35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjakie rzodkiewki? musisz dostarczac omegaSolarPolar wrote:Ile rzodkiewek by czuc sie sytym ? Jem jem. Ale to wszystko malo sycace i ciagle czuje glod. No nic trzeba pocierpiec . Musze zrzucic do dzikiego seksu

co ci po chudosci i seksie jak sobie zrujnujesz hormony ta dietą?
Sabina, Mega, macduska, Bliska 77, Magdala lubią tę wiadomość
-
Piękniekapturnica wrote:Jessu jak mi dobrze. ChUop wyszorował łazienke , wyodkurzał i wyścierał kurze i podłogi.Zrobił zakupy i rozwiesił Maksiora ciuszki. No i do wyra przyniósł mi schłodzona wode z cytryna. O tak!! Moge byc cały czas w ciąży

Aż się rozmarzyłam
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Super, sama radośćKrakonka wrote:Witam,
Ja od rana przypominałam sobie, jak to jest cieszyć się macierzyństwem
Z prawdziwą przyjemnością bawiłam się puzlami, układankami, trochę potańczyłyśmy (co ostatnio chyba robiłam z Małgosią, jak miała pół roku), trochę ją postroiłam, rysowałyśmy.
Fajnie było
Dobrego dnia
Mega lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, może ta chwilowa przerwa od starań da wam trochę dystansu, odpoczynku i relaksu. Nie rezygnujcie z marzeń jeśli tylko o motywację chodzi. Będziecie wiedziały, że zrobiłyście wszystko. Przecież nie jest za późno. Trzymam kciuki i wysyłam wam pozytywne myśli
Mega, macduska, Bliska 77, Sabina, anna maria, kapturnica, Aasiula, kkisia, megan8, Magdala, gosia7122, BISCA, Niuta, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ja już skończyłamSolarPolar wrote:W domu tez mam 20 stopni. Sprzatam - no bo co robic w sobote

teraz rącze sie druga kawa i czekam na obiad 
Wieczorem moze jakis grill nam wskoczy, kto wie, to bedzie i mięsko, i zimne piwko
Trzymam kciuki, zeby te wszystki kłody znikły spod nóg
Wacia
Magdala działaj, działaj, wsparcie mentalne masz
Reni - za jajca mocno ściskam
Polar ty sie zamęczysz ta drakońska dieta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 14:42
SolarPolar, macduska, anna maria, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
Solar przerzuc sie na lody- wczoraj w tv bylo ze 1 galka lodow to 50kcal- a zeby a przerobic organizm potrzebue zuzyc 55 kcal- przy tej pogodzie przyjemnsc i jaki zysk

http://www.cafepistacja.pl/index.php/19-artykuly/joomla/8-beginners
Heretyczka, macduska, Bliska 77, Mega, SolarPolar, iwcia77, Aasiula, kkisia, megan8, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
gretka -
Jak mysle o takich kanapkach itp to zaraz patrzena swoje zdjecie-foki vel morswina, momentalnie ochota mi przechodziSolarPolar wrote:Robie salatki z olejem z orzechow lub lnu lub pestek dyni. Ale nie mam czasu na bawienie sie w gotowanie . Wiec np wcinam rzodkiewki lub ogorki lub pomidory lub sledziA w oleju- ale jakbym zjadla pyszna kanapke z maselkiem to czulabym sytosc i endorfiny:-) a tak glod.
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
Pieknie napisaneComeToMeBaby wrote:Dziewczyny, może ta chwilowa przerwa od starań da wam trochę dystansu, odpoczynku i relaksu. Nie rezygnujcie z marzeń jeśli tylko o motywację chodzi. Będziecie wiedziały, że zrobiłyście wszystko. Przecież nie jest za późno. Trzymam kciuki i wysyłam wam pozytywne myśli

Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dokladnie, ogolnie zimne pomaga odchudzac, organizm musi sie wiecej napracowac i tak jak woda z cytryna to obowiazkowo dodajemu kostki lodugretka wrote:Solar przerzuc sie na lody- wczoraj w tv bylo ze 1 galka lodow to 50kcal- a zeby a przerobic organizm potrzebue zuzyc 55 kcal- przy tej pogodzie przyjemnsc i jaki zysk

http://www.cafepistacja.pl/index.php/19-artykuly/joomla/8-beginners
Mega, gretka lubią tę wiadomość
-
Hej kobiety. W takie dni jak ten ciesze sie, ze nie naleze do brytyjskiej rodziny krolewskiej. Nie moglabym wieszac prania na tarasie w gaciach...
anna maria, Mega, kapturnica, SolarPolar, Sabina, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Magdala, paszczakin, gosia7122, Dziobak, BISCA, Mala79, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Bilans ujemny - to mnie pociszylas- moge je jesc i jesc i chudnac:-)gretka wrote:Solar przerzuc sie na lody- wczoraj w tv bylo ze 1 galka lodow to 50kcal- a zeby a przerobic organizm potrzebue zuzyc 55 kcal- przy tej pogodzie przyjemnsc i jaki zysk

http://www.cafepistacja.pl/index.php/19-artykuly/joomla/8-beginnersWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 17:14
Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH