35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Ciekawe od czego to jest uwarunkowane , ze sie w ciazy tyje duzo albo malo. Czasami wcale ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 17:13
stara.krycha, BISCA, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Ona ostatnio sie go pozbyc chciala, ale ja juz zaklepalam jakby co!
Ja nie chce, mam swojego, całkiem dobry chłop jeszcze
Tak od nowa wszystko wypracowac- nie chciałoby mi sieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 17:19
stara.krycha, moremi, SolarPolar, kapturnica, gretka, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Chyba duzo tez w tym co sie je..Sama widze po sobie .W pierwszej ciazy jadlam kiedy chcialam i co chcialam.Teraz mam obwarowania wiec chyba tu jest jeden z haczykow
Ok, wiec nie ma czary mary. Rada jest taka : chcesz byc szczupla ? Nie zryj tyle !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 17:21
stara.krycha, kapturnica, efcia, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyjechałam po odbór okularów z reklamcji. Czekajac na moją kolej gapiłam się na wystawki oprawek.
Jak przyszło co do czego to Pani najpierw przez 10 minut szukała moich okularów a potem mi zaczęła tłumaczyć, że nie mieli już u producenta mojego koloru tylko inne. I pokazuje... Czarne a szkła w nakładce przeciwsłonecznej zielonolustrzane. Zupełnie mi nie pasujące.
A ja jej na to, że jak to nie ma takich samych jak u niech na półce leżą...
Na to pani zrobiła wielkie oczy i się zaczęła pultać, że nie wiedziała!
(Tu należy wstawić obelżywe słowo oznaczające kobietę lekkich obyczajów!)
Koniec końców wymienili mi te oprawki, ale nawet "przepraszam" nie usłyszałam.
Co za dzień, co za dzień!
kapturnica, efcia, kkisia, moremi, Reni, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:krych ,co kasujesz posty !!
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/metformina,1377,37.html
Nudzi mi sieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 17:42
megan8, efcia, moremi lubią tę wiadomość