35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
melduje sie po tygodniowym plazingu. wrocilam juz z pracy. ivo spi, wiec wskoczylam do reniowego pamietanika, zeby skontrolowac jak sie miewa seksualany trojkacik

na 20-sta znowu do roboty..atutaj 34 stopnie w cieniu...jakby kto odpalil farelke
nic sie nie chce tylko w basenie zasiasc 
niestety nie nadrobie tygodnia z zycia forumowego , wiec nie wiem o co kaman...
sa nowe ciaze? jakies ogloszenia parafialne?
kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Magdala, paszczakin, gosia7122, Heretyczka, anna maria, BISCA, Mala79, Mega, Reni, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry w upalne popołudnie
Z powodów zdrowotnych oczywiście poległam w gruzach i dopiero co dzisiaj wróciłam na tyle do sił co by zajrzeć do Was
A tu cisza, nie dziwie się gdybym mogła tez bym nawiala nad wodę ale nic z tego...
Wspieram wszystkie te które tego potrzebują w każdej sprawie, trzymam kciuki
Uciekam się położyć nie daje rady a to tylko wędrówka była do lazienki... Ech
Udanej reszty dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 18:25
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPozdrawiam weselnie. Przyjechaliśmy odprowadzić samochód i zabrać wentylator. Jest na sali sporo ale nie wyrabiają. Lepiej mieć swój.

Żegnam się chłodno.
anna maria, iwcia77, moremi, BISCA, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, Bliska 77, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
uaaa.. u nas uszno, bedzie buuurza.. ja odmalowalam krzesla na przyjazd Morki,a tu wyglada na to, ze dzien odwiedzin bedzie jedynym deszczowym dniem tego lata.. Buuu!
Kapta, zakupilam ta poduszke na plaski pacyn, bo Adam sie strasznie plaszczy.. Tam jest napisane, ze nawet juz plaskie sie naprawiaja.. Co prawda pediatra powiedziala, ze to niepotrzebne, bo mlody zaczyna sie kulac, to mu sie i tak zaokragli, ale nie widziala przeciwskazan.. to kupilam, bo mlody nie lubi spac ani na brzuchu, ani na boku.. dam znac, czy sie odplaszczyl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 18:58
moremi, anna maria, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, macduska, Bliska 77, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
poszla bym sobie na wesele w remizie.. I do pubu polskiego bym se poszla, najlepiej do 3 pod rzad..
moremi, Dziobak, anna maria, BISCA, Heretyczka, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mój będzie za jakieś 2h . I znów trafi na mega płodne dni ,szlag by to !!!
znów będę miała schizy ,że w ciąży jestem
Ja na wesele idę 11 lipca ,jadę raczej i to daleko
Sukienka już jest ,byle była udana impreza
Dziobak, anna maria, BISCA, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyobserwowałam dziś wstep do tureckiego wesela z balkonu , oni na parterze my na 2gim...
przed klatka stół z poczęstunkiem dla mieszkancow bloku, ciatka i szampany
pan młody- turas przystojny jak sto diabłow w granatowym gangu, to było tak że on przyszedł po nia - goscie razem z nim uformowali taki taneczny szereg przy akompaniamencie bębnów i takiej specyficznej piszczałki/trabki, muzyki tureckiej , przed klatka schodowa i tak sobie szli po nia , chyba z pół godziny to trwało , pełno gapiów na balkonach, wzruszyłam sie- to było tak pięknie zaakcentowane- że ON PO NIA PRZYSZEDŁ
chyba starość....
nastepnie wyszli z klatki juz razem , ona piękna sniada, włosy bajeczne, wiecie jakie kudły maja Turczynki, uformowane w taki kok opadajacy na plecy misternie ułozony w tysiace zawijasków, brzoskwiniowa suknia, ramiona gołe, gorset na maksa błyszczący, od pasa zajebisty tiul taki cieniusny, widac ze wypasiona kiecka..a moze to jedwab był? nic sztywnego , materiał sie układał jak bita smietana
odeszli spod klatki do samochodu w taki sam sposób -tanecznym szeregiem, tylko ona juz była w srodku, miała chusteczke, widziałam że płakała..
Krakonka, BISCA, Mega, Reni, anna maria, Sabina, kkisia, SolarPolar, Dziobak, Magdala, Bliska 77, iwcia77, ComeToMeBaby, Arwena, peppapig lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:obserwowałam dziś wstep do tureckiego wesela z balkonu , oni na parterze my na 2gim...
Całkiem widziałam program o tradycyjnym tureckim weselu (w Niemczech), razem z przygotowaniami, i okolicznościami. Też zrobiło to na mnie wrażenie ogromne i bardzo mi się podobało. Szczególnie przedweselne babskie tradycje. Takie mega wsparcie dla młodej dziewczyny od starszych kobiet i tych młodszych, ale już zamężnych.
Mega, anna maria, Heretyczka, Bliska 77, iwcia77, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
laski ja się mogę w pon spotkać, ale tak prosto po pracy, bo kończę o 16
do domu jadę prawie godzinę, więc nie ma sensu, żebym jechała i wracała
a znowu siedzieć i czekać w centrum w taki ukrop to ja odpadam
poza tym o 19:30 robię zastrzyk, więc same rozumiecie..siła wyższa
jak coś to umówcie się tak, żeby Wam większości pasowało i już. Na mnie nie patrzcie

Dziobak wrote:Caffe, ciagle nie wiem, czy ja do Wawy jutro czy pojutrze jade. Ale obstawiam poniedz, wtedy uda sie nam moze w 3 spotkac. Po godz 19 mowisz? Znaczy bez mlodych?
Sabina, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfajnie masz z tym zastrzykiemReni wrote:laski ja się mogę w pon spotkać, ale tak prosto po pracy, bo kończę o 16
do domu jadę prawie godzinę, więc nie ma sensu, żebym jechała i wracała
a znowu siedzieć i czekać w centrum w taki ukrop to ja odpadam
poza tym o 19:30 robię zastrzyk, więc same rozumiecie..siła wyższa
jak coś to umówcie się tak, żeby Wam większości pasowało i już. Na mnie nie patrzcie

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeze z dziewczynami. Nie chcą zasnąć.
Gdzie Krycha????? Miała przyjechać!
Wiadomo, że przesadzam, ale gownazeria tak mi rozwala dzień i sprawdza wytrzymałość nerwów, zr czasem mam ochotę wyjść i nie wrócić
kapturnica, Krakonka, anna maria, macduska, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

" mniej więcej