35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa bedziesz przez kilka mcy prowadzila wykres to zobaczysz ile trwa faza lutealna, kiedy masz ovu a kiedy miesiaczka, bo ovu może byc wczesniej, a faza lutealna musi trwac 14 dni aby endonetrium przygotowalo się na zagnieżdżenie. Moja gin od razu dala mi luteine abym brala w 3. dzien po owulacji, bo w wywiadzie w poprzednich ciazach mialam krwawienia na poczatku ciazy, pomimo tego, ze mam wysoki progesteron we krwi.yesenia wrote:Więc jak sprawdzić czy była owu i dlaczego mogę mieć takie krótkie cykle??
Bliska 77, Magdala, Mega, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich
Jestem tu jak kazda z Was ... Szukajaca nadzieii na nowe zycie... Mam 2 dzieci z bezproblemowego zaplodnienia ! Hehe tzn chcialam I mialam ! Ale Bylam mlodsza .. Dzis mam 36 lat I chyba nawalam! Od stycznia pragne zajsc w ciaze I nie mogę ... Mieszkam w uk I az mnie skreca Ze nie mogę udac się do gina tylko musze gadac z ogolnym lekarzem ktory mowi ; " jest ok masz regularne miesiaczki do Roku czasu to Norma !!! Ale jā glupieje ! Ci mies urojone objawy widzialam Juz nawet kreske na brzuchu !!!! W tym mies okres nie przyszedl po 28 dniach test wyszedl negatywny hmmm ale zadzwonilam do polskiej lekarki ktora powiedziala ze testy sa rozne jak ich ceny ! Grosze lepsze I nie powinnam się sugerowac nimi ! A czekac
Objawy teZ inne gdyz Zwykle po owulce mialam juz bole podbrzusza do okresu az ... Teraz nic ! Ani pryszczy ani bolu ... Tylko straszny bòl Krzyza I zawroty glowy ... Tak jakbym byla na haju !!!!! Dzis pobolewania podbrzusza ale jak to lekarka stwierdzila ( niestety telefonicznie) moZe to byc zagniezdzanie co na tescie nie wyjdzie ciaza jeszcze a moze @ !
Brzuch mam twardy ale miewalam Dziwne zaparcia I opuchly mi kostki a podobno to Tez jest malo zauwazalny objaw ciazy !
Co do temperatury of kilku dni zawalilam mierzenie bo zaspalam godzine o ktorej Zwykle mierze a Dr powiedzial ze tylko mam zapisywać te ktore mierze o 8 rano po przebudzeniu ... Dzis zmierzyłam o 9.30 czyli półtora godz pózniej niz zwykle i był spadek ale dr nie wzięła jej pod uwagę sugerowała jutro rano zmierzyć ale o 8 ..... 12 dni po owulacji temp utrzymywała sie do 37.1-37.0 a potem zawaliłam mierzenie hmmm
Tak bardzo nie chce miesiączki jesli jutro tempka opadnie to chyba nadzieii brak ... Choć podobno wg opinii lekarza temperatura jest tak samo Gów....ym wykładnikiem jak naturalne metody antykoncepcyjne gdyż z rożnych innych czynnikow metoda kalendarzowa zawiodła wiele par których dzieci nie chcieli no i zawodzi tych ktorzy dzieci chcą ! Ja np pierwszy raz miałam piękny śluz ( wiesiołek) a wykres pokazał mi ze nie ma owulki w ten dzien hmmmm choć dla bezpieczeństwa było przytulanko z moim facetem ! Ten cykl jest zupełnie inny nie mam żadnych objawów ktore miałam dotychczas na @
Ale przeciez to nie wystarczy
Dzis powinnam dostać @ i nie ma !!! Cieszy mnie to ale juz tyle razy sie zawiodłam ze uwierzcie boje sie iść do toalety ze ujrzę @@@@ i zwariuje
Pozdrawiam trzymajcie kciuki cxxxxx jak i ja trzymam za was wszystkieFerrari -
nick nieaktualnyNie,no tylko ciąża, chociaż może byc tez owulka a ciąży niet.Heretyczka wrote:tzn co jest pewnikiem oprócz ciązy?
Ale jak jest skok tempki, śluz, inne objawy od hormonow i jeszcze ciałko żółte w usg, to wiemy że pecherzyk pękł, ale czy byl wartosciowy ibyla kom.jajowa, tonie wiemy.
Jabylam na monitoringu przed ciąża i moja gin mówiła ok 15.00, że jeszcze mostki sa, jeszcze nie pękła, powinna pęknąć w weekend, a byl wtorek. A ja czułam,ze to będzie tego wieczoru i było, bo tempka wzrosła zaraz po tym dniu. Jakbym czekała do weekendu, to by ciazy nie było
Heretyczka, kapturnica, Bliska 77, ania.g, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrica78, stres ci teraz nie pomoże. Wiem, że to najgorszy moment, czekanie... Kazda z nas to przechodziła. Tylko cierpliwość ci pomoże. Zmierz na spokojnie jutro tempke,mozesz zrobic znowu test, objawy moga byc takie same na miesiączkę jak i na ciążę.
Powodzenia ci życzę
Bliska 77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się ledwo żywa po poprawinach. Przeprasowałam co nieco, świetne wesele takie swojskie, na luzie bez zadęcia. Inaczej już dzisiaj patrzę na świat!

Witaj Drica! Dobrze Kapta mówi. Zluzuj trochę. Jeszcze masz czas i nie starasz się tak strasznie długo. Spokojnie.
A to dzisiaj był dzień rekrutacji? Nie wiedziałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:53
dorbie, ania.g, kapturnica, paszczakin, Magdala, Sabina, Bliska 77, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mogą być rude.. Ładnie.Bliska 77 wrote:Mam nadZieje, ze nikt nie bedzie jej dokuczal z powodu rudomiedzianych wloskow,bo za naszych czasow to roznie bywalo
Gorzej jak chłopak marchewka
kapturnica, Sabina, Bliska 77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
A u nas dzisiaj super dzień z super gośćmi.. Młody taki podekscytowany, że zamiast zasypiac to fika w łóżku. Było 2 jego kolegów i jeden przyszły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 21:25
moremi, Magdala, dorbie, anna maria, Simba, Sabina, Bliska 77, ComeToMeBaby, Mega, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyObserwowałam dzisiaj bociany. W największy upał jeden zawsze stał z rozłożonymi lekko skrzydłami i ocieniał młode.
paszczakin, kapturnica, ania.g, dorbie, anna maria, Simba, Sabina, Bliska 77, Reni, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Obserwowałam dzisiaj bociany. W największy upał jeden zawsze stał z rozłożonymi lekko skrzydłami i ocieniał młode.
To tak jak ja na spacerze
macduska, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Wacia, zazdroszczę tego wesela. Poszlo by się.
Ja w ogóle Lubie wesela, a wiejskie czy góralskie to już bardzo!
Masz czego! Zimne piwo z beczki, ogórki małosolne łowione ze słoika, pieczeń wieprzowa krojona własnoręcznie w grube plstry, ciasto pieczone przez sąsiadki ....
kapturnica, Simba, Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
O rany, jak się objadłam

Bylismy w gosciach i było suuuper
a teraz kolejna impreza, goście międzynarodowi, a ja nawet napić się nie mogę, żeby wspomóc swój angielski
kapturnica, macduska, Magdala, dorbie, anna maria, Simba, Sabina, paszczakin, Bliska 77, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:O rany, jak się objadłam

Bylismy w gosciach i było suuuper
a teraz kolejna impreza, goście międzynarodowi, a ja nawet napić się nie mogę, żeby wspomóc swój angielski 
Rozumiem i współczuję. Mam to samo! Co to jest, że na lekkiej bani dopiero z człowieka poliglota wychodzi i - "się słowa takie zna co się nie znało", że się wspomogę piosenką...
moremi, dorbie, anna maria, Simba, Sabina, Bliska 77, Mega, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
A ja napotkałam sarenkę nieopodal domu. Namawiałam Suczysławę, żeby nam kolację upolowała, ale ta nawet nie zwróciła uwagi na dziczyznę. Za to loda zjadła zjadła, owszem. Co za cywilizowane zwierzę...
ania.g, moremi, Bliska 77, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
To tak jak nasz, kotka sąsiada to i owszem ale na bażanta w ogóle zero reakcji.Krakonka wrote:A ja napotkałam sarenkę nieopodal domu. Namawiałam Suczysławę, żeby nam kolację upolowała, ale ta nawet nie zwróciła uwagi na dziczyznę. Za to loda zjadła zjadła, owszem. Co za cywilizowane zwierzę...

Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH