35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWpadłam na chwilę do domu. Przebieram si3 i wracamy! Kurcze jak jest fajnie! Nogi mi odpadają a brzuch pęka z przejedzenia.

Nie ma to jak wiejskie wesele!
A u nas do tej pory jest zwyczaj, ze pan młody przychodzi po przyszłą żonę z orkiestrą i jest cała oprawa do tego, targi i takie tam...
paszczakin, kapturnica, Heretyczka, kkisia, Sabina, anna maria, Krakonka, Bliska 77, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jeszcze wypłynął tak temat jedwabnej odzieży. Jestem fanką jedwabiu! Świetny materiał, chłodzi w upał a grzeje gdy jest chłodno! Miałam dzisiaj jedwabną sukienkę. Goraco było mi tylko w cycki i tyłek czyli tam gdzie miałam dodatkowy materiał nie jedwabny.
kapturnica, Heretyczka, Sabina, anna maria, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
Wykupywanie panny młodej za wódke i inne dobra (podkładanie fałszywej )U nas tez to dalej jest praktykowane jako element tradycji.No i mlody zawsze z orkiestra przycodzi po młoda do jej domumacduska wrote:Wpadłam na chwilę do domu. Przebieram si3 i wracamy! Kurcze jak jest fajnie! Nogi mi odpadają a brzuch pęka z przejedzenia.

Nie ma to jak wiejskie wesele!
A u nas do tej pory jest zwyczaj, ze pan młody przychodzi po przyszłą żonę z orkiestrą i jest cała oprawa do tego, targi i takie tam...

Zazdroszcze Wacia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 22:44
Sabina, anna maria, Heretyczka, iwcia77, ComeToMeBaby, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya czemu dla chłopca szukasz?dorbie wrote:Co myślicie o imieniu Bazyli? Tak mi sie spodobało...
A poza tym podoba mi się Mieszko, ale połowa domowników tzn starsi dwaj sa przeciwni...
A jeszcze podoba mi się Adam, to jest uniwersalne imię
Tak, tak Dziobak, bardzo mi się podoba
Bazyli? trochu dziwne,Mieszko-jak najbardziej,no i polecam Miłosz-oznacza ten który jest kochany,osobiscie to moj faworyt na drugie imię
a ja ledwo zyje ,od 9 do 21 na nogach,zdzieralismy tapety ze scian,jutro powtorka,pojutrze rano wylot do Polski,tylko kiedy ja sie spakuje??
iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
pokazuj kiece!megan8 wrote:Mój będzie za jakieś 2h . I znów trafi na mega płodne dni ,szlag by to !!!
znów będę miała schizy ,że w ciąży jestem
Ja na wesele idę 11 lipca ,jadę raczej i to daleko
Sukienka już jest ,byle była udana impreza
BISCA, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dorbie o gustach sie nie dyskutuje ale jak pytasz to odpowiem..Bazyli no nie podoba mi sie..kojarzy mi sie z Bazyliszkiem...czyli jakos malo ladnie
to chyba juz lepiej Baltazar 
a nie chcesz Sergiusza? super imie
Ksawery, Borys , Konstanty, Tymoteusz...to sa imiona z moich ciazowych notatek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 00:33
Aasiula, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda, bo u mnie chłopak ma być. Dziewczynka bylaby Kasia, ale nie wierzę.Magda* wrote:a czemu dla chłopca szukasz?
Bazyli? trochu dziwne,Mieszko-jak najbardziej,no i polecam Miłosz-oznacza ten który jest kochany,osobiscie to moj faworyt na drugie imię
a ja ledwo zyje ,od 9 do 21 na nogach,zdzieralismy tapety ze scian,jutro powtorka,pojutrze rano wylot do Polski,tylko kiedy ja sie spakuje??
iwcia77, Aasiula, BISCA, moremi, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle takie opinie dużo dająiwcia77 wrote:Dorbie o gustach sie nie dyskutuje ale jak pytasz to odpowiem..Bazyli no nie podoba mi sie..kojarzy mi sie z Bazyliszkiem...czyli jakos malo ladnie
to chyba juz lepiej Baltazar 
a nie chcesz Sergiusza? super imie
Ksawery, Borys , Konstanty, Tymoteusz...to sa imiona z moich ciazowych notatek
iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
widze , ze uderzasz w klasyke imiondorbie wrote:Magda, bo u mnie chłopak ma być. Dziewczynka bylaby Kasia, ale nie wierzę.
to moze marcin, Mariusz, Krzysztof, Lukasz, Marek, Jacek, Tomasz..no Adasiow to bedziemy musialy ponumerowac
dorbie, kapturnica, ania.g, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
a ja tam sie nikogo nie sluchalam- wszyscy krecili nosem na imie Ivo- tylko ja i alojz je obstawilismy..do dzis musze 2 razy powtarzac jak sie pytaja jak ma dziecko na imiedorbie wrote:Ale takie opinie dużo dają

a potem na twarzy konsternacja
- jest ubaw
Aasiula, moremi, Bliska 77, Mega, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry wiedzmy

Nie ma szans was nadrobic I tu I na Fb
Niedziele czas zaczac
Džisiaj jedziemy do Ostrzyc
ma wegorza 
Kurna już doslownie czuje go w gebie hehehe
Milego dnia
dorbie, Margolcia88, anna maria, kkisia, ania.g, Dziobak, moremi, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Kapta nie wieiwcia77 wrote:a tak wogole to widze , ze Krakonka wrocila

a co u Elfi? kapta - mozesz cos napisac?
Elf sie kilka dni temu odezwała ,ze ma w piątek gina.Że ledwo ciagnie i raz na jakis czas sie pojawi.Nic nie wiem
dorbie, Sabina lubią tę wiadomość

-
A tak wogóle to dzień bry w kolejny męczący mnie do granic upałowy dzień
Wczoraj zdychałam ,dziś bede zdychac a jak pomysle o poniedziałkowej wizycie u gina i poczekalni pełnej spoconych , smierdzących , niedomytych ludzi to juz mnie mdli i robi sie słabo.Dobrze ,że małż ze mna pojedzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 09:06
anna maria, kkisia, dorbie, Bliska 77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH