35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co Ty napewno zrobi ci miejsce i nawet pozwoli sie z miski napic
Reni wrote:Myślicie, że jak pójdę uwalę się obok psa na terakocie w łazience, to będzie zły?
Jaja na twardo za chwilę będę miała
Reni, BISCA, Mega, efcia, kkisia, kapturnica, macduska, Simba, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wracam kiedys z pracy upal (35stp.)stoje na pasach na przeciwko mnie facet z psem i wydaje mu ciagle komende siad ,lezec a pieslaw nie chce, a facet nie odpuszcza ,no to sie wkurwilam i mowie sam sobie usiadz golymi jajami na rozgrzany asfald ,mi ulzylo a facet przestal szkolic psine
Reni, Krakonka, moremi, paszczakin, Iwone, ComeToMeBaby, Sabina, dorbie, BISCA, Mega, Bliska 77, kkisia, kapturnica, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Myślicie, że jak pójdę uwalę się obok psa na terakocie w łazience, to będzie zły?
Jaja na twardo za chwilę będę miała
"Mój" też rozwalony na flizach w przeciągu. Ale ja bym się nie kładła obok, bo siedzę dobrych parę metrów od niej, mam włączonego brosa pod nosem, a i tak ją czuję
Przerzuciłam ją na suche, bo te puszki cuchną niemożebnie
Na razie jest ok między nami
Wychodzę z nią na ten długi przednocny spacer. Chodzimy najpierw, a potem idę z nią na pole uprawne i tam jej rzucam patyk. Jest bardzo grzeczna, naprawdę. Nawet kotów nie zjada
Dzisiaj tylko 5 razy aportowała, potem się położyła i nie było szans jej poderwać.
Biedna, chyba ma ze 80st cel w tej sierści
Reni, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, Mega, Bliska 77, kkisia, efcia, ania.g, macduska lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
anna maria wrote:Nie ma nocki dzisiaj ?
Ja pracuję, ale wymiękam
Ciężko mi się skupić na pracy nawet, jak wyrwę te 2 godzinki.
Mogłam poczekać z waleniem sobie życia na głowę do zakończenia tego zlecenia. Ja, głupia
Reni, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, dorbie, BISCA, Mega, kkisia, efcia, ania.g, macduska lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni wrote:Krakonka sierść ma właściwości ochronne, więc niekoniecznie
No może. Ale jak dotkniesz płytek, na których chwilę leżała, to jajka można na nich smażyć.
Nie żebym wyglądała deszczu, bo jak z tym futrzyskiem idzie w pole na deszcz, to potem i dwa ręczniki nie starczają. A śmierdzi sto razy bardziej, niż normalnie
Co nie zmienia faktu, że jest absolutnie piękna
Reni, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ja chcę tą burzę. Czekam na nią jak na zmiłowanie. W Szwecji dwie godz temu zaczęła mżawka padać, śledziłam mapy burzowe to w Niemczech daje, a teraz już na zachodnich rubieżach Polski pojawiły się wyładowania atmosferyczne. U mnie jest tak duszno cały czas, że chyba będę spała nago. Masakra. Jak żyć?anna maria wrote:U nas juz lepiej caly dzien padalo i burza byla ,tylko ze narobila mi franca szkody w ogrodzie 2 wielkie drzewa przewrocone .
chcę tej burzy, czekam na nią. No, może bez szkód
Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Miszczuanna maria wrote:Wracam kiedys z pracy upal (35stp.)stoje na pasach na przeciwko mnie facet z psem i wydaje mu ciagle komende siad ,lezec a pieslaw nie chce, a facet nie odpuszcza ,no to sie wkurwilam i mowie sam sobie usiadz golymi jajami na rozgrzany asfald ,mi ulzylo a facet przestal szkolic psine

Zofia8, Sabina, BISCA, Mega, Bliska 77, efcia, kkisia, kapturnica, ania.g, macduska, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa i ja zaglądam o tej nieludzkiej porze
ptaki się budzą, mężowi już kawę zrobiłam a brat kilka minut temu wyjechał z rodziną na plazing do Łeby
dobrze im...
Młoda się rzuca, gorąco. Nie mam za bardzo warunków do spania
efcia, Bliska 77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
A u nas jakis szalony wiatr i beżowo za oknem, jakby burza miała być
Spałam strasznie mocno, snilam niby takie zwykłe rzeczy ale gdzieś tam było o wynikach badań prenatalnych. Stresy
czekanie
ciągle na coś
efcia, kkisia, kapturnica, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH