35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Dzieki

Z moim ojcem jest problem, jezeli chodzi o wizyty lekarskie. Zapiera sie nogami I rekami. Nie pojdzie I juz. Mowi, ze juz mu lepiej, ale chwieje sie nadal.
Mama go nie puszcza na podworko, ale ja mowie niech idzie to jak padnie to go przynajmniej do szpitala wezma, zadaja, kroplowke dadza...ech gorzej niz dzieckiem.
Podziwiam moja mame, ze to wszystko ogarnia. Ojca, moja siostre na wozku, caly dom. Dzis jeszcze powiedziala, ze raczej nie zdazy ulozyc tych plytek na podjezdzie do naszego przyjazdu, bo za duzo spraw. (bo moja mama sama terakote uklada na balkonach I tarasach I maluje, buduje grille I piece I w ogole jest najlepsza
).
Oczywiscie ukladanie wybijam jej glowy.
Ja lece po cytryny I na kawe. I oddac ksiazki do biblioteki.
Syrop czarnobzowy ugotowalam, ale jakis taki slodki wyszedl. Musze dodac cytryn. Ale pachnie pieknie.
Ogorkowa gotuje. Moja druga ulubiona zupa po barszczu.
W nocy burza byla z piorunami I blyskami. Lunelo. Dobrze, podlewac nie musze.
Dziewczyny trzymajcie sie.
Reni, trzymam za Twoje jaja.
Ja w tym cyklu sie bede bardzo starac. Nastepny weekend u mnie tez strategiczny.
Prosze o cieple mysli.
Masz je jak w banku
Magdala lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Co myślicie o imieniu Bazyli? Tak mi sie spodobało...
A poza tym podoba mi się Mieszko, ale połowa domowników tzn starsi dwaj sa przeciwni...
A jeszcze podoba mi się Adam, to jest uniwersalne imię
Tak, tak Dziobak, bardzo mi się podoba
Bazyl - jak z filmu "To nie tak jak myślisz kotku"
"
"
Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Solar, ja tez obecnie jestem na etapie odchudzania, za mna dopiero trzy kilo, przede mna ok 6-7....ja jakos problemu z jedzeniem nie mam, ogolenie nie jem duzo,moj endo powiedzial zebym pomyslala nad odstawieniem corci, bo rok to juz wystarczajaco a metformine musze znowu wprowadzic, bo oprocz niespadajacych kilogramow, wasiki odrastaja, glukoza skacze itp
efcia, Sabina, SolarPolar, Mega, anna maria lubią tę wiadomość
-
Ja mam w domciu cudowne 20stopni a domownicy zakaz otwierania okien, wyjdziemy sobie wieczorem. Tez mielismy gdzies nad wode skoczyc ale stwierdzilam, ze dla mojej zloto rudowlosej agatki to zbyt duze ryzyko, z woda poczekamy az przejdzie fala upalowefcia wrote:dzien dobry upalnie

zaraz śmigam nad wode w mieście nie da sie żyć
milego weekendowania
efcia, Sabina, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega, anna maria, kkisia, Magdala, megan8, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wrazenie ze na metforminie przybylo mi kg.Bliska 77 wrote:Solar, ja tez obecnie jestem na etapie odchudzania, za mna dopiero trzy kilo, przede mna ok 6-7....ja jakos problemu z jedzeniem nie mam, ogolenie nie jem duzo,moj endo powiedzial zebym pomyslala nad odstawieniem corci, bo rok to juz wystarczajaco a metformine musze znowu wprowadzic, bo oprocz niespadajacych kilogramow, wasiki odrastaja, glukoza skacze itp
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam słonecznie i lipcowo.
Ja tam na upał nie narzekam, miałam juz dość tego zimnego i burego czerwca. Jest lato ma być gorąco!
Nie jestem na bieżąco, przeczytałam tylko dwie ostatnie strony i bardzo sie cieszę, bo Reni zachodzi w ciażę. Trzymam kciuki za sukces! Co do reszty to nie wiem czego gratulować albo za co trzymać kciuki, ale myślę o Was wszystkich serdecznie.
A teraz trochę aktualności ode mnie.
Jadę dziś do Areny Kraków na mecz siatkówki Polska - USA, piekę drożdżowe z jagodami. Poza tym Wojtek zasuwa na czworakach, że nie można za nim nadążyć, wstaje przy meblach i zrzuca wszystko co znajdzie sie w zasięgu jego małych rąk i ma juz 5 zębów. Ostatnio nie chce sypiać w łóżeczku, tzn. zasypia i śpi ale jak się w nocy obudzi to płacze i pomaga tylko zabranie go do nas do łóżka (dziś już o 1.00 w nocy), więc ciężko starać się o rodzeństwo dla niego
P.S. Szkoda, że już nikt nie pisze streszczeń
macduska, Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, Bliska 77, ania.g, anna maria, kkisia, Magdala, megan8, paszczakin, gosia7122, Mala79, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
Wiesz co,na kazdego dziala cos nnego, ja na poczatku bralam glucofage xr czy xs(bo juz nie pamietam) i tez nic oprocz jakiegos "opuchniecia" ale po miesiacu metformaxu 3razy dziennie cos zaczelo sie dziac plusdieta i cwiczenia oczywiscieSolarPolar wrote:Ja mam wrazenie ze na metforminie przybylo mi kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 14:55
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH