35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Kkapta mogłas nie wygrać
wystarczy, że sprzedający ustawił minimalną kwotę jaką chce
Wtedy sie pojawia ,ze towar nie uzyskal kwoty minimalnej i aukcja nie jest pokazywana ,ze sie ja wygralo .
Juz tak mialam.
Laska mi napisala ,ze cos allegro ma problemy z uaktualnieniem jej konta bankowego.Wiec chyba tu jest problem .efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj prawie spakowany. Jak przylazlam z roboty, malo zebow nie wybilam, bo na podlodze walalo sie WSZYSTKO niezbedne na cale dwa dni u mamuni, a ksieciuniu padniety na kanapie. No pakowanie go zmoglo!
Musialam dokonczyc, bo bym sie go dzis nie pozbyla w tym tempie
SolarPolar, kapturnica, BISCA, megan8, moremi, macduska, efcia, kkisia, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Teraz mam 44 i jestem stateczna tlusta matrona dlatego pokazuje jak bylam mloda a ze forum +35 to na zdjeciach sie zalapalam bo co mam sie prownywac do 35 latek teraz jak mam 44!!!
dorbie, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja niestety nie weszlabym w ani jeden. Trzymam takie jeansiki gdy dupcia byla zgrabna. Niestety kilogramy mnie przygniotly. Choc na zdjeciu + 35 tez juz jestem z potezna nadwaga.
moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Naprawde na zdjeciu mam 30 kg nadwagi, teraz ciut wiecej:-(, w ciazy utylam prawie 40 kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 17:12
SolarPolar, BISCA, moremi, efcia, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Na prawde na zdjeciu mam 30 kg nadwagi, teraz ciut wiecej:-(, w ciazy utylam prawie 40 kg.
. Ale teraz mam 5 jak na razie i sama w szoku jestem .Szkoda tylko ,ze starruje z wyzsza waga niz wtedy...
stara.krycha, moremi, kkisia lubią tę wiadomość