszcz wychodzic? hmm...efcia, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no.. i kurde mielismy isc na spacer, a pada.. dziecie w wozku spi, ja odstawiona na runde po wsi, a tu pada..
mam oslone przeciwdeszczowa na wozek, ale tak specjalnie w deszcz wychodzic? hmm...
dawaj dawaj paszcza, ty nie z cukruprzynajmniej rześkie powietrze sie przysłuży Adasiowi
u nas też pada, ale na szczęscie nie mam potrzeby wychodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 18:44
-
dorbie wrote:Wyślij do korejśc z nas swój link do fb, zaprosi Cię i wprowadzi do grupy
Reni dawaj namiar na fb to cie ustrzele
Bry po pracy, nadrabiamefcia, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mój zestaw sniadaniowo-obiadowy:
Kawa z mlekiem
Maślanka
Ćwiartka białej kapusty
Dwa cukierki owocowe w czekoladzie
10 dkg kiełbasy wiejskiej
Chrupki kukurydziane
Sama jestem ciekawa skutków.efcia, macduska lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:À le jak urodze, to bede procowala na 80% etatu. Bede miala wolne wszystkie piatki. Bedzie super. 4 dni pracy, 3 dni odpoczynku.
Tylko kurka najpierw w ciaze ponoc trzeba zajscMega, efcia, macduska, kkisia, stara.krycha, Iwone lubią tę wiadomość
-
Boszzz przezylam najazd rodzinki -ciotek , wujkow i dzieciorow!!
Mam po kołnierzyk !
Jak to dobrze ,ze tylko raz w roku mam taka maniane z wiesmakami jak sped robia na czeresnie
Co tam ?Jak tu ?Mega, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, gretka, kkisia, moremi, stara.krycha, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Mega nie ma grupy - JESZCZE
tzn ja nic o niej nie wiem
Aaaa podobno mi przedłużyli umowe, mowie podobno, bo dostałam informacje ustna, papiera nie widziałam jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 19:01
efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, paszczakin, gretka, kkisia, moremi, stara.krycha, Mala79, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:a coz tu za posucha? ja w stresie ze jak wroce to nie nadrobie, a tu taka posucha....
akcja przeniosla sie gdzie indziej i bierze ktos wolne od of?
a mnie sie plan sypie- bo jak praca wypali to predko urlopu nie bedzie....
a w ten piatek mam akcje kregoslup- mam nadzieje ze sie powiedzieMega, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Boszzz przezylam najazd rodzinki -ciotek , wujkow i dzieciorow!!
Mam po kołnierzyk !
Jak to dobrze ,ze tylko raz w roku mam taka maniane z wiesmakami jak sped robia na czeresnie
Co tam ?Jak tu ?Mega, kapturnica, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Uff, myślała, ze znowu na tyłach zostałam...
Aaaa podobno mi przedłużyli umowe, mowie podobno, bo dostałam informacje ustna, papiera nie widziałam jeszczeoficjalnie.
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:To się pochwal jak dostaniesz papiera, pogratuluję
oficjalnie.
ale sie okaże
Kkisia twarda babka jestes, wiedziałam, ze tak łatwo broni nie złożysz, z całego serca trzymam za ciebie kciukimalgos741, gretka, kkisia, moremi, stara.krycha, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam na obiedzie, mama zabrała na obiad do restauracji, potem miałyśmy iść na zakupy. Tak się rozpadało, że zostałyśmy na piwku i ulotniłyśmy się jak deszcz był trochę mniejszy od ulewy. Wróciłam do domu. Ale najedzona
za friko hehehe
W menu: zupa krem ze szparagów, kurczak w sosie śmietanowym z kurkami, kluski ze szpinakiem i bukiet surówek.
Mniam.
P.s.zapomniałam dopisać, że żadna z nas nie miała parasola...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 19:15
Mega, kapturnica, ania.g, macduska, gretka, BISCA, kkisia, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Mega nie ma grupy - JESZCZE
tzn ja nic o niej nie wiem
Mega, kapturnica, macduska, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017