35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale fajnie to czytacmoremi wrote:Hehe, marne szanse
Paszcza się przecież nigdzie nie publikuje.
Wrażenia? Było super
Dziewczyny to laski, obie wyższe ode mnie o jakąś głowę. Simba na żywo wygląda lepiej niż Szaron Ston, a Paszczak to gówniara. Buzię ma jak dziecko z klasy maturalnej.
Adaś był troszkę zdegustowany widząć taką liczbę gości, Leon to gwiazda - cały czas się uśmiechał, pedałował nóżkami i probował siadać, a Max... Boski
te jego przymrużone oczy będą działały na kobiety 
Jedzenie - do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć. Niebo w gębie
Mieszkanie Paszczaka jeszcze piękniejsze niż pokazywała na zdjęciach
, dobrze ze mialyscie taka mozliwosc zeby sie spotkac ....
moremi, paszczakin, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Po pierwsze to trzymam kciuki Reni.
A po drugie będę się chwalić. Moja córka prawie ośmioletnia sama dziś przewinęła Marcela z kupy jak mnie nie było a moja starsza ponad szesnastoletnia uciekła do drugiego pokoju... Także młoda stanęła na wysokości zadania
W szoku normalnie jestem
Bliska 77, macduska, BISCA, Simba, moremi, Dziobak, paszczakin, Reni, Mega, kkisia, kapturnica, peppapig, ComeToMeBaby, efcia, gretka, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
No brawo!ania.g wrote:Dzień dobry
Po pierwsze to trzymam kciuki Reni.
A po drugie będę się chwalić. Moja córka prawie ośmioletnia sama dziś przewinęła Marcela z kupy jak mnie nie było a moja starsza ponad szesnastoletnia uciekła do drugiego pokoju... Także młoda stanęła na wysokości zadania
W szoku normalnie jestem 
Moja przewija ale tylko siuski
BISCA, ania.g, moremi, Reni, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Miałam zapytać czy komuś jeszcze te upały wpłynęły na ośrodek ortografii w mózgu.malgos741 wrote:Witam dziewczynki
u mnie dziś chłodniej i do tego zaczął padać deszczyk super...
tak to ja mogę iść do pracy
ps. wczoraj od tego gorąca lusterko wsteczne mi odpadło i dziś muszę zasówać do autoszyb aby mi przykleili ...
Małgoś
zasuwaj, zasuwaj
Simba, ania.g, paszczakin, BISCA, Mega, kkisia, kapturnica, peppapig, Zofia8, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wiecie co robie? Pracuje.
W miedzyczasie dzwonie do banku zeby pogadac o kredycie, bo ile razy pojedziemy do Paszczaka to mi sie wlacza lampka "wlasny dom"
moremi, Dziobak, ania.g, Bliska 77, paszczakin, Aasiula, Mega, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Jedliscie. Mężowie też byli, a i chłopaki też o suchym pysku nie siedzieli.dorbie wrote:Morka, nareszcie jakieś streszczenie
Cudny opis. Nie potrzebuje już zdjęć.
A co jadlyscie?
Adaś wciągał głównie mleko, Max i Leon marchewkę z batatem i doprawili mlekiem (Max to niejadek
), o przegryzkach w postaci marchewek z dipem, serach i oliwkach nie muszę wspominać, na obiad była fantastyczna sałatka, niby "wrzucasz co masz", ale mogłabym taką jeść codziennie. Były też dwie tarty bez ciasta francuskiego. I jeszcze jedna sałatka, której nie spróbowałam, bo zapchałam się tartami
a jeszcze trzeba było zostawić miejsce na ciasta... Ledwo doturlałam się do domu
ania.g, Bliska 77, Simba, Dziobak, paszczakin, Aasiula, Mega, kkisia, peppapig, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, gretka, SolarPolar, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jakie bordowe? Mają być różowe. Na dziewczynkęKrakonka wrote:Ja ostatnio mniej śledzę, ale bardzo trzymam kciuki za bordowe krechy u Reni w odpowiednim czasie.
Sabina, Bliska 77, Simba, paszczakin, Krakonka, Aasiula, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
U mojego męża włączyła się lampka "niezbędna sprzątaczka"Simba wrote:Wiecie co robie? Pracuje.
W miedzyczasie dzwonie do banku zeby pogadac o kredycie, bo ile razy pojedziemy do Paszczaka to mi sie wlacza lampka "wlasny dom"

Serio. Stwierdził, że do Paszczaka sprzątaczka musi ze dwa razy w tygodniu przychodzić, bo niemożliwe jest wychowywanie dziecka, gotowanie (i to jak) i polerowanie tego domu.
Sabina, Dziobak, Bliska 77, Simba, paszczakin, Aasiula, kkisia, Bozia3, efcia, gretka, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMyślisz? Mi się kiedyś śniło że Reni ma syna Filipka i z drugim wpadłamoremi wrote:Jakie bordowe? Mają być różowe. Na dziewczynkę

a Filip jeszcze malutki
taki to proroczy sen miałam
Bliska 77, moremi, Krakonka, Reni, Aasiula, kkisia, kapturnica, BISCA, efcia, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale miałam dziś beznadziejną noc i posrane sny. Parę min po 2 w naszej sypialni rozległ się charakterystyczny dla tego miejsca huk. Już było u mnie po spaniu. Zwykle to olewam a teraz nie mogłam zasnąć. Przez półtorej godziny czytałam książkę. Jak już zasnęłam to śniło mi się że nagle do domu wlazło mi czterech facetów w jasnych uniformach i twierdzili że u mnie jest wyciek gazu. Jak stwierdziłam że coś kręcą to jeden z nich nie wytrzymał i strzelił do mnie z korka ( pamiętacie takie ustrojstwo, strzelało się z tego chyba dla zrobienia hałasu a moja mama używała tego jak wołała tatę na obiad), oberwałam w bok brzucha a ból był bardzo realny. Wiem o czym mówię bo jak miałam 6 lat to rozbroiłam taki niby zepsuty korek...Wracając do snu to oni nagle stwierdzili że przyszli mnie zabić bo jestem demonem. I nagle w lustrze zobaczyłam że robią mi się białe oczy. Panowie od gazu zniknęli ale pojawił się wilk biegnący drogą. Ktoś w śnie powiedział że szatan po mnie idzie. Więc ucięłam wilkowi głowę nożem. Wilk bez głowy zmienił się w dobermana którego musiałam pociąć na kawałki. Potem jeszcze raz odcinałam głowę wilkowi i się obudziłam. Byłam w pół śnie i usłyszałam że młoda idzie do nas do łóżka się przytulić. Byłam pewna na 100% że mąż z tego łóżka wstał i poszedł do łazienki a młoda wskoczyła na jego miejsce. Nawet poczułam jak się rozpycha i wsadza mi łokieć w plecy. Jakie było moje zdziwienie jak otworzyłam oczy i zobaczyłam że młoda stoi przed moim nosem i pyta czy może się do nas wcisnąć a mąż leży na swoim miejscu i śpi... Pojebana noc.
paszczakin, Krakonka, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Andzej!!! Chodz! Robota jest do zrobienia.
Wez kropidlo
Aniaaa...wspolczuje Ci takiej nocy. Takie sny potrafia czlowieka wiele dni przesladowac
ania.g wrote:Ale miałam dziś beznadziejną noc i posrane sny. Parę min po 2 w naszej sypialni rozległ się charakterystyczny dla tego miejsca huk. Już było u mnie po spaniu. Zwykle to olewam a teraz nie mogłam zasnąć. Przez półtorej godziny czytałam książkę. Jak już zasnęłam to śniło mi się że nagle do domu wlazło mi czterech facetów w jasnych uniformach i twierdzili że u mnie jest wyciek gazu. Jak stwierdziłam że coś kręcą to jeden z nich nie wytrzymał i strzelił do mnie z korka ( pamiętacie takie ustrojstwo, strzelało się z tego chyba dla zrobienia hałasu a moja mama używała tego jak wołała tatę na obiad), oberwałam w bok brzucha a ból był bardzo realny. Wiem o czym mówię bo jak miałam 6 lat to rozbroiłam taki niby zepsuty korek...Wracając do snu to oni nagle stwierdzili że przyszli mnie zabić bo jestem demonem. I nagle w lustrze zobaczyłam że robią mi się białe oczy. Panowie od gazu zniknęli ale pojawił się wilk biegnący drogą. Ktoś w śnie powiedział że szatan po mnie idzie. Więc ucięłam wilkowi głowę nożem. Wilk bez głowy zmienił się w dobermana którego musiałam pociąć na kawałki. Potem jeszcze raz odcinałam głowę wilkowi i się obudziłam. Byłam w pół śnie i usłyszałam że młoda idzie do nas do łóżka się przytulić. Byłam pewna na 100% że mąż z tego łóżka wstał i poszedł do łazienki a młoda wskoczyła na jego miejsce. Nawet poczułam jak się rozpycha i wsadza mi łokieć w plecy. Jakie było moje zdziwienie jak otworzyłam oczy i zobaczyłam że młoda stoi przed moim nosem i pyta czy może się do nas wcisnąć a mąż leży na swoim miejscu i śpi... Pojebana noc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 11:44
Bliska 77, ania.g, moremi, Dziobak, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Ania g.czasem takie sny sie zdarzaja, w ciazy czesciej, hormony i mysli szaleja, pamietaj ze to byl tylko sen i postaraj sie,w miare mozliwosci, zrelaksowac
Rozumiem co czujesz, mi pare dni temu snilo sie ze moj byly powiedzial ze nie odda mi dziecka ktore kiedys urodzilam i je oddalam, za duzo pisania ale to bylo strasznie realne i cholernie przygnebiajace uczucie, tlumaczylam sobie w polsnie ze przeciez ja poronilam a nie oddalam dziecko i to bylo z moim mezem.....
U mnie noc tez byla ciezka ale to z powodu upalow i bezsennosci mlodszej.
Sabina, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
O matko to też masakra, współczuję.Bliska 77 wrote:Ania g.czasem takie sny sie zdarzaja, w ciazy czesciej, hormony i mysli szaleja, pamietaj ze to byl tylko sen i postaraj sie,w miare mozliwosci, zrelaksowac
Rozumiem co czujesz, mi pare dni temu snilo sie ze moj byly powiedzial ze nie odda mi dziecka ktore kiedys urodzilam i je oddalam, za duzo pisania ale to bylo strasznie realne i cholernie przygnebiajace uczucie, tlumaczylam sobie w polsnie ze przeciez ja poronilam a nie oddalam dziecko i to bylo z moim mezem.....
U mnie noc tez byla ciezka ale to z powodu upalow i bezsennosci mlodszej.
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
moremi wrote:Hehe, marne szanse
Paszcza się przecież nigdzie nie publikuje.
Wrażenia? Było super
Dziewczyny to laski, obie wyższe ode mnie o jakąś głowę. Simba na żywo wygląda lepiej niż Szaron Ston, a Paszczak to gówniara. Buzię ma jak dziecko z klasy maturalnej.
Adaś był troszkę zdegustowany widząć taką liczbę gości, Leon to gwiazda - cały czas się uśmiechał, pedałował nóżkami i probował siadać, a Max... Boski
te jego przymrużone oczy będą działały na kobiety 
Jedzenie - do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć. Niebo w gębie
Mieszkanie Paszczaka jeszcze piękniejsze niż pokazywała na zdjęciach
Hej, Ty sie tez przecie nie publikujesz, prosze nie zwalac na mnie. Tylko gwiazda Simba ma swoj funpage
Adas nie byl wcale zdegustowany, tak w glebi duszy sie cieszyl. Tylko, ze przez to, ze on jest taki duzy to sie zapomina, ze w gruncie rzeczy to jeszczce malenstwo dwumiesieczne i troche tak jakos sie wiecej po nim spodziewa, jak po chopakach Simby- ze sie beda chichrac w odpowiedzi na głupie miny.. A to jeszczce chwilka, na razie chichranie jest zarezerwowane dla rodzicow
Morce jest w ciazy przeslicznie, zazdraszczam wdzieku chodzenia w ciazowych sukienkach- ja w takich rzeczach wygladalam jak walen na plazy, a Morek jak gwiazda. Tylko pogoda nam nie dopisala i odpadlo siedzenie w ogrodzie..
Sabina, Bliska 77, moremi, Aasiula, Simba, macduska, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, efcia, gretka, megan8 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Morka, nareszcie jakieś streszczenie
Cudny opis. Nie potrzebuje już zdjęć.
A co jadlyscie?
Same rzeczy na winie..
Znaczy ja wrzucilam do gara co sie nawinie
Sabina, Bliska 77, moremi, Aasiula, Simba, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH