35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry

Wakacje wakacjami, ale kciuki zaciśnięte
Nie mogę się doczekać Szopimira i wizyty Kkisiaka
kkisia, BISCA, Reni, Bliska 77, Simba, malgos741, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina nie jesteś chuj nie ciotką. Bachorki muszą znać granice i je respektować. Opieka nad obcymi dziećmi to wielka odpowiedzialność, masz prawo czuć się wymęczona.

kkisia, moremi, Bliska 77, Simba, Sabina, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
O kurwa! (Edytowane przez autora postu, żeby Simba nie miała się do czego czepiać w poniedziałek rano)
A tutaj w domu nowi ludzie. Dzisiaj jest dzień włoski, bo słyszałam przed chwilą pipa papa i jakieś takie. Idę pomoczyc nogi w basenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 09:25
Bliska 77, Simba, dorbie, ania.g, paszczakin, Sabina, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni, masz moje kciuki. Az do pozytywnego testu (zeby nie wiem jak dlugo to mialo trwac)

Morek, daj jakas fotke ze spotkania, co ?
Kkisia, czekam tez na twoj "rewanz"
. Kciuki
Reni, Bliska 77, Simba, paszczakin, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Jaką fotkę? Ja żadnych zdjęć nie robiłam. Byłam tak przejęta spotkaniem, że aparat zostawiliśmy w pokoju. A nasze komórki, to prawie jak kalkulatory - nie nadają się do robienia zdjęć.BISCA wrote:Reni, masz moje kciuki. Az do pozytywnego testu (zeby nie wiem jak dlugo to mialo trwac)

Morek, daj jakas fotke ze spotkania, co ?
Kkisia, czekam tez na twoj "rewanz"
. Kciuki
Reni, Bliska 77, Simba, paszczakin, Mega, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Jaką fotkę? Ja żadnych zdjęć nie robiłam. Byłam tak przejęta spotkaniem, że aparat zostawiliśmy w pokoju. A nasze komórki, to prawie jak kalkulatory - nie nadają się do robienia zdjęć.
To chociaż podziel się wrażeniami!
BISCA, Bliska 77, moremi, Aasiula, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jaką fotkę? Ja żadnych zdjęć nie robiłam. Byłam tak przejęta spotkaniem, że aparat zostawiliśmy w pokoju. A nasze komórki, to prawie jak kalkulatory - nie nadają się do robienia zdjęć.
ok, poprosimy Paszcze albo Simbe
macduska, Simba, Aasiula, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a nic cisza
ta co się darła wyszła, a druga jak jest sama to jape krótko trzyma
z resztą miałam już jakąś gatkę na momencie wymyśloną
piguła w pobieralni jedyne co powiedziała, to proszę nie zamykać drzwi. Myślisz, że jej gorąco było?
macduska wrote:Reniek i co? Dostałaś ochrzan czy byli litościwi z powodu upału?
Simba, moremi, Dziobak, BISCA, Bliska 77, Mega, Aasiula, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Hehe, marne szanseBISCA wrote:ok, poprosimy Paszcze albo Simbe

Paszcza się przecież nigdzie nie publikuje.
Wrażenia? Było super
Dziewczyny to laski, obie wyższe ode mnie o jakąś głowę. Simba na żywo wygląda lepiej niż Szaron Ston, a Paszczak to gówniara. Buzię ma jak dziecko z klasy maturalnej.
Adaś był troszkę zdegustowany widząć taką liczbę gości, Leon to gwiazda - cały czas się uśmiechał, pedałował nóżkami i probował siadać, a Max... Boski
te jego przymrużone oczy będą działały na kobiety 
Jedzenie - do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć. Niebo w gębie
Mieszkanie Paszczaka jeszcze piękniejsze niż pokazywała na zdjęciach
Reni, macduska, Dziobak, dorbie, Bliska 77, BISCA, Sabina, Mega, paszczakin, Aasiula, anna maria, kkisia, kapturnica, peppapig, Zofia8, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, gretka, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziekujemoremi wrote:O kurwa! (Edytowane przez autora postu, żeby Simba nie miała się do czego czepiać w poniedziałek rano)
A tutaj w domu nowi ludzie. Dzisiaj jest dzień włoski, bo słyszałam przed chwilą pipa papa i jakieś takie. Idę pomoczyc nogi w basenie
moremi, BISCA, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a nic cisza, jedyne co powiedziała, to proszę nie zamykać drzwi. Myślisz, że jej gorąco było?
Było, było!
Reni wrote:miałam już jakąś gatkę na momencie wymyśloną
chyba gatki…..
I co chciałaś jej czoło przetrzeć????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 09:45
Simba, Reni, moremi, BISCA, Bliska 77, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
Jezu, az mi serce szybciej zabilo na te opisy!moremi wrote:Hehe, marne szanse
Wrażenia? Było super
Dziewczyny to laski, obie wyższe ode mnie o jakąś głowę. Simba na żywo wygląda lepiej niż Szaron Ston, a Paszczak to gówniara. Buzię ma jak dziecko z klasy maturalnej.
Adaś był troszkę zdegustowany widząć taką liczbę gości, Leon to gwiazda - cały czas się uśmiechał, pedałował nóżkami i probował siadać, a Max... Boski
Nie napisalas jeszcze ze Morka ma najpiekniejsze oczy na swiecie, piekny brzuszek (jakims cudem powstrzymalam sie przed dotykaniem go) i super sympatycznego meza
Dodam jeszcze ze Max postanowil pokazac na co go stac (wrzask na tysiac decybeli) po czym postanowil sie walnac spac w gondoli Adasia - nie musze chyba dodawac ze sie z niej wylewal
Reni, macduska, moremi, Dziobak, dorbie, BISCA, Bliska 77, Mega, paszczakin, Aasiula, kkisia, peppapig, Zofia8, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, gretka, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
dobra zbieram się
cieszę się, że nie mam zwykłej wizyty dzisiaj, bo jak zobaczyłam ten dziki tłum na korytarzu, to aż mi się słabo zrobiło
Simba, macduska, moremi, BISCA, Bliska 77, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
u mnie dziś chłodniej i do tego zaczął padać deszczyk super...
tak to ja mogę iść do pracy
ps. wczoraj od tego gorąca lusterko wsteczne mi odpadło i dziś muszę zasówać do autoszyb aby mi przykleili ...
Bliska 77, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Reni trzymie co się da za dorodne
Bliska 77, Mega, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyMorka, nareszcie jakieś streszczeniemoremi wrote:Hehe, marne szanse
Wrażenia? Było super
Cudny opis. Nie potrzebuje już zdjęć.
A co jadlyscie?
BISCA, Bliska 77, Simba, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH