35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakos zbyt wiele spraw sie nawarstwilo,trudno bylo to ogarnac ale sieudaloiwcia77 wrote:ano wlasnie ! Bliska ty £obuziaro! gdziezes byla? ja to sie nie moge doczekac takich akcji
tylko wspolczuje Simbie - ona ma atrakcji x2 

Co do takch akcji, to obys miala ich jak najmniej, mam juz liste zniszczen
a za Simbe trzymam kciuki i zycze Jej wieeeeele cierpliwosci
iwcia77, dorbie, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Milej niedzieli.

Obudzil mnie deszcz I pozegnalny calus (m w pracy dzis).
Slonca nadal brak. Co by tu dzis robic?
Na obiad pieke kure I greek salad.
Witaj Yesenia. Bedzie dobrze. Nie przejmuj sie jak Cie kto opieprzy, do pocieszania I tulenia dziewczyny tak samo wyrywne jak I do opier.alania.
A wykres prowadzisz?
iwcia77, macduska, Bliska 77, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, w przyszly poniedzialek wracam do pracy a dzieci na zmiane do babcio dziadkow i nie wiem czym bardziej sie stresowac, powrotem do pracy czy agata u babciodziadkow, bo u moich raptem dwa razy byla i strasze sie darla, jest moim cyckiem, starsza byla "przekazywana z rak do rak" a z ta caly rok tylko mamunia i nie wiem kogo bardziej mi szkoda jej czy "tymczasowych opiekunow"
iwcia77, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria, Sabina, Mega, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mam nadZieje, ze nikt nie bedzie jej dokuczal z powodu rudomiedzianych wloskow,bo za naszych czasow to roznie bywaloMagdala wrote:Ruda slicznotka. Wiadomo, ze rozrabia. Bedziesz odganiac chlopcow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 12:56
dorbie, kkisia, SolarPolar, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziekiania.g wrote:Witaj Yesenia, mam nadzieję że przypasuje Ci nasze towarzystwo

Aga, śliczną masz córeczkę. Jaka ona już duża
, jesli chodzi o pomiary to jest calkiem niewielka, ma 74cm i 8,7wazy
dorbie, ania.g, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie, spoko ( mam nadzieję)macduska wrote:Bliska- dzieć słodziaczek a raczej słodziaczka.

Mega - parasol weźcie bo udar murowany.
Dorbie nie forsuj się na tym dyżurze.
Wróciłam z wyjazdu, leżę sobie w gaciach i koszulce, a co? W budynku chlodek. Plynelo po mnie ze szok
Bliska 77, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBól, to nie jest pewna owulka. To właściwie nic nie wiesz, szczególnie czy masz owulki i kiedy, jak dluga faza luetalna. Tempka, śluz,najważniejsze. Masz krótkie cykle i nie wiadomo dlaczego. Monitoringu u gina też nie robiłaś?yesenia wrote:Nie prowadze wykresow.Ze dwa cykle mierzylam temp ale nie widzialam skoku na owu , natomiast czuje co miesiac mocny bol owulacyjny
Bliska 77, kapturnica, kkisia, iwcia77, Sabina, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Phii ból to można se czuc a jajo może nie pekac i tak sie można starac do usranej menopy. Coś wiem na ten temat

Ja siedze co chwile z recznikiem na głowie a nogi w misce z woda.Pierdziele te tempki!!! Lodu i sniegu mi teraz trza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 13:40
Heretyczka, Bliska 77, iwcia77, ania.g, Sabina, malgos741, dorbie, megan8 lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH