Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ?
    nabijasz się czy co?
    Myślę, że chciałaby być na Twoim miejscu :-)

nick nieaktualny, SolarPolar, kapturnica, Krakonka, anna maria, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam na chwilę do domu. Przebieram si3 i wracamy! Kurcze jak jest fajnie! Nogi mi odpadają a brzuch pęka z przejedzenia. :-)
    Nie ma to jak wiejskie wesele!

A u nas do tej pory jest zwyczaj, ze pan młody przychodzi po przyszłą żonę z orkiestrą i jest cała oprawa do tego, targi i takie tam... :-)

paszczakin, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, Krakonka, Bliska 77, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze wypłynął tak temat jedwabnej odzieży. Jestem fanką jedwabiu! Świetny materiał, chłodzi w upał a grzeje gdy jest chłodno! Miałam dzisiaj jedwabną sukienkę. Goraco było mi tylko w cycki i tyłek czyli tam gdzie miałam dodatkowy materiał nie jedwabny.

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, iwcia77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA, Mega, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Wpadłam na chwilę do domu. Przebieram si3 i wracamy! Kurcze jak jest fajnie! Nogi mi odpadają a brzuch pęka z przejedzenia. :-)
    Nie ma to jak wiejskie wesele!

A u nas do tej pory jest zwyczaj, ze pan młody przychodzi po przyszłą żonę z orkiestrą i jest cała oprawa do tego, targi i takie tam... :-)
    Wykupywanie panny młodej za wódke i inne dobra (podkładanie fałszywej )U nas tez to dalej jest praktykowane jako element tradycji.No i mlody zawsze z orkiestra przycodzi po młoda do jej domu 8)
    Zazdroszcze Wacia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 22:44

nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Specjalnie dla Sabiny
    https://www.youtube.com/watch?v=BHk6Kw5w3fs
    :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Specjalnie dla Sabiny
    https://www.youtube.com/watch?v=BHk6Kw5w3fs
    :)
    Dziękuję, że o mnie pomyslalas :-) moja czereda śpi i ja też zamierzam :-)

Krakonka, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Co myślicie o imieniu Bazyli? Tak mi sie spodobało...
    A poza tym podoba mi się Mieszko, ale połowa domowników tzn starsi dwaj sa przeciwni...
    A jeszcze podoba mi się Adam, to jest uniwersalne imię :-)
    Tak, tak Dziobak, bardzo mi się podoba ;-)
    a czemu dla chłopca szukasz?
    Bazyli? trochu dziwne,Mieszko-jak najbardziej,no i polecam Miłosz-oznacza ten który jest kochany,osobiscie to moj faworyt na drugie imię :)
    a ja ledwo zyje ,od 9 do 21 na nogach,zdzieralismy tapety ze scian,jutro powtorka,pojutrze rano wylot do Polski,tylko kiedy ja sie spakuje??

iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Mój będzie za jakieś 2h . I znów trafi na mega płodne dni ,szlag by to !!!
    znów będę miała schizy ,że w ciąży jestem

Ja na wesele idę 11 lipca ,jadę raczej i to daleko
    Sukienka już jest ,byle była udana impreza
    pokazuj kiece!

BISCA, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie o gustach sie nie dyskutuje ale jak pytasz to odpowiem..Bazyli no nie podoba mi sie..kojarzy mi sie z Bazyliszkiem...czyli jakos malo ladnie :( to chyba juz lepiej Baltazar :)

a nie chcesz Sergiusza? super imie :)
    Ksawery, Borys , Konstanty, Tymoteusz...to sa imiona z moich ciazowych notatek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 00:33

Aasiula, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    a czemu dla chłopca szukasz?
    Bazyli? trochu dziwne,Mieszko-jak najbardziej,no i polecam Miłosz-oznacza ten który jest kochany,osobiscie to moj faworyt na drugie imię :)
    a ja ledwo zyje ,od 9 do 21 na nogach,zdzieralismy tapety ze scian,jutro powtorka,pojutrze rano wylot do Polski,tylko kiedy ja sie spakuje??
    Magda, bo u mnie chłopak ma być. Dziewczynka bylaby Kasia, ale nie wierzę.

iwcia77, Aasiula, BISCA, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Dorbie o gustach sie nie dyskutuje ale jak pytasz to odpowiem..Bazyli no nie podoba mi sie..kojarzy mi sie z Bazyliszkiem...czyli jakos malo ladnie :( to chyba juz lepiej Baltazar :)

a nie chcesz Sergiusza? super imie :)
    Ksawery, Borys , Konstanty, Tymoteusz...to sa imiona z moich ciazowych notatek :)
    Ale takie opinie dużo dają :-)

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Magda, bo u mnie chłopak ma być. Dziewczynka bylaby Kasia, ale nie wierzę.
    widze , ze uderzasz w klasyke imion :) to moze marcin, Mariusz, Krzysztof, Lukasz, Marek, Jacek, Tomasz..no Adasiow to bedziemy musialy ponumerowac ;D

nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale takie opinie dużo dają :-)
    a ja tam sie nikogo nie sluchalam- wszyscy krecili nosem na imie Ivo- tylko ja i alojz je obstawilismy..do dzis musze 2 razy powtarzac jak sie pytaja jak ma dziecko na imie :) a potem na twarzy konsternacja :)- jest ubaw :)

Aasiula, moremi, Bliska 77, Mega, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to widze , ze Krakonka wrocila :)

a co u Elfi? kapta - mozesz cos napisac?

Krakonka, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Lenistwa ciag dalszy :)

Aasiula, anna maria, moremi, Bliska 77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wiedzmy :)
    Nie ma szans was nadrobic I tu I na Fb
    Niedziele czas zaczac :)
    Džisiaj jedziemy do Ostrzyc :) ma wegorza :)
    Kurna już doslownie czuje go w gebie hehehe
    Milego dnia

nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, ania.g, Dziobak, moremi, Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a tak wogole to widze , ze Krakonka wrocila :)

a co u Elfi? kapta - mozesz cos napisac?
    Kapta nie wie :( Elf sie kilka dni temu odezwała ,ze ma w piątek gina.Że ledwo ciagnie i raz na jakis czas sie pojawi.Nic nie wiem :(

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle to dzień bry w kolejny męczący mnie do granic upałowy dzień :( Wczoraj zdychałam ,dziś bede zdychac a jak pomysle o poniedziałkowej wizycie u gina i poczekalni pełnej spoconych , smierdzących , niedomytych ludzi to juz mnie mdli i robi sie słabo.Dobrze ,że małż ze mna pojedzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 09:06

anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry zimno 23stp ;-) milego dnia

nick nieaktualny, Bliska 77, Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadciaga burza ,ciemno sie zrobilo i grzmi ze sie chata czesie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 09:18

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 10308 10309 10310 10311 10312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ