35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie lubie dlugich wlosow, ale Dzejms to moglby troche zapuscic i jakas fryzure miec choc raz i jeszcze bym chciala zeby mial taka brode, taka no, taki zarost kilkudniowy. Ale przetlumacz synowi wojskowego zeby zapuscil brode i choc troche wlosy. Zanim oko otworze, on juz ogolony z kawa, ze sniadaniem...SolarPolar wrote:Tak nie jest chudziak ale szczuply. Jego matka nie zauwazyla + 10 kg . Ja zauwazylam - w lozku:-) , ale nie ma wlosow dlugich - a tak je lubilam.
SolarPolar, moremi, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Heretyczka, gretka, kkisia, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Odswiezkapturnica wrote:Kurwa nie rozumiem licytowałam se towar na allegro.Licytacja sie zakonczyla , moja oferta najwyzsza no to żem chyba wygrała nie ??/ .Mineło pol godziny a mi nadal pokazuje ,ze licytuje a nie ze kupilam!! O co kaman ??
moremi, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Juz juz, to byl taki zarcik blondynkowy. Nie unos sie. I nie klnij przy dziecku, na Buka!kapturnica wrote:Simba az taki budyn ciażowy to nie mam
.Odswiezanie nic nie daje.Wylogowywanie rowniez..Chuj nie portal !
moremi, stara.krycha, macduska, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Niech sie uczy od malego!!Simba wrote:Juz juz, to byl taki zarcik blondynkowy. Nie unos sie. I nie klnij przy dziecku, na Buka!
Wiem ,ze zart ale mnie juz wkurwiajOM !
Ps.Jaki zarcik sie pytamn .No jaki ??Co to za zdrabnianie ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 15:32
Simba, stara.krycha, efcia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
Uwielbiam PavlovaSolarPolar wrote:Simba natchnelas mnie tortem , musze go miec! Jutro jade do cukierni, no trudno! Najchetniej deser pavlova!
Hmmmm skoro nadal jest czerwiec...
BISCA, efcia, moremi, SolarPolar, kkisia, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Natka podczytuje artykul bo laska na forum wrzesniowek na fb dodała .Nie ma w ustawie zadnej wzmianki o tym by oboje rodzicow musialo byc bez dochodow.
Dla zainteresowanych. Prosz!!!
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Od-nowego-roku-1-tys-zl-miesiecznie-dla-rodzicow-ktorym-nie-przysluguje-urlop-3367461.html

-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ja nie lubie dlugich wlosow, ale Dzejms to moglby troche zapuscic i jakas fryzure miec choc raz i jeszcze bym chciala zeby mial taka brode, taka no, taki zarost kilkudniowy. Ale przetlumacz synowi wojskowego zeby zapuscil brode i choc troche wlosy. Zanim oko otworze, on juz ogolony z kawa, ze sniadaniem...
Jak Ty biedna dajesz rade. Wspieramy Cie bidulko
macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
następnym razem dasz jej kasę na bułkę!
megan8 wrote:no nie ,znów fotek nie widziałam
teraz to już na sekundę nie można odejść od ovu
mleko dawałam małej
BISCA, megan8, efcia, moremi, SolarPolar, gretka, kkisia, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH