35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co Ty napewno zrobi ci miejsce i nawet pozwoli sie z miski napic
Reni wrote:Myślicie, że jak pójdę uwalę się obok psa na terakocie w łazience, to będzie zły?
Jaja na twardo za chwilę będę miała
Reni, BISCA, Mega, efcia, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wracam kiedys z pracy upal (35stp.)stoje na pasach na przeciwko mnie facet z psem i wydaje mu ciagle komende siad ,lezec a pieslaw nie chce, a facet nie odpuszcza ,no to sie wkurwilam i mowie sam sobie usiadz golymi jajami na rozgrzany asfald ,mi ulzylo a facet przestal szkolic psine
Reni, Krakonka, moremi, paszczakin, Iwone, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Myślicie, że jak pójdę uwalę się obok psa na terakocie w łazience, to będzie zły?
Jaja na twardo za chwilę będę miała
"Mój" też rozwalony na flizach w przeciągu. Ale ja bym się nie kładła obok, bo siedzę dobrych parę metrów od niej, mam włączonego brosa pod nosem, a i tak ją czuję
Przerzuciłam ją na suche, bo te puszki cuchną niemożebnie
Na razie jest ok między nami
Wychodzę z nią na ten długi przednocny spacer. Chodzimy najpierw, a potem idę z nią na pole uprawne i tam jej rzucam patyk. Jest bardzo grzeczna, naprawdę. Nawet kotów nie zjada
Dzisiaj tylko 5 razy aportowała, potem się położyła i nie było szans jej poderwać.
Biedna, chyba ma ze 80st cel w tej sierści
Reni, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA, Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, efcia, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
anna maria wrote:Nie ma nocki dzisiaj ?
Ja pracuję, ale wymiękam
Ciężko mi się skupić na pracy nawet, jak wyrwę te 2 godzinki.
Mogłam poczekać z waleniem sobie życia na głowę do zakończenia tego zlecenia. Ja, głupia
Reni, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Mega, nick nieaktualny, efcia, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Przespalam prawie cały dzień i teraz nie będę mogła zasnąć, a o 5:30 muszę wstać
moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA, Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Krakonka sierść ma właściwości ochronne, więc niekoniecznie
No może. Ale jak dotkniesz płytek, na których chwilę leżała, to jajka można na nich smażyć.
Nie żebym wyglądała deszczu, bo jak z tym futrzyskiem idzie w pole na deszcz, to potem i dwa ręczniki nie starczają. A śmierdzi sto razy bardziej, niż normalnie
Co nie zmienia faktu, że jest absolutnie piękna
Reni, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ja chcę tą burzę. Czekam na nią jak na zmiłowanie. W Szwecji dwie godz temu zaczęła mżawka padać, śledziłam mapy burzowe to w Niemczech daje, a teraz już na zachodnich rubieżach Polski pojawiły się wyładowania atmosferyczne. U mnie jest tak duszno cały czas, że chyba będę spała nago. Masakra. Jak żyć?anna maria wrote:U nas juz lepiej caly dzien padalo i burza byla ,tylko ze narobila mi franca szkody w ogrodzie 2 wielkie drzewa przewrocone .
chcę tej burzy, czekam na nią. No, może bez szkód
Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Miszczuanna maria wrote:Wracam kiedys z pracy upal (35stp.)stoje na pasach na przeciwko mnie facet z psem i wydaje mu ciagle komende siad ,lezec a pieslaw nie chce, a facet nie odpuszcza ,no to sie wkurwilam i mowie sam sobie usiadz golymi jajami na rozgrzany asfald ,mi ulzylo a facet przestal szkolic psine

Zofia8, nick nieaktualny, BISCA, Mega, Bliska 77, efcia, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa i ja zaglądam o tej nieludzkiej porze
ptaki się budzą, mężowi już kawę zrobiłam a brat kilka minut temu wyjechał z rodziną na plazing do Łeby
dobrze im...
Młoda się rzuca, gorąco. Nie mam za bardzo warunków do spania
efcia, Bliska 77, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
A u nas jakis szalony wiatr i beżowo za oknem, jakby burza miała być
Spałam strasznie mocno, snilam niby takie zwykłe rzeczy ale gdzieś tam było o wynikach badań prenatalnych. Stresy
czekanie
ciągle na coś
efcia, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny