35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lepiej po .Ale ja chce je najpierw wybielic a nic tak nie dziala dobrze na biale rzeczy jak mocne , palace slonce.Natka_79 wrote:Doobry
Przyszłam do was z kawa
Za potrzebujące trzymam kciukasy
Młody dał mi dzis pospać, ale i tak wstałam o 6:30 zeby zakupy zrobic. Chyba całe miasto pomyślało o tym samym a przynajmniej pokolenie emeryckie, błąkające sie po sklepie trochę działało mi na nerwy. 10 min czekałam aż odsunie sie ktoś od stoiska z pomidorami-zabarykadowali wózkami i zaczęli przebierać w poszukiwaniu pomidora idealnego
zaraz przygotuje ogory małosolne i jeszcze ogarnę łazienkę.
Kapta a nie lepiej prac ciuszki po remoncie?? Nie wiem czy dobrze pamietam ze sie przymierzacie do demolki
Miłego dnia!!
A dom na tyle duzy ,ze wtym pokoju co trzymam wszystkie rzeczy malego jest z dala od tamtych wiec nie zakurza sie
Sabina, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyIdę wyszmacic łazienkę, i mój pokój.
Nie mam dziś weny, jadą kolejni goście, a ja zrobię tylko murzynka. Upał mnie roztapia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 10:50
paszczakin, kkisia, kapturnica, Mega, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Uwazaj z tymi ciuszkami, bo one predzej zzolkna niz sie zrobia na sniezna biel.kapturnica wrote:Lepiej po .Ale ja chce je najpierw wybielic a nic tak nie dziala dobrze na biale rzeczy jak mocne , palace slonce.
A dom na tyle duzy ,ze wtym pokoju co trzymam wszystkie rzeczy malego jest z dala od tamtych wiec nie zakurza sie 
Mega lubi tę wiadomość
-
Nie, no mój młody jeszcze nie będzie spał wtedyDziobak wrote:Caffe, ciagle nie wiem, czy ja do Wawy jutro czy pojutrze jade. Ale obstawiam poniedz, wtedy uda sie nam moze w 3 spotkac. Po godz 19 mowisz? Znaczy bez mlodych?
Dziobak lubi tę wiadomość
-
ja się tam nie wtrącam - ale nie bierzecie pod uwagę Polara???Dziobak wrote:Caffe, ciagle nie wiem, czy ja do Wawy jutro czy pojutrze jade. Ale obstawiam poniedz, wtedy uda sie nam moze w 3 spotkac. Po godz 19 mowisz? Znaczy bez mlodych?
SolarPolar, Mega, efcia, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i jeszcze. Temp nawet nie drnela. Nadal 37. Test 1 krecha. Ze spokojem sumienia mogę się napić piwa

Nasz czas się kończy. Do starań wrócimy we wrześniu. Jak do końca roku się nie uda, nie będziemy się dłużej starać
paszczakin, ania.g, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bry.
Dopiero wstałam.
To znaczy najpierw wstałam o 7, wypiłam herbatę na tarasie i chyba dostałam udaru bo tak mnie zmuliło , że poszłam spać
Sabinka podajmy sobie ręce.
Ja teraz 3 cykle na anty , a później do końca roku ze wspomaganiem.
Jak nic z tego nie będzie to zdaję się na Palec Boży.
Sabina, efcia, anna maria, Aasiula, megan8, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyAmenNiuta wrote:Bry.
Dopiero wstałam.
To znaczy najpierw wstałam o 7, wypiłam herbatę na tarasie i chyba dostałam udaru bo tak mnie zmuliło , że poszłam spać
Sabinka podajmy sobie ręce.
Ja teraz 3 cykle na anty , a później do końca roku ze wspomaganiem.
Jak nic z tego nie będzie to zdaję się na Palec Boży.
Niuta lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:A i jeszcze. Temp nawet nie drnela. Nadal 37. Test 1 krecha. Ze spokojem sumienia mogę się napić piwa

Nasz czas się kończy. Do starań wrócimy we wrześniu. Jak do końca roku się nie uda, nie będziemy się dłużej starać
faken, mialam cytowac a nie lubic!
i co, jak do konca roku sie nie uda bedziecie potem stosowac antykoncepcje?
Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A jednak zrobiły sie bielusie .I są już suche

Ja wszystkie ciuszki Małgosi wybielałam na słońcu - schodziły plamy i naprawdę były bielsze ubranka. No słońce działa syfobójczo
kapturnica, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
A wisz ,ze podczas diety odchudzającej nie powinno sie byc głodnym ??Bo org to koduje i stara sie magazynowac wiecej zapasów bojąc sie ,że mu żareła braknie. ???SolarPolar wrote:Zycie odchudzajacej sie jest strasznie przykre, cierpie z glodu.
Ja jak zrzuciłam 20kg nadbagazu to jadłam 6razy dziennie nie dopuszczając do głodu.W półroku sie udało.5lat trzymałam wage wiec mnie efekt jojo ominął. Do czasu jak wysiadłam tarczyca buuu
Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość

-
SolarPolar wrote:Zycie odchudzajacej sie jest strasznie przykre, cierpie z glodu.
Ja Cię wspieram. Tez się odchudzam. Aczkolwiek bardziej niż głód dokucza mi myśl o rozpoczęciu ćwiczeń
Bozia3, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH