35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Jak ja nienawidze @. Boli wszystko: brzuch, glowa, plecy, cycki. Na zmiane zimno i goraco, mdli, kreci sie w glowie. No i ten ciagly glod. A co zjem, to... , a boli przy tym sakramencko! Szlak!
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:opowiem wam cos:
poszlam z Ivo w krzaki na tyly basenu, zeby go uspic..ide alejkami a tam kura jajko znosi..pogdakala i poszla...jajko wrocilo ze mna do domu...dzis bedzie jajowkaświeżutkie
malgos741, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:opowiem wam cos:
poszlam z Ivo w krzaki na tyly basenu, zeby go uspic..ide alejkami a tam kura jajko znosi..pogdakala i poszla...jajko wrocilo ze mna do domu...dzis bedzie jajowkaiwcia77, gretka, Aasiula, efcia, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:http://www.unilad.co.uk/nsfw/this-woman-does-not-skip-leg-day-and-proves-it/
Dziobak a zrób tak
p.s.pocieszające, że też ma cellulitiwcia77, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Nie juz mi przeszlo szczegolnie jak mi Kryska mlodym cialem wyjechala a Asiula .... Itp itd . Przygotuje sie z fotkami do 35 roku i poczekam na wasz 44 urodziny
iwcia77, moremi, efcia, kapturnica, Aasiula, stara.krycha, ania.g, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ja sie nie załapałam na fotki, znowu.....musze na jakas terapie sie zapisać bo w depresje wpadnę
W sobotę idę na pogrzeb męża koleżanki, kurcze długo załatwiali, w poniedziałek zmarł...stara.krycha lubi tę wiadomość
-
Uwaga, Krycha, Polar! Nadrobilam, czekam!
To nie na moje nerwy, zanim nadrobiłam to ze cztery razy pokazywałas Krycha fote na chwilę, to teraz i ja chcę! Byś zostawiła raz a porządnie. Teraz się nie wywiniesz.
Dawać kurdę foty!
Ostrzegam, że ja też mam @!!!iwcia77, malgos741, Mega, moremi, Aasiula, stara.krycha, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jesssuuu jak mnie brzuch boli ,oszaleje ,nospa nie działa
,i hektolitry sluzu ze mnie schodza a tej pindy @ dalej nie ma
ok, nic już nie mowie
iwcia77, moremi, gretka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jesssuuu jak mnie brzuch boli ,oszaleje ,nospa nie działa
,i hektolitry sluzu ze mnie schodza a tej pindy @ dalej nie ma
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dorbie wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, spokojnej ciąży, porodu ekspresu i niespodzianki w postaci córki
efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
poczekać chwilę z fotkami bo idę się kąpać
(mąż przygotował
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 21:01
iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:no ale Polar sie zbuntowal i chuj a nie fotki beda ...
plissss
iwcia77, Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość