35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krycha a ty która klasa gimnazjum jestes, co? Ładnie to tak cyganic co do wieku?

No laska konkretna z ciebie jest....
stara.krycha, iwcia77, Aasiula, efcia, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj tam, oj tam, wpasowalam sie w trendy, tu kazda tak wyglada, to co mam byc gorsza?Dziobak wrote:Co ty Krycha tu sciemniasz, to jakas nastolatka jest. Nie mialo byc zdjecie chrzesniaczki, tylko twoje. Bosz...
Dziobak, iwcia77, Mega, Aasiula, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krycha, widziałam

Zadzwonił kuzyn w sprawie wesela i mnie zagadał, a ja cały czas twoją fotkę na ekranie podziwiałam.
Ładny kolor włosów
Ładna metryka, ty masz chociaż te trzydzieści?!
I ładne tło.
Wogóle wszystko ładne.
stara.krycha, Mega, Aasiula, efcia, ania.g, moremi, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle chyba kuzynowi linka nie wysylalas?! Chociaz, jak przystojny...ComeToMeBaby wrote:Krycha, widziałam

Zadzwonił kuzyn w sprawie wesela i mnie zagadał, a ja cały czas twoją fotkę na ekranie podziwiałam.
Ładny kolor włosów
Ładna metryka, ty masz chociaż te trzydzieści?!
I ładne tło.
Wogóle wszystko ładne.
Mega, Aasiula, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Nie mogłam pisać ani reagować. Ale tak, na przyszłość jakiś system powiadamiania o zdjęciach by się przydał. Np. Alarm na fejsie dla tych co posiadają.stara.krycha wrote:A Komecie to extra qrwa powiadomienia trza wysylac?!
stara.krycha, Mega, Aasiula, iwcia77, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Do lozka to z mężem idź, a nie z telefonemstara.krycha wrote:Palec do budki komu jeszcze, bo do lozka z telefonem bym poszla, a z telfona linkow wstawiac nie umiem
a wibruje on chociaż?
iwcia77, stara.krycha, efcia, ania.g, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam nie było szefa ,a debilami nie bede gadacComeToMeBaby wrote:Acha, byłaś u gówniarzy???

bo oni o niczym nie wiedza .Wiec jutro rano lece do niego ,chociaz Marek mowi zeby odpuscic to tylko kilka szmponow i kremow ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 21:56
efcia, Mega, iwcia77, moremi, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH