35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Tak nie jest chudziak ale szczuply. Jego matka nie zauwazyla + 10 kg . Ja zauwazylam - w lozku:-) , ale nie ma wlosow dlugich - a tak je lubilam.
SolarPolar, moremi, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Heretyczka, gretka, kkisia, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurwa nie rozumiem licytowałam se towar na allegro.Licytacja sie zakonczyla , moja oferta najwyzsza no to żem chyba wygrała nie ??/ .Mineło pol godziny a mi nadal pokazuje ,ze licytuje a nie ze kupilam!! O co kaman ??
moremi, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Simba az taki budyn ciażowy to nie mam
.Odswiezanie nic nie daje.Wylogowywanie rowniez..Chuj nie portal !
moremi, stara.krycha, macduska, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Juz juz, to byl taki zarcik blondynkowy. Nie unos sie. I nie klnij przy dziecku, na Buka!
Wiem ,ze zart ale mnie juz wkurwiajOM !
Ps.Jaki zarcik sie pytamn .No jaki ??Co to za zdrabnianie ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 15:32
Simba, stara.krycha, efcia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Simba natchnelas mnie tortem , musze go miec! Jutro jade do cukierni, no trudno! Najchetniej deser pavlova!
Hmmmm skoro nadal jest czerwiec...
BISCA, efcia, moremi, SolarPolar, kkisia, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Natka podczytuje artykul bo laska na forum wrzesniowek na fb dodała .Nie ma w ustawie zadnej wzmianki o tym by oboje rodzicow musialo byc bez dochodow.
Dla zainteresowanych. Prosz!!!
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Od-nowego-roku-1-tys-zl-miesiecznie-dla-rodzicow-ktorym-nie-przysluguje-urlop-3367461.html -
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ja nie lubie dlugich wlosow, ale Dzejms to moglby troche zapuscic i jakas fryzure miec choc raz i jeszcze bym chciala zeby mial taka brode, taka no, taki zarost kilkudniowy. Ale przetlumacz synowi wojskowego zeby zapuscil brode i choc troche wlosy. Zanim oko otworze, on juz ogolony z kawa, ze sniadaniem...
Jak Ty biedna dajesz rade. Wspieramy Cie bidulkomacduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
następnym razem dasz jej kasę na bułkę!
megan8 wrote:no nie ,znów fotek nie widziałam
teraz to już na sekundę nie można odejść od ovu
mleko dawałam małejBISCA, megan8, efcia, moremi, SolarPolar, gretka, kkisia, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość