SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie po tygodniowym plazingu. wrocilam juz z pracy. ivo spi, wiec wskoczylam do reniowego pamietanika, zeby skontrolowac jak sie miewa seksualany trojkacik :)
    na 20-sta znowu do roboty..atutaj 34 stopnie w cieniu...jakby kto odpalil farelke :( nic sie nie chce tylko w basenie zasiasc :)

niestety nie nadrobie tygodnia z zycia forumowego , wiec nie wiem o co kaman...:(

sa nowe ciaze? jakies ogloszenia parafialne?

kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Magdala, paszczakin, gosia7122, Heretyczka, anna maria, BISCA, Mala79, Mega, Reni, malgos741 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie :)wpadlam ma chwile sie zameldowac i uciekam dalej leniuchowac :)
    Milego dnia babeczki :)

MartaDidi, iwcia77, kkisia, Sabina, gosia7122, anna maria, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Zaglądam :-)
    Piekę murzynka :-)

Ja tez :-)

Swoja droga ciekawe ktos sie przyczepi, ze to rasistowskie haslo jest, zeby nie powiedziec gorzej. ;-)

iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w upalne popołudnie

Z powodów zdrowotnych oczywiście poległam w gruzach i dopiero co dzisiaj wróciłam na tyle do sił co by zajrzeć do Was

A tu cisza, nie dziwie się gdybym mogła tez bym nawiala nad wodę ale nic z tego...

Wspieram wszystkie te które tego potrzebują w każdej sprawie, trzymam kciuki

Uciekam się położyć nie daje rady a to tylko wędrówka była do lazienki... Ech

Udanej reszty dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 18:25

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam weselnie. Przyjechaliśmy odprowadzić samochód i zabrać wentylator. Jest na sali sporo ale nie wyrabiają. Lepiej mieć swój. :-)

Żegnam się chłodno. ;-)

anna maria, iwcia77, moremi, BISCA, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, Bliska 77, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milej zabawy Duska :-)

Mega, macduska, Bliska 77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uaaa.. u nas uszno, bedzie buuurza.. ja odmalowalam krzesla na przyjazd Morki,a tu wyglada na to, ze dzien odwiedzin bedzie jedynym deszczowym dniem tego lata.. Buuu!

Kapta, zakupilam ta poduszke na plaski pacyn, bo Adam sie strasznie plaszczy.. Tam jest napisane, ze nawet juz plaskie sie naprawiaja.. Co prawda pediatra powiedziala, ze to niepotrzebne, bo mlody zaczyna sie kulac, to mu sie i tak zaokragli, ale nie widziala przeciwskazan.. to kupilam, bo mlody nie lubi spac ani na brzuchu, ani na boku.. dam znac, czy sie odplaszczyl ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 18:58

moremi, anna maria, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, macduska, Bliska 77, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poszla bym sobie na wesele w remizie.. I do pubu polskiego bym se poszla, najlepiej do 3 pod rzad..

moremi, Dziobak, anna maria, BISCA, Heretyczka, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mój będzie za jakieś 2h . I znów trafi na mega płodne dni ,szlag by to !!!
    znów będę miała schizy ,że w ciąży jestem

Ja na wesele idę 11 lipca ,jadę raczej i to daleko
    Sukienka już jest ,byle była udana impreza

Dziobak, anna maria, BISCA, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę pomiędzy Sabiną ,a Kapturnicą ;D" mniej więcej

anna maria, BISCA, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie się opalają chyba ...

Reni trzymam kciuki !!

jak mój jest to nie wchodzę na ovu
    zajrzę na fb w miarę możliwości

anna maria, Mega, Reni, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popisałam sobie ;D"

anna maria, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obserwowałam dziś wstep do tureckiego wesela z balkonu , oni na parterze my na 2gim...
    przed klatka stół z poczęstunkiem dla mieszkancow bloku, ciatka i szampany
    pan młody- turas przystojny jak sto diabłow w granatowym gangu, to było tak że on przyszedł po nia - goscie razem z nim uformowali taki taneczny szereg przy akompaniamencie bębnów i takiej specyficznej piszczałki/trabki, muzyki tureckiej , przed klatka schodowa i tak sobie szli po nia , chyba z pół godziny to trwało , pełno gapiów na balkonach, wzruszyłam sie- to było tak pięknie zaakcentowane- że ON PO NIA PRZYSZEDŁ :)

chyba starość....

nastepnie wyszli z klatki juz razem , ona piękna sniada, włosy bajeczne, wiecie jakie kudły maja Turczynki, uformowane w taki kok opadajacy na plecy misternie ułozony w tysiace zawijasków, brzoskwiniowa suknia, ramiona gołe, gorset na maksa błyszczący, od pasa zajebisty tiul taki cieniusny, widac ze wypasiona kiecka..a moze to jedwab był? nic sztywnego , materiał sie układał jak bita smietana
    odeszli spod klatki do samochodu w taki sam sposób -tanecznym szeregiem, tylko ona juz była w srodku, miała chusteczke, widziałam że płakała..

Krakonka, BISCA, Mega, Reni, anna maria, Sabina, kkisia, SolarPolar, Dziobak, Magdala, Bliska 77, iwcia77, ComeToMeBaby, Arwena, peppapig lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    będę0 pomiędzy Sabiną ,a Kapturnicą ;D" mniej więcej
    Gdzie ejdziesz ? 8)

iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    obserwowałam dziś wstep do tureckiego wesela z balkonu , oni na parterze my na 2gim...

Całkiem widziałam program o tradycyjnym tureckim weselu (w Niemczech), razem z przygotowaniami, i okolicznościami. Też zrobiło to na mnie wrażenie ogromne i bardzo mi się podobało. Szczególnie przedweselne babskie tradycje. Takie mega wsparcie dla młodej dziewczyny od starszych kobiet i tych młodszych, ale już zamężnych.

Mega, anna maria, Heretyczka, Bliska 77, iwcia77, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski ja się mogę w pon spotkać, ale tak prosto po pracy, bo kończę o 16
    do domu jadę prawie godzinę, więc nie ma sensu, żebym jechała i wracała
    a znowu siedzieć i czekać w centrum w taki ukrop to ja odpadam

poza tym o 19:30 robię zastrzyk, więc same rozumiecie..siła wyższa

jak coś to umówcie się tak, żeby Wam większości pasowało i już. Na mnie nie patrzcie
    :-(
    Dziobak wrote:
    Caffe, ciagle nie wiem, czy ja do Wawy jutro czy pojutrze jade. Ale obstawiam poniedz, wtedy uda sie nam moze w 3 spotkac. Po godz 19 mowisz? Znaczy bez mlodych?

Sabina, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    laski ja się mogę w pon spotkać, ale tak prosto po pracy, bo kończę o 16
    do domu jadę prawie godzinę, więc nie ma sensu, żebym jechała i wracała
    a znowu siedzieć i czekać w centrum w taki ukrop to ja odpadam

poza tym o 19:30 robię zastrzyk, więc same rozumiecie..siła wyższa

jak coś to umówcie się tak, żeby Wam większości pasowało i już. Na mnie nie patrzcie
    :-(
    fajnie masz z tym zastrzykiem :)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?
    nabijasz się czy co?

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ?
    nabijasz się czy co?
    ja?
    zwariowałaś?

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze z dziewczynami. Nie chcą zasnąć.
    Gdzie Krycha????? Miała przyjechać!

Wiadomo, że przesadzam, ale gownazeria tak mi rozwala dzień i sprawdza wytrzymałość nerwów, zr czasem mam ochotę wyjść i nie wrócić :-O

kapturnica, Krakonka, anna maria, macduska, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 10307 10308 10309 10310 10311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ