35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77, Bursztyn, peppapig, Aasiula, kapturnica, stara.krycha, Simba, macduska, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, paszczakin, efcia, moremi, gretka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Bursztynku

Wiesz ja to mam sentymenta do Cię, Ty trochę jak matka krzesna
parę dobrych rad i bach ja w ciąży!
Aa bry wszystkim i witam nowe koleżanki zniecierpliwione. Of kors u mnie 35 w cieniu od paru dni, od rana do nocy. Już mam dość gorąca,halo już się zagrzałam!
Dzisiaj moja córka jedzie na obóz na 2 tygodnie,matko już mi się tęskni
kapturnica, stara.krycha, Bliska 77, Aasiula, Reni, Bursztyn, kkisia, Mega, efcia, moremi, gosia7122, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
Pociesz sie,ze ja za chwile na 15ta do gina jade.W budynku bez klimy , okien i nawiewow.peppapig wrote:Witaj Bursztynku

Aa bry wszystkim i witam nowe koleżanki zniecierpliwione. Of kors u mnie 35 w cieniu od paru dni, od rana do nocy. Już mam dość gorąca,halo już się zagrzałam!
Kurwa na sama mysl mi sie psiuta spociła
stara.krycha, Aasiula, macduska, peppapig, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
owszem, wpadlam....kapturnica wrote:No Burszta tylko mi nie mów ,żeś wpadła i wypadła stąd!
wczoraj, do dziury w podlodze
stara.krycha, Bliska 77, macduska, Reni, kkisia, kapturnica, Simba, Aasiula, Mega, Bozia3, efcia, moremi, gretka, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Kapta wielka jesteś

Ja w chałupie betonowej siedze,jest ok 20 stopni okna pozamykane. Na obiad wcześniej zamrożone pirogi z truskawkami. Ją co 2 godziny idę wsiąść szybki prysznic. Leżę książkę czytam... do lekarza za 3 tygodnie dopiero
To kciuki trzymam,za wszystkie w te upały,życzę nam odrobiny deszczu.
stara.krycha, kkisia, kapturnica, Simba, Sabina, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
dziekuje i bardzo sie cieszepeppapig wrote:Witaj Bursztynku

peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH