35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, mam dziś to samo. Jak szłam koło ruchliwej ulicy to niedobrze mi się robiło od spalin. Teraz jeszcze głowa mnie boli.stara.krycha wrote:Jak ja nienawidze @. Boli wszystko: brzuch, glowa, plecy, cycki. Na zmiane zimno i goraco, mdli, kreci sie w glowie. No i ten ciagly glod. A co zjem, to... , a boli przy tym sakramencko! Szlak!

stara.krycha lubi tę wiadomość
-
Aaaa, taka historiaiwcia77 wrote:opowiem wam cos:
poszlam z Ivo w krzaki na tyly basenu, zeby go uspic..ide alejkami a tam kura jajko znosi..pogdakala i poszla...jajko wrocilo ze mna do domu...dzis bedzie jajowka
świeżutkie
malgos741, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Ale tak od obcej kury??? A wiesz czy aby szczepiona była?iwcia77 wrote:opowiem wam cos:
poszlam z Ivo w krzaki na tyly basenu, zeby go uspic..ide alejkami a tam kura jajko znosi..pogdakala i poszla...jajko wrocilo ze mna do domu...dzis bedzie jajowka
iwcia77, gretka, Aasiula, efcia, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Nie zaimponowala mi ta pani wcale. Arbuza? Phi. Toc nasza rodzima Jagienka orzechy podladkami łupała! I do tego pewnie laskowe!Reni wrote:http://www.unilad.co.uk/nsfw/this-woman-does-not-skip-leg-day-and-proves-it/
Dziobak a zrób tak
p.s.pocieszające, że też ma cellulit
iwcia77, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Nie juz mi przeszlo szczegolnie jak mi Kryska mlodym cialem wyjechala a Asiula .... Itp itd . Przygotuje sie z fotkami do 35 roku i poczekam na wasz 44 urodziny
iwcia77, moremi, efcia, kapturnica, Aasiula, stara.krycha, ania.g, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ja sie nie załapałam na fotki, znowu.....musze na jakas terapie sie zapisać bo w depresje wpadnę

W sobotę idę na pogrzeb męża koleżanki, kurcze długo załatwiali, w poniedziałek zmarł...
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
Uwaga, Krycha, Polar! Nadrobilam, czekam!
To nie na moje nerwy, zanim nadrobiłam to ze cztery razy pokazywałas Krycha fote na chwilę, to teraz i ja chcę! Byś zostawiła raz a porządnie. Teraz się nie wywiniesz.
Dawać kurdę foty!
Ostrzegam, że ja też mam @!!!
iwcia77, malgos741, Mega, moremi, Aasiula, stara.krycha, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
Moze nie przyjdzie przez najbliższe 9 miesięcy?Aasiula wrote:Jesssuuu jak mnie brzuch boli ,oszaleje ,nospa nie działa
,i hektolitry sluzu ze mnie schodza a tej pindy @ dalej nie ma 
ok, nic już nie mowie
iwcia77, moremi, gretka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Asiula do ginka idź bo coś nie tak jest..Aasiula wrote:Jesssuuu jak mnie brzuch boli ,oszaleje ,nospa nie działa
,i hektolitry sluzu ze mnie schodza a tej pindy @ dalej nie ma 
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Dorbie wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, spokojnej ciąży, porodu ekspresu i niespodzianki w postaci córki
efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
poczekać chwilę z fotkami bo idę się kąpać
(mąż przygotował
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 21:01
iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Polar bądź dobrym czlowiekiem i wrzuć fotkiiwcia77 wrote:no ale Polar sie zbuntowal i chuj a nie fotki beda ...

plissss
iwcia77, Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH