35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:dostałam jeszcze jeden zastrzyk cetrotide na jutro
punkcja w czwartek
transfer w niedzielę
endometrium ok 10
P - 18,17,13
L - 18,16,16,14,14,13
coś przystopowały
no ale ładnie jest.. do czwartku jeszcze pewnie podrosna.. liczy sie jakosc, a nie ilosc- ja mialam 11 jajcow doroslych i tylko Adaskowe przetrwalo..
poza tym Reni, ile Ty tych dzieci chcesz- do emerytury bedzie je rodzic?
Reni, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, gretka lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Wrzucałam jedno z nich na fb ale Ty tam nie zaglądasz. Mogę Ci pokazać na priv ale na forum wolę nie wrzucać.
wyslalam Ci zaprzyjaciolkowanie, bo jakims zlym cudem nie mialam Cie na liscie.. poka!
ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Muszę się nauczyć takiego kamuflażu, bo u mnie nawet po tygodniu sprzątania daleko do czystości.
musisz miec pokoj, do ktorego mozna wszytsko wrzucic i zamknac drzwi
Bliska 77, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry

Reni, stara.krycha, Simba, kkisia, paszczakin, macduska, ania.g, Bliska 77, Aasiula, Mega, Sabina, Heretyczka, peppapig, kapturnica, Zofia8, anna maria, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, efcia, moremi, gretka, gosia7122, Arwena, Niuta, SolarPolar, megan8, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
o kurwa Bursztynie mój Najdroższy kolorowy
Bursztyn wrote:Dzien dobry
stara.krycha, kkisia, Simba, macduska, Bliska 77, Bursztyn, Aasiula, Mega, Sabina, peppapig, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, efcia, moremi, gretka, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry

jeeezzzzzzzu, jest duch od Ani!
stara.krycha, kkisia, Simba, Reni, Bliska 77, Aasiula, Mega, Sabina, kapturnica, BISCA, Bozia3, efcia, moremi, gretka, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH