SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Hehe, marne szanse :-D Paszcza się przecież nigdzie nie publikuje.

Wrażenia? Było super :-)
    Dziewczyny to laski, obie wyższe ode mnie o jakąś głowę. Simba na żywo wygląda lepiej niż Szaron Ston, a Paszczak to gówniara. Buzię ma jak dziecko z klasy maturalnej.
    Adaś był troszkę zdegustowany widząć taką liczbę gości, Leon to gwiazda - cały czas się uśmiechał, pedałował nóżkami i probował siadać, a Max... Boski :-D te jego przymrużone oczy będą działały na kobiety ;-)

Jedzenie - do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć. Niebo w gębie :-)
    Mieszkanie Paszczaka jeszcze piękniejsze niż pokazywała na zdjęciach :-)
    Ale fajnie to czytac :-), dobrze ze mialyscie taka mozliwosc zeby sie spotkac ....

moremi, paszczakin, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze spotkania :)

Bliska 77, Simba, paszczakin, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Po pierwsze to trzymam kciuki Reni.
    A po drugie będę się chwalić. Moja córka prawie ośmioletnia sama dziś przewinęła Marcela z kupy jak mnie nie było a moja starsza ponad szesnastoletnia uciekła do drugiego pokoju... Także młoda stanęła na wysokości zadania :) W szoku normalnie jestem :)

Bliska 77, macduska, BISCA, Simba, moremi, Dziobak, paszczakin, Reni, Mega, kkisia, kapturnica, peppapig, ComeToMeBaby, efcia, gretka, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Zazdroszcze spotkania :)
    Ja tez :-)

Simba, peppapig lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Po pierwsze to trzymam kciuki Reni.
    A po drugie będę się chwalić. Moja córka prawie ośmioletnia sama dziś przewinęła Marcela z kupy jak mnie nie było a moja starsza ponad szesnastoletnia uciekła do drugiego pokoju... Także młoda stanęła na wysokości zadania :) W szoku normalnie jestem :)
    No brawo!
    Moja przewija ale tylko siuski

BISCA, ania.g, moremi, Reni, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio mniej śledzę, ale bardzo trzymam kciuki za bordowe krechy u Reni w odpowiednim czasie.

BISCA, Reni, Aasiula, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Witam dziewczynki ;) u mnie dziś chłodniej i do tego zaczął padać deszczyk super...
    tak to ja mogę iść do pracy
    ps. wczoraj od tego gorąca lusterko wsteczne mi odpadło i dziś muszę zasówać do autoszyb aby mi przykleili ...
    Miałam zapytać czy komuś jeszcze te upały wpłynęły na ośrodek ortografii w mózgu.
    Małgoś :-D zasuwaj, zasuwaj ;-)

Simba, ania.g, paszczakin, BISCA, Mega, kkisia, kapturnica, peppapig, Zofia8, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co robie? Pracuje.
    W miedzyczasie dzwonie do banku zeby pogadac o kredycie, bo ile razy pojedziemy do Paszczaka to mi sie wlacza lampka "wlasny dom" :)

moremi, Dziobak, ania.g, Bliska 77, paszczakin, Aasiula, Mega, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Morka, nareszcie jakieś streszczenie :-) Cudny opis. Nie potrzebuje już zdjęć.
    A co jadlyscie?
    Jedliscie. Mężowie też byli, a i chłopaki też o suchym pysku nie siedzieli.
    Adaś wciągał głównie mleko, Max i Leon marchewkę z batatem i doprawili mlekiem (Max to niejadek :-D ), o przegryzkach w postaci marchewek z dipem, serach i oliwkach nie muszę wspominać, na obiad była fantastyczna sałatka, niby "wrzucasz co masz", ale mogłabym taką jeść codziennie. Były też dwie tarty bez ciasta francuskiego. I jeszcze jedna sałatka, której nie spróbowałam, bo zapchałam się tartami :-( a jeszcze trzeba było zostawić miejsce na ciasta... Ledwo doturlałam się do domu ;-)

ania.g, Bliska 77, Simba, Dziobak, paszczakin, Aasiula, Mega, kkisia, peppapig, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, gretka, SolarPolar, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja ostatnio mniej śledzę, ale bardzo trzymam kciuki za bordowe krechy u Reni w odpowiednim czasie.
    Jakie bordowe? Mają być różowe. Na dziewczynkę ;-)

Sabina, Bliska 77, Simba, paszczakin, Krakonka, Aasiula, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wiecie co robie? Pracuje.
    W miedzyczasie dzwonie do banku zeby pogadac o kredycie, bo ile razy pojedziemy do Paszczaka to mi sie wlacza lampka "wlasny dom" :)
    U mojego męża włączyła się lampka "niezbędna sprzątaczka" ;-)
    Serio. Stwierdził, że do Paszczaka sprzątaczka musi ze dwa razy w tygodniu przychodzić, bo niemożliwe jest wychowywanie dziecka, gotowanie (i to jak) i polerowanie tego domu.

Sabina, Dziobak, Bliska 77, Simba, paszczakin, Aasiula, kkisia, Bozia3, efcia, gretka, SolarPolar lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jakie bordowe? Mają być różowe. Na dziewczynkę ;-)
    Myślisz? Mi się kiedyś śniło że Reni ma syna Filipka i z drugim wpadła ;-) a Filip jeszcze malutki :-) taki to proroczy sen miałam :-)

Bliska 77, moremi, Krakonka, Reni, Aasiula, kkisia, kapturnica, BISCA, efcia, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wózek to jakiś ciemny miała :-) wiem, bo w tym śnie byłam z nią na kawie :-)

moremi, paszczakin, Reni, kkisia, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam dziś beznadziejną noc i posrane sny. Parę min po 2 w naszej sypialni rozległ się charakterystyczny dla tego miejsca huk. Już było u mnie po spaniu. Zwykle to olewam a teraz nie mogłam zasnąć. Przez półtorej godziny czytałam książkę. Jak już zasnęłam to śniło mi się że nagle do domu wlazło mi czterech facetów w jasnych uniformach i twierdzili że u mnie jest wyciek gazu. Jak stwierdziłam że coś kręcą to jeden z nich nie wytrzymał i strzelił do mnie z korka ( pamiętacie takie ustrojstwo, strzelało się z tego chyba dla zrobienia hałasu a moja mama używała tego jak wołała tatę na obiad), oberwałam w bok brzucha a ból był bardzo realny. Wiem o czym mówię bo jak miałam 6 lat to rozbroiłam taki niby zepsuty korek...Wracając do snu to oni nagle stwierdzili że przyszli mnie zabić bo jestem demonem. I nagle w lustrze zobaczyłam że robią mi się białe oczy. Panowie od gazu zniknęli ale pojawił się wilk biegnący drogą. Ktoś w śnie powiedział że szatan po mnie idzie. Więc ucięłam wilkowi głowę nożem. Wilk bez głowy zmienił się w dobermana którego musiałam pociąć na kawałki. Potem jeszcze raz odcinałam głowę wilkowi i się obudziłam. Byłam w pół śnie i usłyszałam że młoda idzie do nas do łóżka się przytulić. Byłam pewna na 100% że mąż z tego łóżka wstał i poszedł do łazienki a młoda wskoczyła na jego miejsce. Nawet poczułam jak się rozpycha i wsadza mi łokieć w plecy. Jakie było moje zdziwienie jak otworzyłam oczy i zobaczyłam że młoda stoi przed moim nosem i pyta czy może się do nas wcisnąć a mąż leży na swoim miejscu i śpi... Pojebana noc.

paszczakin, Krakonka, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzej!!! Chodz! Robota jest do zrobienia.
    Wez kropidlo

Aniaaa...wspolczuje Ci takiej nocy. Takie sny potrafia czlowieka wiele dni przesladowac O.o
    ania.g wrote:
    Ale miałam dziś beznadziejną noc i posrane sny. Parę min po 2 w naszej sypialni rozległ się charakterystyczny dla tego miejsca huk. Już było u mnie po spaniu. Zwykle to olewam a teraz nie mogłam zasnąć. Przez półtorej godziny czytałam książkę. Jak już zasnęłam to śniło mi się że nagle do domu wlazło mi czterech facetów w jasnych uniformach i twierdzili że u mnie jest wyciek gazu. Jak stwierdziłam że coś kręcą to jeden z nich nie wytrzymał i strzelił do mnie z korka ( pamiętacie takie ustrojstwo, strzelało się z tego chyba dla zrobienia hałasu a moja mama używała tego jak wołała tatę na obiad), oberwałam w bok brzucha a ból był bardzo realny. Wiem o czym mówię bo jak miałam 6 lat to rozbroiłam taki niby zepsuty korek...Wracając do snu to oni nagle stwierdzili że przyszli mnie zabić bo jestem demonem. I nagle w lustrze zobaczyłam że robią mi się białe oczy. Panowie od gazu zniknęli ale pojawił się wilk biegnący drogą. Ktoś w śnie powiedział że szatan po mnie idzie. Więc ucięłam wilkowi głowę nożem. Wilk bez głowy zmienił się w dobermana którego musiałam pociąć na kawałki. Potem jeszcze raz odcinałam głowę wilkowi i się obudziłam. Byłam w pół śnie i usłyszałam że młoda idzie do nas do łóżka się przytulić. Byłam pewna na 100% że mąż z tego łóżka wstał i poszedł do łazienki a młoda wskoczyła na jego miejsce. Nawet poczułam jak się rozpycha i wsadza mi łokieć w plecy. Jakie było moje zdziwienie jak otworzyłam oczy i zobaczyłam że młoda stoi przed moim nosem i pyta czy może się do nas wcisnąć a mąż leży na swoim miejscu i śpi... Pojebana noc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 11:44

Bliska 77, ania.g, moremi, Dziobak, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania g.czasem takie sny sie zdarzaja, w ciazy czesciej, hormony i mysli szaleja, pamietaj ze to byl tylko sen i postaraj sie,w miare mozliwosci, zrelaksowac
    Rozumiem co czujesz, mi pare dni temu snilo sie ze moj byly powiedzial ze nie odda mi dziecka ktore kiedys urodzilam i je oddalam, za duzo pisania ale to bylo strasznie realne i cholernie przygnebiajace uczucie, tlumaczylam sobie w polsnie ze przeciez ja poronilam a nie oddalam dziecko i to bylo z moim mezem.....
    U mnie noc tez byla ciezka ale to z powodu upalow i bezsennosci mlodszej.

Sabina, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Ania g.czasem takie sny sie zdarzaja, w ciazy czesciej, hormony i mysli szaleja, pamietaj ze to byl tylko sen i postaraj sie,w miare mozliwosci, zrelaksowac
    Rozumiem co czujesz, mi pare dni temu snilo sie ze moj byly powiedzial ze nie odda mi dziecka ktore kiedys urodzilam i je oddalam, za duzo pisania ale to bylo strasznie realne i cholernie przygnebiajace uczucie, tlumaczylam sobie w polsnie ze przeciez ja poronilam a nie oddalam dziecko i to bylo z moim mezem.....
    U mnie noc tez byla ciezka ale to z powodu upalow i bezsennosci mlodszej.
    O matko to też masakra, współczuję.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    O matko to też masakra, współczuję.
    Takie sny sa bardzo meczace ale z czasem sie o nich zapomina,choc na dlugo pozostaja w naszych glowach....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 11:47

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Hehe, marne szanse :-D Paszcza się przecież nigdzie nie publikuje.

Wrażenia? Było super :-)
    Dziewczyny to laski, obie wyższe ode mnie o jakąś głowę. Simba na żywo wygląda lepiej niż Szaron Ston, a Paszczak to gówniara. Buzię ma jak dziecko z klasy maturalnej.
    Adaś był troszkę zdegustowany widząć taką liczbę gości, Leon to gwiazda - cały czas się uśmiechał, pedałował nóżkami i probował siadać, a Max... Boski :-D te jego przymrużone oczy będą działały na kobiety ;-)

Jedzenie - do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć. Niebo w gębie :-)
    Mieszkanie Paszczaka jeszcze piękniejsze niż pokazywała na zdjęciach :-)

Hej, Ty sie tez przecie nie publikujesz, prosze nie zwalac na mnie. Tylko gwiazda Simba ma swoj funpage ;)

Adas nie byl wcale zdegustowany, tak w glebi duszy sie cieszyl. Tylko, ze przez to, ze on jest taki duzy to sie zapomina, ze w gruncie rzeczy to jeszczce malenstwo dwumiesieczne i troche tak jakos sie wiecej po nim spodziewa, jak po chopakach Simby- ze sie beda chichrac w odpowiedzi na głupie miny.. A to jeszczce chwilka, na razie chichranie jest zarezerwowane dla rodzicow ;)

Morce jest w ciazy przeslicznie, zazdraszczam wdzieku chodzenia w ciazowych sukienkach- ja w takich rzeczach wygladalam jak walen na plazy, a Morek jak gwiazda. Tylko pogoda nam nie dopisala i odpadlo siedzenie w ogrodzie.. :(

Sabina, Bliska 77, moremi, Aasiula, Simba, macduska, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, efcia, gretka, megan8 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Morka, nareszcie jakieś streszczenie :-) Cudny opis. Nie potrzebuje już zdjęć.
    A co jadlyscie?

Same rzeczy na winie..

Znaczy ja wrzucilam do gara co sie nawinie ;)

Sabina, Bliska 77, moremi, Aasiula, Simba, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 10317 10318 10319 10320 10321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ